Söndagen den 7 Maj

" Hej vänner! Nu var det ett tag sen. Det närmar sig sommar och bara det att det är ljust ute får mig att må bättre. Så vad har hänt sen sen…"

3 Januari

"Hej vänner! Sitter just nu i bilen och väntar på mamma. Hon skulle handla lite grejer och då passar jag på att köra hit. Får ta alla tillfä…"

Vad jag fastnade för 2016..

".. är youtube! Det var inget jag tittade på tidigare regelbundet. Men nu är jag fast och följer flera youtubers, både svenska och nationell…"

Bildkälla: SVT

Arg. Upprörd. Frustrerad. Bara några av dom känslor jag kan sätta ord på efter att ha sett på SVT's Dokumentär inifrån: Fallet Kevin. Hur kunde det gå till såhär? Jag tycker så synd om killarna som i nästan 19 år behövt leva med en lögn.. såhär ska inte en förundersökning gå till!

16 augusti 1998 hittades 4-åriga Kevins kropp vid vattnen i kyrkviken vid Arvika. Två pojkar, 5 & 7 år gamla blev huvudmisstänkta och erkände sedan mordet, enligt polisen. På grund av deras ålder gick inte fallet till domstol och därmed var förundersökningen sekretessbelagd. Nu kommer de inspelade banden på förhören ut och i dom hör man att polisen pressar fram historier. Förhöret där killarna ska ha erkänt finns inte filmat. Nu får uttredningen stor kritik för att inte ha utrett rätt, struntat i pojkarnas starka alibi och för att de flesta förhören skedde utan advokat, föräldrar och för att ha pågått i flera timmar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är jag så himla trött. Jag skojar inte! Allting känns tungt. Klarade inte av att jobba men resten av veckan fylls nog med pass. Vad gör man när ångesten tar över helt och gör att man inte klarar något men samtidigt ha saker att göra så man slipper tänka?

Det var helt enkelt bara den tanken jag har att komma med idag. Kanske kan skriva ett inlägg senare, om jag mår bättre och har nåt att skriva.

Kram / M

Likes

Comments

I sommar ska jag definitivt gå på ett bröllop och kaanske gå på ett annat. Min kusin gifter sig först och efter det ska en av mina kompisar säga Ja. Ganska sjukt att jag är i den åldern då mina kompisar gifter sig. Flera av mina vänner är dessutom förlovade.

Jag ser framförallt fram emot min kusins bröllop (såklart) då jag och min familj även ska gå på bröllopsfesten.
Och redan för några veckor sedan hittade jag drömklänningen. Jag bär sällan klänning så när jag hittat en jag gillar så är det DEN klänningen, haha.

Nedan kan ni se hur den ser ut. Visst är den snygg? Bilden (och klänningen) är tagen från H&M.

Likes

Comments

Hej vänner! Nu var det ett tag sen. Det närmar sig sommar och bara det att det är ljust ute får mig att må bättre. Så vad har hänt sen senast? Egentligen ingenting alls.. inget värt att nämna direkt. Det enda som har hänt (och som jag är extremt glad över) är att jag den 6 april klarade mitt teoriprov med 61/65 rätt (?!) och den 10 april hade jag uppkörningen. Jag klarade den på första försöket! Det som gjorde det extra kul var att mina föräldrar inte hade en aning om det.

Så det är det som har hänt. Nu är det ur vägen. Som skrivet i ett tidigare inlägg var målet att ha det klart i April vilket jag höll. Jag har inte fått mycket jobb det senaste så bilen har stått på uppfarten ganska länge med jämna mellanrum. Så det har ännu inte sjunkit in helt (?). Det enda som är en tydligt märkbar skillnad är att jag ser mitt körkort i mitt mobilfodral och att en stor klump ångest lämnat min kropp. Jag känner mig friare

Idag ska jag inte göra något särskilt. Imorgon blir det att gå upp tidigt och se om jag får nåt jobb. Det är det absolut bästa och värsta med att vara vikarie. Jag kan gå upp kl 6 i väntan på ingenting och då har jag hela dagen framför mig. En hatkänsla alltså. Även det är ett ångestmoment. Jag gillar att få jobberbjudanden dagen innan så jag kan förbereda mig mentalt..

Kram på er.
Kram / M

Likes

Comments

Hej vänner! Sitter just nu i bilen och väntar på mamma. Hon skulle handla lite grejer och då passar jag på att köra hit. Får ta alla tillfällen! Älskar min bil. Vet inte om jag skrivit det innan men jag köpte en automatbil i november för att kunna köra hemma. Manuellt är så överskattat ;).

