Hej bloggisen!! Vad längesen. Jag har haft en så mysig och bra vecka innehållandes massa sol och glada miner. Idag jobbar jag hela dagen, likaså imorgon och i övermorgon... Som tur är suger vädret idag så jag behöver inte sura över att missa något häng på Rendl.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I lördags firades även Sanna under kvällen eftersom hon fyllde 20 år igår. Vi åt middag på La fuego. En riktigt mysig spansk restaurang. Sanna hade förbeställt in jättegoda förrätter, min huvudrätt var tyvärr dock inget att hurra för.

Likes

Comments

I lördags var det som sagt bucket list challenge. Alltså det var så soligt och härligt ute och tävlingen var såå kul!! Det var uppdrag som till exempel att springa naken tre varv i vår centrala rondell, byta alla kläder med en i laget mitt i pisten och hoppa av en lift i luften. Mitt lag kom faktiskt tvåa!! Sen möttes alla upp och softade i solen innan vi gick in på Taps. Detta var lätt säsongens bästa event än så länge.

Kommer bättre bilder sen om det läggs upp några!

Likes

Comments

Förra veckan var jag och provade denna västen men jag köpte inte den för att det var spontant och spontanköp ska man akta sig för. Så igår gick jag inom butiken igen och den hängde fortfarande kvar så jag köpte den! Fin va? Gillar att den är så neutral. Min skaljacka är jätterosa och det är för varmt med min vita fodrade skidjacka nu.

Likes

Comments

Oj vad längesen. Har inte haft en tanke på att blogga. Med mig är allt bra men det känns lite vemodigt att säsongen snart är slut. Kommer vara fruktansvärt att lämna allting här.

Idag har vi suttit uppe på Rendl ett stort gäng och myst i solen. Jag har bränt mig en aning... Första gången jag bränner mig här faktiskt.

Imorgon är det bucket list challenge i backen innan det är apres! Kul!! På kvällen ska vi ut och äta för att fira Sanna och sen utgång på det. Tagga jobba tio timmar på söndag...

Från i onsdags när det var neonparty!

Likes

Comments

Hello. Nu var det återigen söndag och imorgon jobbar jag innan veckans bästa utgång väntar. Wiee. Jag har skaffat mig ett till jobb, fyra förmiddagar i veckan på ett hotell, för jag tycker jag jobbar för lite med mina 15 timmar...
Imorgon börjar också mitt lite mer hälsosamma liv. Det är helt sjukt vad vi äter godis och chips konstant... Stackars mage. Kommer fortfarande festa men nu får det vara slut på krängandet. Får så jäkla ont i magen så det är inte värt!

Jag och Michelle igår

Likes

Comments

Igår körde jag och fyra polare till Landeck för att registrera oss. Man måste nämligen göra det inom tre månader efter man kom hit. Jag skulle köra och jag var lite skraj eftersom jag ej kört bil sen i november... Men det gick hur bra som helst och det var en riktigt rolig roadtrip! Dessutom var det strålande sol och 16(!!) grader! Underbart. Vi avslutade det hela med en kebab innan vi körde hem och vidare till afterskin. Riktigt bra dag!

Likes

Comments

Jag och William, som jag bor med, fyllde år i måndags! Han fyllde 22 år och jag 20 år. Under dagen åkte jag lite skidor innan jag och några tjejkompisar åt en sen lunch. På kvällen hade vi meeegafest här. Haha helt sjukt mycket folk. Hade så kul!

Likes

Comments

De senaste dagarna har ju bestått av skidor, sol och fest som vanligt! Det är verkligen det man gör här. Antingen åker man skidor, sitter i solen eller krökar. Haha.

Likes

Comments