Hej på er!

Märks verkligen att det börjar bli höst nu, kallt och blåsigt och man vill allra helst bara sitta hemma och mysa ner sig framför en bra film. Om det ändå funkade så...
Tänkte i alla fall tipsa om lite bra låtar! De flesta har förmodligen redan hört dem, men då ändrar jag väl och säger att jag tänkte visa vilka låtar jag lyssnar på allra mest för tillfället.

De fem låtarna som spelas mest just nu. Så så bra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Hoppas ni har en fin helg! Så tråkigt att den nästan är slut. Tiden går alldeles för fort.

Tänkte berätta något som faktiskt gjort lite av min dag idag. Något som gör mig stolt över mig själv.

Jag har en jeanskjol i min garderob som jag verkligen tycker mycket om, men som jag tyvärr inte kunnat ha på ett tag pga att det varit lite svårt att knäppa den, vilket jag tyckt varit himla tråkigt.

I somras hände det ganska mycket. Jag flyttade hem till familjen igen, och det har varit lite upp och ner. Men med allt tråkigt kommer väl också något bra tänker jag. Och det kan man väl säga att det gjorde.
Jag har verkligen tagit tag i min träning, och även börjat tänka mycket mer på vad jag äter.
Jag har tränat innan också, men absolut inte som jag gör nu. Och det här med mat har jag väl inte varit så himla bra på. Kanske så att jag har tyckt att den där kalla bearnaise-såsen varit väldigt god till det mesta, och med det sagt så har det väl blivit lite mycket av den. Men! En dag bestämde jag mig. Nu ska jag fasen inte äta bea till allt. Det är klart att man måste få unna sig någon dag i veckan. Jag har sagt till mig själv att fredag och lördag är två dagar i veckan då jag får äta lite "vad jag vill". Det är mina två dagar då jag får unna mig. Men sen är det bra igen. Det funkar ju faktiskt inte att man äter "vad som helst" varje dag. I alla fall inte för mig.

Och vet ni vad?

Idag kan jag äntligen ha min fina jeanskjol igen. Och jag är så jäkla glad, och så himla stolt över mig själv. Att jag faktiskt klarar att hålla de där två dagarna, och att jag tränar så mycket som jag gör, för det är så himla kul när man märker att det ger resultat.

Ville bara dela med mig av något, egentligen kanske inte så allvarligt, men så himla motiverande, och kanske peppande för er läsare? Inte vet jag. Tyckte bara det var kul.

Likes

Comments