View tracker

Lily 5-6 mån, utflykter

God förmiddag!

Igår var en hektisk dag. Vaknade upp av att det var så brutalt mycket snö ute, och inte hade de plogat. Då var det ju klart att L skulle ha en läkartid kl 15 och för att komma dit så måste vi åka buss i ca 30 min. Så bestämde med en kompis att vi skulle ses på en lunch innan och att de även skulle hämta oss med bilen. Ja det gick ju sådär. När vi stått och väntat i ca 30 min på att de skulle komma (omvägar pga trafiken) så dör såklart deras bil när de nästan är framme vid mig! Så jag satte Lily i vagnen och började gå, fick seriöst släpa vagnen efter mig. När vi kommit upp till vällingby så får jag reda på att i princip ALLA bussar i Stockholm var inställda.. vi kunde ha stannat hemma.


Nu ligger iaf L och sover och jag myser med en kopp te. Fått för mig att jag ska bli lite hälsosammare. Vi får se hur länge det håller ;)

Likes

Comments

Lily 5-6 mån, utflykter

Lily har sen några månader tillbaka haft stora utslag på magen, BVC sa att det bara var och smörja. Men när vi gick dit sist så hade det spridit sig till knävecken och nacken så vi fick då ett nummer till en specialist läkare som skulle få titta lite närmare. När jag visade upp magen på henne för läkaren så sa hon nästan direkt att det kunde vara mjölkallergi och att hon skulle få göra ett pricktest. Mitt hjärta började bulta lite även om det inte är en allvarlig allergi.

Det visade sig dock att det bara var eksem och inget annat allvarligt. Hon visade mig hur vi skulle smörja och med vilka krämer osv. Så får hoppas på att markerna försvinner och att det slutar klia på lilla fröken!

För övrigt så har hon vart på otroligt bra humör hela dagen vilket är ytterst ovanligt. Tror att hon har charmat alla vi har stött på under dagens gång! Älskade bebis.

Efter besöket hos läkaren så åkte vill in till stan och hängde på mina kompisars jobb och åt middag och varm choklad. Mysigare kväll var länge sen jag hade.

Såhär trött kan bli efter en fullspäckade dag👆🏽

Likes

Comments

Lily 5-6 mån

Har gått och väntat i ca 2 månader på att detta ska hända. Och igår hände det! Lily vände på sig helt själv! Men det roliga är, som säkert händer alla barn. De blir griniga när de inte kan vända sig tillbaka så man måste springa och vända på de stup i kvarten! Har känt att det vart på gång ett par dagar och jag blev så stolt när det skedde, började nästan gråta.

Min stora lilla flicka ❤️

Likes

Comments

View tracker

Tankar & funderingar

Idag har vi en sån dag då schemat är helt blankt. Brukar vara skönt till en början men sen går det utför. Så började dagen lite lugnt vid 8 med lite frukost för mig och lillan, snacka om att barn kan kladda! Ringde därefter några samtal till bla försäkringskassan, förstår inte varför de har gjort allt så komplicerat, vet att jag inte är den enda som inte förstår mig på detta. Har iallafall äntligen planerat dagarna tills att hon börjar på dagis i Augusti 2017 så slipper jag tänka mer på det!

Städa behövs det göra här hemma, ordentligt. Inte bara dammsuga och torka golven utan dammtorka och rensa bland saker. Det är så lätt att köpa på sig kläder och prylar med det är inte lika kul att underhålla ;)

Jag som liten, är nog i lilys ålder

Likes

Comments

Lily 5-6 mån

Idag blir denna lilla gullunge hela fem månader! Det är inte förens man får barn som man inser hur snabbt tiden faktiskt går.

Likes

Comments

lily 3-4 mån

Fy satan va kallt det har blivit ute 😱 blir lika chockad varje gång jag går ut haha. Träffade iallafall upp Moa och Vincent i stan på förmiddagen. Vi tog en liten promenad till Öppnaförskolan på söder. Skönt efter några dagar som sjuk att få komma ut lite!

Gammal bild på lillan. Varför är bebisar så söta när de sover?

Likes

Comments

Jag vet innerst inne att jag inte ska ha dåligt samvete över att vara sjuk. Men det är ju Lily som får lida. Jag har feber, förkyld och har extrem huvudvärk vilket resulterar i att Lily inte får den uppmärksamhet hon behöver, inte komma ut osv. Och rädslan över att detta inte är sista gången jag är sjuk. Nu kräver hon ju inte lika mycket som hon kommer göra om bara några månade, dvs hon börjar upptäcka hemmet!

Som tur är så kommer förhoppningsvis min mamma hem snart och hjälper mig med den lilla!

Likes

Comments

lily 3-4 mån

Idag började inte dagen så himla bra. Vaknade redan inatt av att näsan var igenkorkad samt hosta. Inte så där jätte kul! Sen imorse var det inte så kul heller. Lily var jätte pigg och ville gå upp, själv hade jag feber, den kombon går inte riktigt hand i hand. Jag fick i mig lite mat, Ipren och en kopp te och piggnade till.

Vid tre var bjudna på 1-årsfirande. Mysigt.

Likes

Comments