Lily

I ca ett år har jag vart i en bubbla, bokstavligen. Vi har verkligen gjort det vi känt för i ända sen dag ett. Vi har vart spontana på en rimlig nivå om det kanske låter bättre.

Men igår kom beskedet, mitt barn har fått förskoleplats!! På den förskolan jag hade som första val också. Trodde verkligen inte att det skulle hända att hon skulle få en plats där. När jag ställde henne i kö när hon va ca 4 månader så hade hon plats 70! Helt sjukt egentligen och plats 35-40 på de andra varav jag gick på ett av de när jag va liten.
Innerst inne hade jag nog faktiskt ställt in mig på att hon inte skulle få nån plats och att allt skulle köra ihop sig.

Så den 22a augusti börjar Lily på förskola! Helt sjukt! Min stora lilla flicka.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

shopping

Hur dum kan man bli? Imorse fick jag för mig att boka en tid för pass hos polisen, sagt å gjort fick en tid vid 14. Packade ihop oss och åkte dit. Anmälde mig att jag var där men då finns inte min tid så kollade smset med bokningsbekräftelsen, tiden var rätt men dagen? Nej nej hade fått en tid den 13 mars.. ibland blir jag bara så trött på mig själv haha. Så vi drog till Zara och köpte lite kläder inför resan som kommer.

Likes

Comments

Lily

Hurra för denna fas. NOT. Säger bara suck, har inte läst om något speciellt som skulle ske nu vid 9-10 månader men nånting är det! Vissa dagar vill jag bara gräva ner mig i jorden eller nåt. Det är liksom inget som funkar vissa stunder. Gnäll hela tiden, vaken på övertid och sover knappt på dagen. Sånt kan verkligen köra slut på en speciellt om man som jag är van att få sin ensamtid på kvällen från ca 19. Men istället ha en grinig bebis fram till typ 22. Ni som har barn förstår vad jag menar!

Men bakom tunneln finns ljuset. Ett barn i en jobbig fas får ofta en bra fas efter det! Hållet tummarna på det!

Likes

Comments

Grattis på din dag idag mamma, utan dig hade jag nog inte klarat detta!

Likes

Comments

utflykter

Idag har vi hängt på underbarabarn baby mässan. Var där förra året när Lily låg i magen också. MEN är faktiskt besviken, hade förhoppningar om att det skulle vara bättre men njaa! Tycker att den "riktiga" underbarabarn är mycket bättre, så vill ni gå satsa på den.

Kvällen avslutas med en smörgåstårta👌🏽👌🏽

Likes

Comments

Ligger just nu på soffan helt slut med en kopp te. Fick sovmorgon till kl 5 imorse vilket är länge om man tänker på vilka tider L har fått för sig att vakna de senaste mornarna (runt 4).

Tog oss till öppna förskolan och så klart var det vagnfel i tunnelbanan, perfekt med en dotter som är i en fas då hon bara gnäller hela tiden.. fikade lite och sånt man gör på öppna förskolan. Mötte sen upp en kompis i Barkarby och tog oss till Ikea, alltså jag har typ glömt bort hur ansträngande det faktiskt är att röja runt där även om jag bara köpte 4 saker ;).

Likes

Comments

utflykter

FREDAG

Nästan varje fredag så brukar vi åka till Öppnaförskolan på unga station. Unga station är till för yngre föräldrar mellan 14-23 om jag inte minns fel. Det var även där som jag gick på föräldrakurs! Så dit ska vi mellan 9-12. Efter det var tanken att jag skulle ordna ett pass till mig, men vi drar till Barkarby outlet och Ikea med en kompis till mig.

LÖRDAG

Plötligt så händer det! Jag vann 2 biljetter till underbara baby mässan! Så släpar med mig Moa och hennes son dit. Var där när jag väntade Lily och då var det första året de hade mässan så vart lite besviken då. Hoppas att det är bättre i år :)

SÖNDAG

Min mamma fyller år, vet inte riktigt vad hon har planerat men dagen spenderas med henne!

Likes

Comments

Tankar & funderingar

Jag säger bara herregud, har nog aldrig gråtit så mycket till en film! Mamma satte på filmen The impossible och jag var skeptisk som vanligt när jag hörde handlingen. Den handlar alltså om en familj som är i Thailand under flodvågskatastrofen 2004.

Jag har nog ändrats som person enormt mycket sen jag fick barn, tårarna kommer så fort jag ser barn som far illa. Och att i filmen få se otroligt rädda barn ropa efter mamma och pappa, no words. Fick intala mig själv att det bara är en film och att allt var påhittat och att det inte alls har hänt på riktigt!

Som person har jag alltid vart väldigt känslokall, säger sällan att jag älskar nån. Det är verkligen något jag behöver arbeta på. Rätt vad det är så står man där helt själv och tänker på vad man kunde ha sagt/gjort. Så håll era nära och kära nära!

Likes

Comments

Lily 5-6 mån, utflykter

God förmiddag!

Igår var en hektisk dag. Vaknade upp av att det var så brutalt mycket snö ute, och inte hade de plogat. Då var det ju klart att L skulle ha en läkartid kl 15 och för att komma dit så måste vi åka buss i ca 30 min. Så bestämde med en kompis att vi skulle ses på en lunch innan och att de även skulle hämta oss med bilen. Ja det gick ju sådär. När vi stått och väntat i ca 30 min på att de skulle komma (omvägar pga trafiken) så dör såklart deras bil när de nästan är framme vid mig! Så jag satte Lily i vagnen och började gå, fick seriöst släpa vagnen efter mig. När vi kommit upp till vällingby så får jag reda på att i princip ALLA bussar i Stockholm var inställda.. vi kunde ha stannat hemma.


Nu ligger iaf L och sover och jag myser med en kopp te. Fått för mig att jag ska bli lite hälsosammare. Vi får se hur länge det håller ;)

Likes

Comments