Mollypaulina

Första dagen på semestern! Gudars vad härligt.

På onsdag tar M & jag bilen ner till Helsingborg för att träffa mamma & pappa som tältar där. Vi spenderar två nätter hos dom, sedan drar vi vidare till Falkenberg på fredagen. På fredagskvällen ska vi till Vallarna & kolla på teater, sedan sover vi en natt på hotell.
På lördagen drar vi vidare till Göteborg & sover en natt där, för att sedan (förhoppningsvis) spendera söndagen på Liseberg. Sicken härlig semester vi har att se fram emot! Längtar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Mollypaulina

Alldeles för längesen jag skrev något här nu ju!

Har nästan precis kommit hem från mormor som hjälpt mig baka en tårta till jobbet imorgon. Hade sista praktik-veckan på Åhlin & Ekeroth förra veckan, & nu har jag även sommarjobb där, så då tänkte jag fixa med mig något gott till fikat.
Tog en dusch nyss & ansiktsmask efter det, så himla skönt & välbehövligt efter första dagen på sommarjobbet & tårtbak. Imorgon ska både M & jag fixa frillorna, & på onsdag ska vi på en spännande sak! Men mer om det en annan dag.

V. 29-30 har jag semester & vi har lite planer för den serni. Skulle ju faktiskt kunna ta det i ett "Semester-inlägg" kanske? Berätta vad vi ska göra på semestern i ett eget inlägg. Ja, varför inte.

Hoppas ni har en fin kväll.

Likes

Comments

Mollypaulina

Hej där.

Längesen sist nu. Skyller på att livet kommer i vägen ibland. För det gör det ju faktiskt.

Har tänkt så mycket på sistone. Egentligen ingen skillnad från vanligt kanske.
Jag är en sån person som kan lägga ner alldeles för mycket tid på att tänka. På verkligen - allt - möjligt. Om jag ska vara ärlig så är det ganska jobbigt ibland. Att tänka.

Kan inte exakt förklara vad eller hur jag tänker. Vet inte om ni läsare haft den känslan, att man tänker & tänker, men när någon frågar så kan man liksom inte svara på vad det är man tänker på egentligen. Gillar inte den känslan. Tycker det är lite frustrerande helt ärligt. Visst, en del saker kan man ju berätta, det är ju inte som så att verkligen allt är helt borta när nån frågar. Men, det är som att någon liksom suddar ut i alla fall två tredjedelar av tankarna, bara för att man får frågan. Det är lustigt det där.

Lite flummigt skrivet det här kanske, men jag ville bara dela med mig. Av hur jag tänker om mina tankar...? Hoppas ni förstod lite av det i alla fall.

Likes

Comments

Mollypaulina

Tack farmor <3

Likes

Comments

Mollypaulina

Hej på er! Idag hade vi vår sista lektion i den här kursen innan tentan på fredag, & den bestod utav repetition. Mycket välbehövligt kan jag säga. Har haft så svårt att verkligen ta in allt & faktiskt förstå det. Kanske sitter lite mer nu i alla fall.

En bild från häromdagen. Den här finfina buketten var mamma & jag & köpte på plantagen (när jag egentligen bara skulle ha en grön växt till sovrumsfönstret). Tycker den är så himlans vacker!

Likes

Comments

Mollypaulina

Häromdagen hämtade jag & M upp hans syster, Alicia, & drog vidare till ett ställe som heter Jerusalemsbadet som ligger i Motala.
Vi kom dit när solen var påväg ner, & herre, snacka om fint! Tycker dock aldrig att jag riktigt kan fånga den där känslan jag får, på bild. Har lyckats riktigt bra 1 gång, men aldrig efter det. Får helt enkelt kämpa vidare med det, haha :)

Likes

Comments

Mollypaulina

Skulle vilja uppmärksamma en tjej. En väldigt fin, klok & mycket söt tjej. Den här tjejen är inte bara vilken tjej som helst. Hon är liksom så mycket mer, skulle jag säga.
Hon finns alltid vid ens sida, & får en alltid att skratta. (De som känner mig vet hur mycket jag älskar att skratta, hihi).
Hon är en fighter med det mesta, & när man ser hur mycket hon verkligen vill något, så vill man liksom bara ställa sig bakom & putta på, för att hjälpa till.
Jag är inte allt för rik på vänner, men är det någon jag är glad att jag har som vän (vill nästan säga syster för det känns som det), så är det du vännen.
Alicia, du är så jäkla bra. Jag vill verkligen hjälpa till & stötta dig på alla sätt jag kan, i alla lägen, för det är du värd.
Du förtjänar det allra bästa.

Likes

Comments

Mollypaulina

Jag älskar handkräm <33

Jag saknar en fin vän. MEN ska förmodligen träffa henne i helgen!

Jag önskar att det var fint väder ute så man kunde fota liteee.

Jag brukar ofta spela piano.

Jag behöver nya vår-& sommarfina blusar i min garderob.

Jag fick godkänt på senaste tentan. Wihoo!

Jag blir glad när folk bryr sig. När någon frågar om ens dag, eller muntrar upp en när en känner sig nere.

Jag mår bäst när jag umgås & gör saker tillsammans med familj & vänner.

Jag längtar skapligt mycket efter sommaren & sena kvällar med solnedgång & uteservering. Mmh.

Likes

Comments

Mollypaulina

Bilder från Pinterest

Nu när våren faktiskt verkar vara här på riktigt, så älskar jag att sitta vid Pinterest & bara skrolla bland alla dessa blombilder. För hur fint är det inte?? Skulle inte tacka nej till någon av ovanstående buketter.

Hoppas ni haft & har en fin dag. Vi hörs!

Likes

Comments

Mollypaulina

Hej!

Dags för en lista tänkte jag. Var ju ett tag sen. Let´s go!

- Dagens humör:
Lite irriterad pga alla nej man får från alla företag man ringer runt till angående praktikplats...

- Dagens borde:
Åka & handla men det är ju såå seegt bara

- Dagens frisyr:
Utsläppt!

- Dagens smink:
Concealer & mascara, räcker la.

- Dagens klädsel:
Jeansen jag köpte i Stockholm senast vi var där & en Odd Molly-topp.

- Dagens planer:

Har varit & jobbat i Lkpg på Åhlin & Ekeroth på förmiddagen, hämtat hem våra sommardäck till bilen & nu snart ska M & jag åka & handla...

- Dagens materiella vill ha:
Mat, haha? nävars, vet faktiskt inte

- Dagens fundering:
Hur tusan gör jag om jag inte får tag på en praktikplats???...??

- Dagens tråkigaste:
Det var ett himla tjat om den där himla praktikplatsen, men fick fyra nej till bara idag!? Väldigt tråkigt. & stressande.

- Dagens längtan:
Till sommaren. Uuuhhh, vill ha sommar nu nu nu!!

Likes

Comments