2018, det nya året är här, så nu är det på hög tid för en re-start. Jag börjar med att önska er alla ett gott nytt år och så hoppas jag förstås att ni haft en lika bra jul och nyår som jag har haft. Min har nämligen varit den bästa någonsin då jag, tillsammans med min bästa vän och hennes kille (samt all fin släkt hon har på plats), varit i Filippinerna. Jag har haft the time of my life i paradiset och kommer därför att börja året med att posta lite drömmiga bilder från min resa! Förhoppningvis lyser det upp er (och min) gråa vardagen en aning och får er att tagga ljusare tider, så här i det trista januarimörkret.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag var en bra dag! Hälsade på min fina babysita, Lajsa, som nyligen flyttat till min favoritstad Ystad samt tog en mys-fika på Olof viktors med en del av släkten. Syrran är nämligen i Skåne över helgen så passade på att träffa henne, likväl som brorsan & min favoritkillar: August & Gustav som växer i raketfart. Sådana här lördagar är svåra att toppa!

Likes

Comments

Träning till midnatt med babysitas/bellasitas student team varje kväll. Vi är taggade, nervösa och snart redo för hot salsa weekend i Stockholm. Det ska bli riktigt kul med salsa kongress, massa workshops och uppträdanden. Vi kommer att lära oss så mycket på bara en helg och framförallt så kommer vi garanterat att ha superkul tillsammans!

Likes

Comments

Har under en veckas tid gjort flashmobs, showat på scen, filmat/fotograferat samt jobbat som dansande servitris på Emporias köpcentrum i Malmö. Det har varit hektiskt men oj så kul vi har haft det. Jag älskar att spendera tid med min dansfamilj och på köpet har jag blivit flera erfarenheter rikare. Det känns dock alltid väldigt tomt när något sånt här är över, främst eftersom man varit så nära inpå varandra varje dag, men nu är det ny vecka och nya tag. Nästa mål och projekt är Stockholm!

Likes

Comments

Efter en hektiskt men rolig vecka blev jag och Nina, gruppens oktoberbarn, överraskade av våra fina babysitas. Kvällen bestod av god mat, massa skratt och trevligheter i tusen. Jag måste ju säga att jag uppskattar och älskar dessa tjejer väldigt mycket. Tusen tusen tack!!!

Likes

Comments

Såhär såg det ut när jag, på min 20-årsdag, blev överraskad av min fina dansfamilj. Blommor, tårta, choklad, presentkort på fotoaffär, en myskväll med jacuzzi osv. var några saker jag blev bortskämd med när jag efter en svettig dag på dansskolan helt plötsligt blev omringad av ett sjungande gäng. Den kärlek och uppvaktning ni gav mig betyder allt, jag älskar er så. Fantastiska dansfamilj!!!


Är glad att jag fick dela denna dag med min oktobersyster, kimy. Grattis till dig och grattis till mig. Och stort JÄVLA tack till alla som gjorde denna överraskning möjlig för oss, ni vet precis vilka ni är!

Likes

Comments

Kan inte riktigt förstå hur lilla jag plötsligt är 20? Jag känner på mig att jag kommer behöva betala böter på en buss nånstans inom kort då jag av gammal vana åker på barnbiljett. Rent generellt känns det som en bra ålder, lagom liten och lagom gammal. Lagom, helt enkelt. Grattis till lilla/stora mig!

Likes

Comments

Alla fyller år i oktober, lite så känns det. För mig och för oss på Malmö dansakademi är det störst att våra coacher MarBella (Mariano & Bella) fyller år med några dagars mellanrum och därmed bestämde vi oss för att överraska de båda tillsammans. Med falsk sång men äkta kärlek blev de överraskade med ballonger, Harriets utsökta tårta, spa och en roliga före & efter video vi klippt ihop från olika träningar för att visa hur otroligt mycket vi alla utvecklats tack vare deras grymma coaching.

Likes

Comments

Nu är det höst, det kan ingen levande skäl ha missat. Löven ligger i högar på marken, varannan dag är det regn och varannan sol och den kalla vinden är så stark att lilla jag nästan flyger över till Danmark så fort jag sätter foten utanför dörren. Dock är hösten en mysig och himla vacker årstid. Så fina färger och många nyanser. Regnbågar, tända ljus, varma drycker och tjocka mysiga och helst alldeles för stora tröjor hör ju hösten till och det kan egentligen aldrig bli fel. Dessutom är det ju bara två veckor tills jag blir 20 (yay!).

Likes

Comments

Kaffe kaffe kaffe, vad vore jag utan kaffe? Inte pigg och glad i alla fall. Klockan är nu närmre 7 och jag håller på att göra mig i ordning inför jobb. Ska vikariera på mitt förra jobb denna vecka och det känns som att det kommer att vara rätt kul att komma tillbaks till förskolan och träffa alla busiga barnen igen. Är dock lite orolig över att det börjar bli så kallt... har inte riktigt kläder efter väder och på förskolan måste man vara ute och leka i timmar trots att man håller på att frysa häcken av sig minsann. Ni som vet, ni vet. Det gäller att vara aktiv och springa sig varm, tur att man är ung och pigg (tack vare det där kaffet hehe). Tisdag, nu kör vi!

Likes

Comments