Header


Hej, igen kan man väl säga, och välkomna till min numera egna blogg.

Nu har det snart gått ett helt halvår sen jag kom hem från mina och Marias villovägar på andra sidan jorden. Att komma hem var både väldigt kul men samtidigt ganska jobbigt då man var tvungen att ställa om allt från det övernajs livet vi levde till alla gamla rutiner här hemma igen… så häromdagen när jag rutinmässigt tog mig till jobb och det inte var mer än 3 grader ute kände jag verkligen hur lägligt det är att ge sig av på nya äventyr igen. Och som tur är så är flyget redan bokat och klart och om inte mindre än 23 dagar flyger jag och min kära vän Liv till Sydamerika för några månaders yrande tillsammans. Kan verkligen inte beskriva hur mycket jag längtar så ja, dagarna får gärna springa förbi!

Om någon är lite nyfiken på min förra resa eller bara vill drömma sig bort lite har jag fixat så alla våra gamla inlägg finns här också nu. Så skrolla och njut haha.

Adióóós


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det blev en snabbvisit på denna extremt fina ö. Vädret var inte hela tiden på vår sida men inte klagade vi på det utan hann med en massa skoj ändå. Höjdpunkten måste ändå varit det enorma vattenfallet med den helt omöjliga terrängvägen dit, kan ju lätt säga att vi aldrig hittat dit om vi inte fått personlig guide av två snälla killar från en by vi hamnat vilse i.

Likes

Comments

Lite snapshots från den senaste tiden, mycket god mat, massa fina människor och roliga äventyr. Lite surf på det också, bra dagar helt enkelt.

Likes

Comments

En av alla mysiga kvällar i villan i Canggu, denna kvällen stod Lafavela på schemat.

Likes

Comments

Jag och Liv tog en sista sväng ut på risfältsvägen, aka hjärtat i Canggu om man frågar oss, innan vi lite vemodigt lämnade Canggu för sista gången..

Likes

Comments

Här har vi minst sagt blivit stammisar, minst en gång om dagen har vi käkat här och man blir verkligen aldrig besviken. Shack Attack burgaren kan va bland det godaste jag ätit någonsin och deras slushies är inte att leka med. Mysigt är här också. Bilderna är från vår sista lunch tillsammans med Hanna innan hennes plan mot kalla Sverige lyfte..

Likes

Comments

Vi har fått finbesök av våra kära vänner Ludde, Dennis, Jacob och Samuel. Det firade vi med grill och myskväll i deras villa.

Likes

Comments

Våra två veckor på Solid surfcamp är nu slut och jag känner ändå mig ganska säker på vågorna nu. Vi fick byta från soft top till hard top de sista dagarna och Gud vad roligt det var. Hela campet har varit så himla kul, instruktörerna är ju helt underbara och surfingen i sig har gått super. Fem av fem toast till solid surf house.

Likes

Comments

Ute på Livs balkong med amazing ljus där jag inte ens 30 sekunder efter bilderna blev getingstucken, twice.

Likes

Comments

En eftermiddag väl spenderad med bara mys och soft häng i Johannes villa. Dem hade även finaste lilla hyddan jag och Liv trivdes alldeles för bra i.

Likes

Comments