Header

Ute pÄ Livs balkong med amazing ljus dÀr jag inte ens 30 sekunder efter bilderna blev getingstucken, twice.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • Bali

Likes

Comments

En eftermiddag vÀl spenderad med bara mys och soft hÀng i Johannes villa. Dem hade Àven finaste lilla hyddan jag och Liv trivdes alldeles för bra i.

  • Bali

Likes

Comments

VÄrt surfcamp började den 2a sÄ vi har hÀngt i Canggu sen dess men i söndags drog vi en spontanare till Uluwatu dÀr mina norrlÀnningar samt Johannes och company höll till. Vi tog mopparna till Green bowl beach dÀr vi spenderade hela förmiddagen tills tidvattnet kom och stranden försvann.

  • Bali

Likes

Comments

Efter strandhÀng och mys i Johannes och deras villa i Uluwatu spenderade vi kvÀllen pÄ Single Fin tillsammans. Single fin Àr en av dem bÀsta stÀllena pÄ ön att se solnedgÄngen, synd för oss bara att vi Àr lÄngsammare Àn en sengÄngare pÄ allt vi har för oss sÄ vi hann bara precis se solen försvinna bakom horisonten. En bÀttre kvÀll tillsammans.

Likes

Comments

Efter en vecka resandes pÄ "egen hand"(eller snarare sagt utan Maria) med Karin, Liv och Hanna anlÀnde Ida till Bali. Första kvÀllen kÀkade vi pÄ en supergod italiensk restaurang och kollade solnedgÄngen hÀr i Canggu, fÄr aldrig nog av detta stÀllet. Hade kunnat stanna hÀr förevigt.

  • Bali

Likes

Comments

Efter nÄgra dagar i Kuta med riktigt goa poolparty och underbara mÀnniskor har jag och Karin nu begett oss tillbaka till Canggu. Tillbaka till vÄrt favvoplace Canggu beach hostel, i samma bungalow och vi bara myser. Vi hade lite gottehÀng vid poolen innan vi drog och kÀkade pÄ bÀsta Warung-stÀllet inne i Canggu.

  • Bali

Likes

Comments

Vi glömde ju berÀtta att Maria gjorde en remake inför hemkomsten till kalla swe. Hot hot hot kan vi kalla henne nu.

  • Bali

Likes

Comments

MÄnga droppat av frÄn ligan nu.. Bara jag, Karre, Jojo och Staffan staying Strong hÀr pÄ Bali. SÄ igÄr kÀkade vi en supergo middag som lite sörjande av att alla lÀmnar oss en efter en..

  • Bali

Likes

Comments

Idag var dagen jag aldrig trodde skulle komma.. Idag var dagen dÄ jag fick krama hejdÄ för att du ska lÀmna mig och Äka hem igen, jag vet att duty calls men hade jag fÄtt bestÀmma hade vi stannat hÀr livet ut tillsammans.

NĂ€r du lĂ€ser detta Ă€r du förmodligen i Doha och invĂ€ntar ditt nĂ€sta flyg som gĂ„r om X antal timmar, eller har vi tur sĂ„ har du redan kommit fram till kalla Sverige och hunnit köpa lösgodis pĂ„ hemmakvĂ€ll. Ät en massa för mig med, och baka en kladdkaka ocksĂ„ Ă€r du snĂ€ll.
Jag vill bara tacka dig för denna tiden vi haft tillsammans. I fyra mĂ„nader har vi levt med varandra 24/7 och det har lĂ€tt varit dem bĂ€sta fyra mĂ„naderna i mitt liv. Det var sĂ„ tungt att vinka av dig pĂ„ flygplatsen och det kommer bli sĂ„ tomt utan dig. Jag kommer sakna dig massor, men, vi ses om bara nĂ„gra mĂ„nader bĂ€sta b, Ă€lskar dig och lycka till pĂ„ nya jobbet❀

/ din Mollsan

  • Bali

Likes

Comments

Ännu en helt amazing snorkeldag pĂ„ Gili. Flera hundra meter ut hittade vi den mĂ€ktigaste viewn, glasklar sikt pĂ„ fem meters djup med sköldpaddor och massor av fiskar.

  • Bali

Likes

Comments