Nu är vi påväg och blir alltid lika amazed över hur vackert allt är uppåt i Sverige nu under vintern. Det ser ut som en sagovärld!

Vi har hittills åkt i 5 timmar och det har gått väldigt bra eftersom jag har Lucas i förarsätet, ingenting blir långtråkigt tillsammans med honom och tiden bara flyger iväg. Jag börjar bli lite otålig i benen dock, vill bara ut och åka nu! Det är en sån frihetskänsla efter att man varit inne i en bil i så många timmar. Att bara komma upp till Sälen och andas in allt som fjällen har att erbjuda ska bli så himla kul! Nu är vi i Mora där vi ska stanna för att käka. Mer uppdateringar senare// Molly

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Julen närmar sig!!! Jag ÄLSKAR verkligen allt som har med julen att göra. Den mysiga Stämningen ,att inhandla alla julklappar och dekorationer med ljus i alla fönster!

Denna helgen/ veckan har bestått av precis det, julstämning! Jag har jobbat extra på julbord hela veckan och även på lördagen. Idag tog jag och Lucas en välförtjänt sovmorgon och sedan bestämde vi oss för att äta frukost ute innan vi skulle möta upp hans mamma i Jönköping för att inhandla julklappar ihop. Det var supermysigt och skönt att ta en dag till att bara göra sånt man tycker är roligt. Vi hittade många bra klappar och sedan åkte vi hem till Lucas föräldrar för att äta panerad fisk och dillsås med potatis och citron. Vi fick även provsmaka en pepparkakskladdkaka som verkligen levde upp till förväntan.

Just nu sitter vi i soffan och kollar youtube. Vi har precis dekorerat julgranen och tillfört lite Julkänsla även till lägenheten. Söndagsångesten har börjat komma över mig nu i vanlig ordning. Ser inte fram emot en ny vecka ALLS! Det som är veckans räddning och höjdpunkt är att jag drar till stöten på torsdag och åker massa skidor!Det ska bli jätteskönt att äntligen åka till fjällen igen.
Hoppas er helg har varit super! //Molly

Likes

Comments

Ni vet känslan när man försöker göra allt rätt men istället blir allt verkligen ALLT helt helt fel, en sån dag hade jag idag.

Det började med att jag försov mig till jobbet.Har inte fått så mycket sömn de senaste dagarna för att jag har 3 anställningar för tillfället och jobbar mer än jag bevisligen klarar av. När jag senare var påväg ifrån ett jobb till ett annat körde jag in i vår stenstolpe utanför uppfarten (backade på den). Hade sedan ett mental breakdown och kunde inte sluta gråta. Mamma åkte därför till min lägenhet och vi lagade vegetarisk mat ihop och kollade på how i met your mother sedan pratade vi om vuxenlivet och allt som är tufft med att växa upp. Ibland behöver man sin mamma oavsett hur vuxen man än förväntas vara. Så tacksam för att jag har henne, hon min absolut största förebild! // Molly

Likes

Comments

Hej! Har idag en "hemmadag" då jag tagit mycket tid åt att tänka. Mycket om vad jag vill göra, hur jag tar mig dit, vilken sorts person jag vill vara? Och jag har kommit fram till en sak och det är att jag inte vill vara rädd längre. Har länge hoppat över saker eller fattat beslut utifrån rädsla. Och vet ni vad en kompis sa till mig en gång "ingen minns en fegis Molly" och det är så otroligt sant. Så det här är jag som vågar. Vågar skaffa blogg. Har länge velat och tänkt att jag ska göra det men det har aldrig blivit av. Så jag ser denna blogg som en nystart kan man säga! Och har verkligen sett fram emot att ha bloggen igång så länge!

Likes

Comments