Hejsan! Michelle heter jag och bor i Småland, har en dotter som blir 1 år och 7 månader imorgon. Tiden går otroligt fort, hon var ju nyss min lilla bebis..
Men tiden går fort när man har roligt, hon springer runt här hemma, leker med sina leksaker och tar hand om sitt jätte bra. På förskolan får hon bara beröm, hon är så bra, äter bra, leker snällt och är väldigt självständig. Dom kommer sakna henne, deras lilla stjärna sa dom.
Det är något som stärker en, som får en att inse att man har gjort något bra! Jag har lyckats med något.
I början innan förskolan var jag så nervös, att allt skulle gå åt skogen, men allt gick åt andra hållet.

Jag har försökt uppdatera min gamla blogg men den hittas inte längre och varför vet jag inte. Jag kommer inte in iallafall så jag kommer börja skriva i denna nu istället.

Som vissa vet så har jag testat på en del jobb under sommaren och jobbar nu som vikarie på förskola, vilket är helt fantastiskt. Självklart blir man irriterad, arg och ledsen ibland. Men sen kan någon komma fram och säga " fröken, du är den bästa fröken jag någonsin haft och det ska jag säga till mamma när jag kommer hem. "
Man kan få 1000 kramar under en dag, men man kan även få ord som man helst inte vill ska komma ut från deras munnar.
Jobbade hela denna veckan som var, och i fredags ringer min mor mig och säger att jag och Jonna (min syster) ska jobba tillsammans på hennes förskola under tiden dom har planering. Så det ska bli intressant.

Xoxo Michelle hallenberg

Likes

Comments