World salsa summit, Team Marbella & Bellasitas!

Eftersom Miami 2017 var så himla fantastiskt måste jag en regnig dag som denna dela med mig av lite minnen från resan i videor. Kommer aldrig att med ord kunna förklara hur betydelsefull denna upplevelse och dessa människor är för mig! Älska, älska, älska!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Att vara hemma är både avslappnande och fruktansvärt stressigt. Älskar fullspäckat schema, älskar rutiner och vanor men visst tar det på krafterna att alltid känna att man har en massa måsten. Idag är min sista lediga dag på semestern, sedan börjar verkligheten igen. Jobb och dans varje dag och där emellan ska man hinna klämma in annat viktigt och behövligt för både kropp och själ. Att jag dessutom börjar redan klockan 06.00 imorgon känns tufft men är nyfiken på nya förskolan jag ska vara på så lite spännande kan det nog ändå bli!

Likes

Comments

Från 42 till ynka 12 grader som det var när vi landade på Kastrup här om natten var väl lite väl stort kontrast, annars känns det okej att vara hemma igen. Solen, värmen, maten och familjen gjorde mig gott på Kreta. Hade kunnat stanna i all evighet, äventyra lite mer och låta min nu ganska bruna kropp fånga upp ytterligare solstrålar men verkligheten kallar och det är bara till att acceptera. Några dagar har jag dock kvar på semestern och de ska jag minsann se till att försöka utnyttja till fullo!

Likes

Comments

10, 9, 8, 7... nu har nedräkningen börjat. Om 5 timmar, 42 minuter och 12 sekunder sitter jag på ett plan mot Kreta. Sol och värme upp mot 40 grader väntar - något jag är väldigt redo att lämna regnet för. Hoppas ni får lite solsken här hemma också. Vi ses om en vecka!

Likes

Comments

Firade midsommar med dessa vackra pinglor i år och det är inget jag ångrar. Bollywood på stora scenen i folkets park, lite workshop och därefter supportade jag bästa bro och Mariano när de dansade salsa till live musik. Kvällen avslutades i Svedala med supergod filipino mat, yummy! Traditioner är till för att brytas och den här versionen av midsommar passar mig långt mycket bättre än den traditionella med grodhopp i regn!

Likes

Comments

Studentfirande i Rynge, släktbesök från Schweiz och lite annat smått och gott har hunnits med de senaste dagarna. Sommaren är kommen och vi är bortskämda med 24 grader långt in på kvällen här i vårt lilla Sverige. Nästa vecka drar jag till Kreta där ännu mer sommar väntar, ska bli hur skönt som helst. Men först väntas en vecka med jobb på öppethus på mitt älskade Malmö dansakademi, midsommarfirande och sånt där underbart. Det här med sommar är verkligen min grej!

Likes

Comments

Solsken, plusgrader och somriga acai bowls från lotta love superfoodbar gör ingen besviken. Har man dessutom en Daph vid sin sida och x antal månaders konversationer att ta igen blir tillvaron ytterligare snäppet bättre. Med ingen annan kan jag vara så allvarlig och så oseriös på samma gång. Så flummig men så väldigt seriös. Med henne skrattar jag till magen gör ont och mascaran rinner nerför kinderna, för så bäst är hon!

Likes

Comments

August och Gustav, er hade jag kunnat hänga med jämt. Ni skrattar åt er själva, åt oss, åt varandra, åt precis allting. Ni blir arga och skriker när ni inte kommer fram i era försök till att krypa, trots att ni är längre fram i utvecklingen än andra fem-månaders-bebisar. Ni roar varandra och sedan klöser ni den andra i ansiktet med er sylvassa små naglar. Ni busar och gosar, ni är söta som få och ni gör er faster himla stolt och lycklig. Ja, er skulle jag vilja hänga med jämt!

Likes

Comments

Nu har jag inte träffat brorsans och Saras tvillingar, August och Gustav, sedan de döptes och det tycker jag är allt för dåligt. De små liven växer ju snabbt som bara den och jag, som den stolta faster jag är, vill inte missa en sekund av deras utveckling. Söta som socker är de och deras skratt smittar av sig på precis vem som helst. Om en stund åker jag ner till centralen för att ta tåget och hälsa på, äntligen!!! Lär nog stanna tills imorgon för jag är tveksam på om det går att slita sig från de båda charmtrollen!

Likes

Comments

Jag har gått och blivit mega-blondin, prinsessa... elle Elsa i frost om jag låter mina nära och kära yttra sig, haha! Ovant men fräscht, tycker jag personligen. Får en liten chock när jag ser mig själv i spegeln men oj så skönt med en förändring. Tur att jag har bästa frisören Maddi i mitt liv!

Likes

Comments