Header

MÄnga droppat av frÄn ligan nu.. Bara jag, Karre, Jojo och Staffan staying Strong hÀr pÄ Bali. SÄ igÄr kÀkade vi en supergo middag som lite sörjande av att alla lÀmnar oss en efter en..

  • Bali

Likes

Comments

Idag var dagen jag aldrig trodde skulle komma.. Idag var dagen dÄ jag fick krama hejdÄ för att du ska lÀmna mig och Äka hem igen, jag vet att duty calls men hade jag fÄtt bestÀmma hade vi stannat hÀr livet ut tillsammans.

NĂ€r du lĂ€ser detta Ă€r du förmodligen i Doha och invĂ€ntar ditt nĂ€sta flyg som gĂ„r om X antal timmar, eller har vi tur sĂ„ har du redan kommit fram till kalla Sverige och hunnit köpa lösgodis pĂ„ hemmakvĂ€ll. Ät en massa för mig med, och baka en kladdkaka ocksĂ„ Ă€r du snĂ€ll.
Jag vill bara tacka dig för denna tiden vi haft tillsammans. I fyra mĂ„nader har vi levt med varandra 24/7 och det har lĂ€tt varit dem bĂ€sta fyra mĂ„naderna i mitt liv. Det var sĂ„ tungt att vinka av dig pĂ„ flygplatsen och det kommer bli sĂ„ tomt utan dig. Jag kommer sakna dig massor, men, vi ses om bara nĂ„gra mĂ„nader bĂ€sta b, Ă€lskar dig och lycka till pĂ„ nya jobbet❀

/ din Mollsan

  • Bali

Likes

Comments

Ännu en helt amazing snorkeldag pĂ„ Gili. Flera hundra meter ut hittade vi den mĂ€ktigaste viewn, glasklar sikt pĂ„ fem meters djup med sköldpaddor och massor av fiskar.

  • Bali

Likes

Comments

Vi besökte dem obligatoriska gungorna hÀr pÄ Gili, assÄ wow sÄ fina!

Likes

Comments

Snorklingen pÄ Gili har verkligen levererat, en massa sköldpaddor och Àven en haj pÄ första dagen. 5 av 5 toasts.

Likes

Comments

HÀr finns inga motordrivna fordon pÄ hela ön sÄ vi hyrde varsin cykel som vi kan ta oss runt ön med, dÄ hÀst och vagn Àr aningen för dyrt för oss haha.

  • Bali

Likes

Comments

IgÄr morse avgick bÄten till Gili Trawangan och vid 15-tiden fick vi nycklarna till vÄr egna villa. Egen pool och fyra toaletter, drömmen! Det blev poolparty pÄ kvÀllen och vi njuter till 100%.

  • Bali

Likes

Comments

  • Bali

Likes

Comments

En drömmig strand helt enkelt.

  • Bali

Likes

Comments

Nu Àntligen har Staffan anlÀnt och hela ligan Àr samlad. SÄ dagens utflykt gick till mangrovtrÀsket hÀr pÄ Lembongan, vÀdret var lite halvdant men vi tajmade det perfekt sÄ vi slapp regnet. Annars har vi mest spelat gabong och myst idag.

  • Bali

Likes

Comments