Header

Det blev en snabbvisit pÄ denna extremt fina ö. VÀdret var inte hela tiden pÄ vÄr sida men inte klagade vi pÄ det utan hann med en massa skoj ÀndÄ. Höjdpunkten mÄste ÀndÄ varit det enorma vattenfallet med den helt omöjliga terrÀngvÀgen dit, kan ju lÀtt sÀga att vi aldrig hittat dit om vi inte fÄtt personlig guide av tvÄ snÀlla killar frÄn en by vi hamnat vilse i.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lite snapshots frÄn den senaste tiden, mycket god mat, massa fina mÀnniskor och roliga Àventyr. Lite surf pÄ det ocksÄ, bra dagar helt enkelt.

Likes

Comments

En av alla mysiga kvÀllar i villan i Canggu, denna kvÀllen stod Lafavela pÄ schemat.

Likes

Comments

Jag och Liv tog en sista svÀng ut pÄ risfÀltsvÀgen, aka hjÀrtat i Canggu om man frÄgar oss, innan vi lite vemodigt lÀmnade Canggu för sista gÄngen..

Likes

Comments

HÀr har vi minst sagt blivit stammisar, minst en gÄng om dagen har vi kÀkat hÀr och man blir verkligen aldrig besviken. Shack Attack burgaren kan va bland det godaste jag Àtit nÄgonsin och deras slushies Àr inte att leka med. Mysigt Àr hÀr ocksÄ. Bilderna Àr frÄn vÄr sista lunch tillsammans med Hanna innan hennes plan mot kalla Sverige lyfte..

Likes

Comments

Vi har fÄtt finbesök av vÄra kÀra vÀnner Ludde, Dennis, Jacob och Samuel. Det firade vi med grill och myskvÀll i deras villa.

Likes

Comments

VÄra tvÄ veckor pÄ Solid surfcamp Àr nu slut och jag kÀnner ÀndÄ mig ganska sÀker pÄ vÄgorna nu. Vi fick byta frÄn soft top till hard top de sista dagarna och Gud vad roligt det var. Hela campet har varit sÄ himla kul, instruktörerna Àr ju helt underbara och surfingen i sig har gÄtt super. Fem av fem toast till solid surf house.

Likes

Comments

Ute pÄ Livs balkong med amazing ljus dÀr jag inte ens 30 sekunder efter bilderna blev getingstucken, twice.

  • Bali

Likes

Comments

En eftermiddag vÀl spenderad med bara mys och soft hÀng i Johannes villa. Dem hade Àven finaste lilla hyddan jag och Liv trivdes alldeles för bra i.

  • Bali

Likes

Comments

VÄrt surfcamp började den 2a sÄ vi har hÀngt i Canggu sen dess men i söndags drog vi en spontanare till Uluwatu dÀr mina norrlÀnningar samt Johannes och company höll till. Vi tog mopparna till Green bowl beach dÀr vi spenderade hela förmiddagen tills tidvattnet kom och stranden försvann.

  • Bali

Likes

Comments