Header

Skulle träffa Olivia efter hennes jobb idag, och jag var lite tidig så jag gick in på rituals och fick med mig lite saker som jag har velat ha och behövt jätte länge. Två skrubber en som är till mig som luktar gudomligt gott, lite spa känsla bakom den och en till som är en present till Ebba. Fick även med mig en handkräm och en liten present till Martin som jag glömde ta kort på.. men när jag köpte allt det där fick jag med två ljus som blev perfekt när det går hur mycket ljus som helst här hemma.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hallå! Har funderat jätte länge nu på att börja blogga igen men har liksom aldrig kommit igång.. Men idag blev jag så peppad, inspirerad och kände verkligen ett sug av att få börja blogga. Så varför inte starta upp den här bloggen med ett inlägg från vad min dag har bestått av vilken var att umgås med Olivia och äta brunch på Stockholm brunch club.

I min blogg kommer ni få följa med i min vardag och med tanke på att jag snart kommer flytta ihop med min pojkvän Martin kommer ni få se mycket inredning och allt va det innebär att flytta. Hoppas ni kommer gilla det!

Likes

Comments