...min nya familjemedlem, Asti! Hon är en chihuahua på 14 veckor. Världens goaste lilla tjej som älskar att busa, pussas och ligga och mysa i knät.

Här i knät på brorsan, honom gillar hon skarpt. Och vice versa såklart!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Har hänt ganska mycket sedan jag skrev något här senast. Men det som är mest värt att ta upp måste väl ändå vara att jag flyttat hemifrån igen! Så skönt och så himla spännande och kul. Jag skulle ha flyttat in den 1 november, men fick tillgång till lägenheten tidigare, så 27 oktober blev den min!

Tänkte att jag kunde visa er lite hur jag bor numera, och hur jag har valt att inreda lägenheten.
Det är en 1a med kokvrå på ca 31 kvadrat, så den är inte så stor, men räcker alldeles lagom när man bor själv.
Kan säga att jag trivs som fisken i vattnet alla redan!

Eftersom jag bor i en 1a så har jag alltså vardagsrum och sovrum i samma rum. Tänkte att jag kunde visa er i olika inlägg hur jag bor, så jag börjar med vardagsrums-delen.
Soffan ni ser på bilden, är egentligen inte sådär mörk, den är snäppet ljusare och jag gillar den skarpt! Den är verkligen på pricken perfekt, och så himlans skön. Kunde inte blivit bättre!
Är verkligen helnöjd med min vardagsrums-del, och trivs så himla bra där. Tycker den är mysig och känns hemtrevlig på nått sätt.

Fler bilder på lägenheten kommer i ett annat inlägg.

Hoppas ni haft en fin dag!

Likes

Comments

Vill jag: köpa massa grejor till lägenheten!! Dock kanske inte "behövligt" att göra det riktigt än, tar bara mer plats att ha det här hemma, så kan lika gärna vänta. Men herre vad man längtar efter att få gå på IKEA och köpa det man behöver. Mmmhmm.

Ska jag: jobba, jobba, jobba och sen äntligen är det helg igen!

Är ledordet: KÄMPA!

Är jag tacksam för: att jag har min familj. Skulle inte klara mig utan dom. Ni är bäst <3

Tipsar jag om: att träna! Haha, kom inte på något bättre, men varför inte? Ta en promenad, en löprunda eller en sväng på gymmet. All träning är bra träning!

Hoppas jag: går fort! Vill mer än gärna bara att det ska bli 1 november helst typ NU! Vill få börja inreda min lilla etta...

Likes

Comments

Hej på er!

Oj, om ni bara visste hur mycket som händer och har hänt den senaste tiden. Tiden bara flyger iväg och det känns som att allting bara går så himla fort. Vissa stunder skulle man mer än gärna bara stanna tiden och låta sig själv få njuta av allt som är och har varit, och kanske komma skall. Medans man andra stunder bara vill att tiden ska gå ännu snabbare. Jag är nog någonstans mittemellan just nu. Tänkte berätta varför!

Kan börja med att säga att jag har fått tag i en lägenhet, iiih! Är så så taggad och ja, kanske något nervös för att flytta igen, och den här gången själv, vilket gör mig ÄNNU mer nervös. Men samtidigt ska det bli spännande och roligt att verkligen få klara sig själv, inte ha någon annan att tänka på när det gäller inredning, mat osv. Super. På grund av detta vill man ju bara att tiden ska gå i superfart fram tills inflyttning!

En annan sak jag kan berätta, är att jag hoppat av skolan. Jag läser alltså inte längre till redovisningsekonom.
Jag har länge känt att det varit så förbannat svårt, jag har knappt förstått vad jag läser ibland (läs väldigt ofta), och tentorna har ärligt talat gått sådär. Den enda tentan jag faktiskt klarat på första försöket är Engelska För Ekonomer. Och det var bara för att jag tycker väldigt mycket om engelska. Att få göra om tentorna varje gång, det tar liksom på krafterna.
Så, efter mycket om och men, bestämde jag mig för att hoppa av. Och nu såhär efteråt känns det bra, väldigt bra.

Innan jag hoppat av skolan, var jag ju faktiskt tvungen till att ha ett jobb. Eftersom jag fått tag i en lägenhet så måste jag ju kunna betala allt vad en lägenhet innebär.
För-förra veckan var jag på intervju på ett servicebolag. Jag fick då ett vik och vi sa att jag skulle jobba så mycket jag kunde, när jag kunde. Eftersom ett vik inte räcker att klara sig helt på med lägenhet och allt, så kunde jag inte hoppa av skolan precis då. MEN!
I fredags ringde min chef till mig. Han berättade att en på jobbet skulle sluta, och frågade mig om jag ville ha den tjänsten på 60-70%. Jag tackade ja, och det är jag så himla glad för, för på grund av det samtalet kunde jag nu (äntligen) hoppa av skolan. Och hörni, det känns så himla bra.

Likes

Comments

Hej på er!

Märks verkligen att det börjar bli höst nu, kallt och blåsigt och man vill allra helst bara sitta hemma och mysa ner sig framför en bra film. Om det ändå funkade så...
Tänkte i alla fall tipsa om lite bra låtar! De flesta har förmodligen redan hört dem, men då ändrar jag väl och säger att jag tänkte visa vilka låtar jag lyssnar på allra mest för tillfället.

De fem låtarna som spelas mest just nu. Så så bra!

Likes

Comments

Hej!

Hoppas ni har en fin helg! Så tråkigt att den nästan är slut. Tiden går alldeles för fort.

Tänkte berätta något som faktiskt gjort lite av min dag idag. Något som gör mig stolt över mig själv.

Jag har en jeanskjol i min garderob som jag verkligen tycker mycket om, men som jag tyvärr inte kunnat ha på ett tag pga att det varit lite svårt att knäppa den, vilket jag tyckt varit himla tråkigt.

I somras hände det ganska mycket. Jag flyttade hem till familjen igen, och det har varit lite upp och ner. Men med allt tråkigt kommer väl också något bra tänker jag. Och det kan man väl säga att det gjorde.
Jag har verkligen tagit tag i min träning, och även börjat tänka mycket mer på vad jag äter.
Jag har tränat innan också, men absolut inte som jag gör nu. Och det här med mat har jag väl inte varit så himla bra på. Kanske så att jag har tyckt att den där kalla bearnaise-såsen varit väldigt god till det mesta, och med det sagt så har det väl blivit lite mycket av den. Men! En dag bestämde jag mig. Nu ska jag fasen inte äta bea till allt. Det är klart att man måste få unna sig någon dag i veckan. Jag har sagt till mig själv att fredag och lördag är två dagar i veckan då jag får äta lite "vad jag vill". Det är mina två dagar då jag får unna mig. Men sen är det bra igen. Det funkar ju faktiskt inte att man äter "vad som helst" varje dag. I alla fall inte för mig.

Och vet ni vad?

Idag kan jag äntligen ha min fina jeanskjol igen. Och jag är så jäkla glad, och så himla stolt över mig själv. Att jag faktiskt klarar att hålla de där två dagarna, och att jag tränar så mycket som jag gör, för det är så himla kul när man märker att det ger resultat.

Ville bara dela med mig av något, egentligen kanske inte så allvarligt, men så himla motiverande, och kanske peppande för er läsare? Inte vet jag. Tyckte bara det var kul.

Likes

Comments