View tracker

Heej! Tänkte bara informera om att jag har ett nytt Instagram-konto där jag lägger upp bilder och videos från mina träningspass. Det började som en dagboks liknande koncept för mig själv men märkte att jag ville nå ut till fler. Jag är ingen expert men jag är färdigutbildad Personlig Tränare via HiG. Jag lär mig nya övningar och får mer information hela tiden som kommer att influera vad jag lägger upp. Enjoy!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Äntligen fått hem mina fransar + lim från xobeautyshop.com! Beställde dem i December som de har verkligen tagit sin lila tid för att komma hit men de är så värda det, kolla va fina de är!

"The Soulmate"

"The Primadonna"

Likes

Comments

View tracker

​Vad har lilla jag hittat på idag? 

Denna dag har jag vart hemma och vart sur, fått en helt gudomlig massage av finaste Hanna och redigerat morgondagens video.

Varför sur? Jo det är så här att jag och mina vänner har planerat sen december att under januari månad ska vi åka upp till min stuga i fjällen och ba mysa. Låter trevlig visst? Jag trevligt tills att alla ens planer förstörs. Vi hade tänkt låna vår bil till att åka upp med, jag accepterar orsaken till att vi inte får låna den när den låter så här: "Jag ska använda den när jag åker till jobbet.", men jag är inget fan när det låter så här: "Du får inte köra dit." 

Vadå får inte? Jag har ett körkort. Ett körkort innebär att jag kan köra bil. Jag blir verkligen så himla sur när orsaken är "Du får inte", jag är ju snart 20, då får jag göra mycket! Som att köra bil, eftersom jag har körkort! 

Det som förgyllde min jobbiga dag var en underbar massage av mina finaste vän Hanna som nu går en liten utbildning inom massage. Jag fick en Svensk Helkroppsmassage. Jag har aldrig vart på massage förut men detta får mig att göra om det igen, å igen, å igen, å igen....

Likes

Comments

Började dagen på bästa sätt = Vaknade till ett tomt hus, satt på musik och hade ett dansparty. Att dansa, sjunga och lyssna på musik får en att må bra, det är vetenskapligt bevisat. (Låter inte alls som en tandkrämsreklam)

Idag har jag filmat två videos till youtube, en på svenska och en på engelska... Vänta lite.. Svenska? Jo jag skrev rätt. Om ni har någon koll på min youtube kanal är att de enda videos jag laddat upp på svenska är Challenge videos med Matilda.

Nu när det är nytt år kände jag för att göra något nytt till kanalen... (S)we)dnesday. Alltså Svenska onsdagar. Jag vet inte om detta kommer att tyckas om men jag tänkte göra ett försök, jag vet heller inte om videorna kommer bli regelbundet uppladdade heller, men jag ska försöka.

Efter denna braiga start på morgon så avslutas dagen nu med plugg inför tentan imorn och yoga.

Likes

Comments

🎈Grattis Elin 20 år! 🎈

Det känns konstigt att blogga, det var så längesen bloggandet var en del av min dagliga rutin. Men bra början på inlägget där uppe måste jag säga 👆för att idag fyller finaste Elin 20 bast!

Efter att ha faktiskt fått en natts sömns på 12 timmar så har denna dag faktiskt ändå vart väldigt trött och seg. Det kanske beror på att jag försökt plugga hela dagen, vilket jag har försökt hela denna vecka men jag kan inte säga att det har blivit sånt bra resultat. Det vill säga att det är inte mycket som fastnar i min lilla hjärna.

Vid ungefär halv tre tiden så gick jag och Moa ut på en liten powerwalk till som avlutades vid Coop för att jag skulle skicka iväg ett paket, hämta ut ett paket och köpa två frimärken. Paketet jag hämtade var ett par skor som jag beställde i december från Spartoo.se, ett par Timberlands. Aaaaah, är så nöjd, de är så snygga.

Men nu, denna stund, as we speak, just exakt nu, 21:39, så ska jag återgå till mitt pluggande igen. I alla fall försöka. Sitter och äter Ris a la Malta gjord på keso istället för risgrynsgröt och har precis utfört lite yoga. Jag vet inte, yoga har aldrig vart något för mig, det går så långsamt, men idag var så det så otroligt skönt.