Imorgon fyller min lillebror 16 (!) år och vi ska iväg under dagen på lite ärenden. Vi passar även på att åka till Ebba, där vi ska fira H.

Hoppas ni får en bra eftermiddag! Kram/ M

Ganska givet att ha en sån på nycklarna, eller ? 😝

Likes

Comments

.. är youtube! Det var inget jag tittade på tidigare regelbundet. Men nu är jag fast och följer flera youtubers, både svenska och nationella. Tänkte lista dom nedan för er som vill veta. Jag listar dom i den ordningen jag började följa dom. Tryck på namnen för att komma direkt dit.

1. NikkiPhillippi /ThePhilippis : Började kolla på henne mest på grund av att jag dels fastnade för materialet (livsstil) men också för att redigeringen var så bra och rolig. Det är roligt att kolla på någonting folk har lagt ner tid på.

2. Nikkietutorials: Ingen kan väl ha missat henne? Visste vem hon var långt innan men började kolla på hennes videos förra året då jag blev mer intresserad för smink.

3. LakiDoris: Väldigt mycket humor, men även vloggar. Älskar hennes typ av humor.

4. Thomas Sekelius: Livsstil/humor/vloggar/smink i princip. Jag tycker han är jättekul att kolla på.

5. Olivia Jade: Livsstil och smink för det mesta. Gillar hur äkta hennes kanal är.

6. Felicia Aveklew: Vloggar, livsstil och smink. En av mina favoriter, minst sagt. Började kolla på henne för bara någon månad sedan men är redan fast.Likes

Comments

I'm baack! Jag har valt att börja blogga igen, när jag har tid och inspiration. Tänkte börja med att dela med mig av det jag vill uppnå 2017. 2016 har varit ett jobbigt år för mig. Jag har mått psykiskt dåligt, varit trött, arg & ledsen över typ allt och inte tyckt allt det vanliga varit roligt. Det enda positiva med 2016 var studenten. SÅKLART var det otroligt kul!

Jag vet inte varför riktigt men visst känns det som om 2017 är DET året? Den känslan jag har inför 2017 alltså.. Aldrig haft den innan. Det känns otroligt bra, och jag litar på min magkänsla. Den har alltid haft rätt innan. Plus att det är nyttigt att ha en positiv inställning för nya saker. Då blir det genast enklare.

Här kommer listan:

1. Ta körkort. Detta kommer jag givetvis uppfylla. Vore ganska sorgligt om det inte blev så. Jag kämpar just nu och mitt mål är att det ska vara klart till April.

2. Testa nya maträtter. Även äta mer vegetariskt.

3. Fira min 20:e födelsedag. Det kanske låter självklart för er men vill verkligen FIRA den dagen. Det ska vara stort att bli 20.

4. Börja plugga igen. Ser fram emot att börja plugga igen. Kollar runt som en tok på olika universitet och inser hur det skulle vara skönt att flytta hemifrån. Men universitetet hemma är förstahand då jag vill slippa ta så mycket lån. Det skulle ju trots allt vara allra bäst att stanna hemma.

Likes

Comments

Hej vänner! Idag var jag otroligt trött när larmet gick, men det var bara att gå upp. Hade körlektion vid kl 09.00. Gick jättebra! Så halkbanan är bokad 💪🏻
Imorgon har jag även fått jobb! 08-14, helt lagom på en förskola.

Hoppas ni har haft en bra dag!
Kram/ M

Likes

Comments

Hej vänner!
Just nu sitter jag i bilen. Jag, mamma och pappa är påväg till en av dom kyrkorna min syster jobbar i för idag är det installationsgudstjänst. Ska bli kul. Tar en stund att åka dit, men att åka bil på morgonen är det bästa som finns.

Annars idag när vi kommer hem ska jag plugga teori och sen kanske städa rummet. Annars ska jag bara ta det lugnt.
Hoppas ni har det bra! Kram / M

Likes

Comments

Inlägget innehåller annonslänkar.


Något av det bästa med hösten är alla fina kläder som kommer. Själv föredrar jag lager på lager, men collegetröjor är för fina och bekväma för att inte köpa. Imorgon är det oktober, vilket innebär officiellt höst!

Nedan finner ni några av fina favoriter från Gina Tricot. Klicka på länkarna för att komma direkt till produkten.Likes

Comments