10, 9, 8, 7... nu har nedräkningen börjat. Om 5 timmar, 42 minuter och 12 sekunder sitter jag på ett plan mot Kreta. Sol och värme upp mot 40 grader väntar - något jag är väldigt redo att lämna regnet för. Hoppas ni får lite solsken här hemma också. Vi ses om en vecka!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Firade midsommar med dessa vackra pinglor i år och det är inget jag ångrar. Bollywood på stora scenen i folkets park, lite workshop och därefter supportade jag bästa bro och Mariano när de dansade salsa till live musik. Kvällen avslutades i Svedala med supergod filipino mat, yummy! Traditioner är till för att brytas och den här versionen av midsommar passar mig långt mycket bättre än den traditionella med grodhopp i regn!

Likes

Comments

Studentfirande i Rynge, släktbesök från Schweiz och lite annat smått och gott har hunnits med de senaste dagarna. Sommaren är kommen och vi är bortskämda med 24 grader långt in på kvällen här i vårt lilla Sverige. Nästa vecka drar jag till Kreta där ännu mer sommar väntar, ska bli hur skönt som helst. Men först väntas en vecka med jobb på öppethus på mitt älskade Malmö dansakademi, midsommarfirande och sånt där underbart. Det här med sommar är verkligen min grej!

Likes

Comments

Solsken, plusgrader och somriga acai bowls från lotta love superfoodbar gör ingen besviken. Har man dessutom en Daph vid sin sida och x antal månaders konversationer att ta igen blir tillvaron ytterligare snäppet bättre. Med ingen annan kan jag vara så allvarlig och så oseriös på samma gång. Så flummig men så väldigt seriös. Med henne skrattar jag till magen gör ont och mascaran rinner nerför kinderna, för så bäst är hon!

Likes

Comments

August och Gustav, er hade jag kunnat hänga med jämt. Ni skrattar åt er själva, åt oss, åt varandra, åt precis allting. Ni blir arga och skriker när ni inte kommer fram i era försök till att krypa, trots att ni är längre fram i utvecklingen än andra fem-månaders-bebisar. Ni roar varandra och sedan klöser ni den andra i ansiktet med er sylvassa små naglar. Ni busar och gosar, ni är söta som få och ni gör er faster himla stolt och lycklig. Ja, er skulle jag vilja hänga med jämt!

Likes

Comments

Nu har jag inte träffat brorsans och Saras tvillingar, August och Gustav, sedan de döptes och det tycker jag är allt för dåligt. De små liven växer ju snabbt som bara den och jag, som den stolta faster jag är, vill inte missa en sekund av deras utveckling. Söta som socker är de och deras skratt smittar av sig på precis vem som helst. Om en stund åker jag ner till centralen för att ta tåget och hälsa på, äntligen!!! Lär nog stanna tills imorgon för jag är tveksam på om det går att slita sig från de båda charmtrollen!

Likes

Comments

Jag har gått och blivit mega-blondin, prinsessa... elle Elsa i frost om jag låter mina nära och kära yttra sig, haha! Ovant men fräscht, tycker jag personligen. Får en liten chock när jag ser mig själv i spegeln men oj så skönt med en förändring. Tur att jag har bästa frisören Maddi i mitt liv!

Likes

Comments

​Första juni tjugohundrasjutton kommer länge att förbli min favoritdag. Att festa in sommaren i en danssal tillsammans med eldsjälar i alla dess åldrar och med ursprung från världens alla delar var något av det bästa jag gjort. 

Vår fina Bella hade fixat ett dancejam (där vi dansa stilar från jordens alla hörn och kanter), ett showcase (där alla som ville fick visa upp koreografi eller improvisera framför publik) och slutligen en middag med god mat som passade precis alla! Mellan 18-21 skulle detta pågå men när klockan närmade sig midnatt var det fortfarande elever och lärare som inte ville avsluta kvällen kvar - jag och några av mina fina babysitas (bilderna ovan) som jag under showcaset fick dansa framför publik med för första gången, var några av dem!

Likes

Comments

Helgen den 26-29 maj spenderade jag i Turin (Italien) med ett helt underbart gäng - Team MarBella. Alla sköna människor på bilden ovan plus lilla men extremt talangfulla Anna på 12 år, förgyllde mina dagar där borta. Vi fick massvis med hat från italienare, förutsättningarna var dåliga, maten katastrof och vissa människor betedde sig till och med hotfullt mot oss - främst mot vår stjärna, inspiration och coach. Trots detta höll vi ihop som ett team och hade oerhört kul tillsammans. Vi tog hand om varandra, vi peppade och vi skrattade tills tårarna rann. Vi struntade i omgivningen och la allt fokus på oss själva och varandra. (Vilket uppenbarligen lönade sig då 9 medaljer följde med hem.. trots förutsättningar som inte var på topp, fusk och annat fult som förekom)!!!

Personligen så gjorde jag mitt första showcase och är kanske rätt glad att det var just där och inte på någon fancy plats i vida världen. Jag gjorde misstag, kom inte ner i min spagat då jag ej var van vid motståndet från jazz-mattan som av någon anledning fanns på scenen och jag kände mig förvirrad MEN jag hade jättekul där uppe på scen och jag vågade!!! Dessutom gick min heats (improvisation) mycket bättre än senast så medalj eller inte; jag har utvecklats, mognat och fått vidare inspiration till att fortsätta kämpa. DET är en tillräcklig vinst om ni frågar mig, även om den bästa vinsten av de alla är att få kalla Team MarBella min familj!!!

Likes

Comments

Spiritual, rifical, old man saw... Listan av steg som Sri Lanka och hans Rifical team har skapat är långt. Att få dansa med och lära av denna dancehall-kung betyder massor för mig. 2 juni tog jag min andra workshop, på Malmö dansakademi, av bästa Sri Lanka och jag hoppas på fler. Både hjärnan och kroppen får jobba hårt när denna man tar över salen och varje del av mig älskar det!

Likes

Comments