Header

Lite snapshots frÄn den senaste tiden, mycket god mat, massa fina mÀnniskor och roliga Àventyr. Lite surf pÄ det ocksÄ, bra dagar helt enkelt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

En av alla mysiga kvÀllar i villan i Canggu, denna kvÀllen stod Lafavela pÄ schemat.

Likes

Comments

Jag och Liv tog en sista svÀng ut pÄ risfÀltsvÀgen, aka hjÀrtat i Canggu om man frÄgar oss, innan vi lite vemodigt lÀmnade Canggu för sista gÄngen..

Likes

Comments

HÀr har vi minst sagt blivit stammisar, minst en gÄng om dagen har vi kÀkat hÀr och man blir verkligen aldrig besviken. Shack Attack burgaren kan va bland det godaste jag Àtit nÄgonsin och deras slushies Àr inte att leka med. Mysigt Àr hÀr ocksÄ. Bilderna Àr frÄn vÄr sista lunch tillsammans med Hanna innan hennes plan mot kalla Sverige lyfte..

Likes

Comments

Vi har fÄtt finbesök av vÄra kÀra vÀnner Ludde, Dennis, Jacob och Samuel. Det firade vi med grill och myskvÀll i deras villa.

Likes

Comments

VÄra tvÄ veckor pÄ Solid surfcamp Àr nu slut och jag kÀnner ÀndÄ mig ganska sÀker pÄ vÄgorna nu. Vi fick byta frÄn soft top till hard top de sista dagarna och Gud vad roligt det var. Hela campet har varit sÄ himla kul, instruktörerna Àr ju helt underbara och surfingen i sig har gÄtt super. Fem av fem toast till solid surf house.

Likes

Comments

Ute pÄ Livs balkong med amazing ljus dÀr jag inte ens 30 sekunder efter bilderna blev getingstucken, twice.

  • Bali

Likes

Comments

En eftermiddag vÀl spenderad med bara mys och soft hÀng i Johannes villa. Dem hade Àven finaste lilla hyddan jag och Liv trivdes alldeles för bra i.

  • Bali

Likes

Comments

VÄrt surfcamp började den 2a sÄ vi har hÀngt i Canggu sen dess men i söndags drog vi en spontanare till Uluwatu dÀr mina norrlÀnningar samt Johannes och company höll till. Vi tog mopparna till Green bowl beach dÀr vi spenderade hela förmiddagen tills tidvattnet kom och stranden försvann.

  • Bali

Likes

Comments

Efter strandhÀng och mys i Johannes och deras villa i Uluwatu spenderade vi kvÀllen pÄ Single Fin tillsammans. Single fin Àr en av dem bÀsta stÀllena pÄ ön att se solnedgÄngen, synd för oss bara att vi Àr lÄngsammare Àn en sengÄngare pÄ allt vi har för oss sÄ vi hann bara precis se solen försvinna bakom horisonten. En bÀttre kvÀll tillsammans.

Likes

Comments