Likes

Comments

​Andra januari.. Andra dagen på det nya året, 2016. Det är nu man börjar blicka tillbaka till det gångna året och inser att man inte har kommit nånvart, iallafall inte jag. Jag har tagit studenten, börjat plugga på högskolan, tagit körkort.. Men är fortfarande kvar i Gävle. Visst fick jag in många resor under 2015 med familjen och även en med vänner, men när jag är här i Sverige så känns det som att jag inte har gjort något, som att jag är fast.

Att nu efter sex månaders pluggande börja bli tveksam på om det är rätt val är inte en skön känsla. Nu efter 8e januari då jag har min sista tenta så började nya kursen vecka 4, Personlig Tränare. Jag gillar å träna, men jag skulle inte säga att jag är riktigt duktig på det, inte nu iallafall. Tappat motivationen.

Bra sätt att starta året på? Knappast.

Rätt så ofta jag gör ett inlägg på bloggen så blir det något sånt här dramatiskt inlägg eller något helt normalt, och rätt så tråkigt. 


Likes

Comments

Vardagarna börjar bli uttjatade och tråkiga. Samma visa dag in och dag ut. Om jag skulle säga det här till mina föräldrar skulle deras första respons vara "men skaffa ett jobb då.". Det är ju lättare sagt än gjort, plus, kommer säkert låta lat när jag säger detta, men jag är inte sugen på att ha ett jobb. Visst skulle det vara äckligt skönt med egen inkomst och ha något på schemat om dagarna, men jag tror inte jag skulle klara av att bara ta det första bästa. 

Det bästa hade vart om jag hade skola fler dagar i veckan, önskar nästan att jag hade det. Nu så har jag bara lektioner på fredagar.

Mina vardagar, för de som har minsta lilla nyfikenhet, ser vanligtvis ut så att jag vaknar, pluggar teori, tränar, pluggar kanske lite mer, kanske har en körlektion under dagen, spelar lol, kollar på serier. Skulle kanske vara en drömdag för den som hade fast jobb och bara vill vara ledig, men just nu är detta lite långtråkigt, men jag har ingen ork att göra något åt saken. 

Klagoinlägg.

Likes

Comments

Känslan sitter i bröstet, där inne inlåst innanför mina revben och pressat mot mitt hjärta. En gnagande känsla som jag inte kan tolka.

Den liknar känslan att sakna någon, att vilja ha tillbaka något som en gång var verklighet. Men den är oklar för den blandas även av en viss panik, och den är så tung. Tyngden i bröstet från något jag inte kan sätta fingret på.

Jag kan gissa mig till vad det beror på, men det är inget jag vill yttra.

Det kanske bara är det att jag är isolerad från omvärlden just nu, saknaden av människokontakt. Men det känns inte heller rätt.

Jag kommer behöva leta fram svaret helt själv.

Likes

Comments

Som börjar på fel sida. En sån dag är idag. Att bli väckt av någon som blir sur på en det första som händer på morgonen kan förstöra en hel dag. Känslan av "Men vad är det för fel" hänger med mig.

Jag saknar att få vakna upp ensam hemma då alla antingen är på jobbet eller i skolan. Ett tyst hus där ingen tjatar på mig med uppgifter som skall göras, utan bara en liten lapp med saker som ska vara klara tills familjen kommer hem. Då kan jag göra dem i min egen takt under dagen, de behövs inte göras inom de tre första timmarna efter man har vaknat.

Jag är en individ, jag är en människa, jag har ett eget liv. Jag vet att jag bor hemma, att jag ska hjälpa till hemma. Men det betyder inte att allt som ska göras skall göras av mig för att de uppgifterna kan ges till mig. Jag har ett eget liv. Ett liv där jag försöker hänga med i studierna till både skolan och även till körkortet, ha ett socialt liv, träna och kanske få slappna av med något avsnitt av en serie.

Idag ville jag bara flytta hemifrån.


Likes

Comments