Igår sprang jag runt i Shoreditch, drack billiga drinkar ur plastglas, rap battlade, dansade i en källare på en hip hop klubb och vaknade upp på nionde våningen i Dalston med sjukaste utsikten. Shit vad jag älskar London. Aldrig känt mig så hemma i en stad.

Likes

Comments

​Five guys har världens godaste hamburgare tips tips 

Likes

Comments

Tiden går så fort, har redan bott här i två veckor? Att flytta till England för att jobba är verkligen inte bara att flytta utan det är en del saker som behövs fixas. Brittiskt mobilnummer, brittisk bank, national insurance number etc behövs men för att fixa det behövs en hel del andra grejer också uff, men nu är allt fixas. För några dager sen var jag på min första arbetsintervju och min nästa är på Onsdag, det är det enda som fattas nu, ett jobb. 

Likes

Comments

​1. sushi at Brick Lane market 2. Min känsla över att söka jobb 3/4 Brick Lane Market

Igår var jag till Brick Lane och alltså omg trodde jag skulle svimma för jag såg så mycket snygga kläder. Ska bara handla kläder där. Tog tyvärr typ inga bilder där :/ Idag har jag sökt jobb, fy vad tråkigt det är. 

Likes

Comments

​Brixton är mitt nya favvoställe i London, här vill jag bo.

Likes

Comments

Likes

Comments

​NU HAR JAG FLYTTAT!!!! Bor nu i UK, London!!!

Likes

Comments

Var coolast på klubben i min adidasväska igår.

I helgen klubbade jag, blev ägare till en ny mobil, kramade om min amerikan och beställde hemleverans av pizza. Nu har jag endast en arbetsvecka kvar sen slutar jag!!! 

Likes

Comments

haha tb en kväll i Oktober som började bra men slutade sjukt illa

Har blivit vuxen??? 20 bast. Firade min födelsedag med brunch på kopparhatten med mina föräldrar, gick på systemet för första gången sen blev det etage och kvällen avslutades mellan karro och Linus i karros 105 cm säng och vakna upp till att Gustav kom med frukost, tårta och paket<3 Imorgon är det FREDAG och på Lördag ska jag få krama om Rebecca efter 6 månader<3

Likes

Comments

2016, so far so good. Spenderade nyår med min one and only Karolina med tre rätters, champagne och kyssar. Mina bästa moments hittills är trippen med karro och Linus till Gustav som för tillfället bor i Idre. Vi skeda 4st i en dubbelsäng, åkte slalom, baddade, spelade spel, blev vettskrämda och myste en massa. Jag och mina kompisar har även köpt biljetter till housefestivalen Untold i RUMÄNIEN i sommar hahaha, fuck weekend festival på Östermalm vi ska till Rumänien. Och vet ni vad jag gjorde i fredags? Jag sa upp mig efter ha jobbat måndag-fredag sen den 18 Juni. Föööör att om 32 dagar flyttar jag till mitt tredje hem, det andra landet jag har rätt till medborgarskap i, en utav världens dyraste städer, min favoritstad - jag ska flytta till LONDON!!!!

Likes

Comments