My gorgeous best friend and her Zoe!

Det första jag såg på sociala medier när jag vaknade var att min bro placerat i tre av de fyra kategorierna hon deltog i på tävlingen i Pittsburgh igår.  Tredje plats i en av dem, första plats i två! Hon är en vinnare och jag är bortom stolt över henne, så mycket som hon kämpat sig dit. Hon har utvecklats något makalöst på sjukt kort tid, jag är så imponerad... jag förstår inte hur hon klarar det! Hon är helt otrolig och jag är mer inspirerad än någonsin, trots att jag inte var där. Men, imorgon reser jag till Miami och där kommer jag minsann få se henne och alla andra stjärnor tävla live. Jag kommer att heja som en galning!

The first thing I saw today when I woke up was that my bro placed in three of the four categories that she participated in at the competition in Pittsburgh last night. 3rd place in one of them and 1st place in two! She is a winner and I'm beyond proud over this woman who've worked so hard for this. Like I've told her, she has improved so much in such short amount of time and I'm more than impressed... I don't know how she does it. She is truly amazing and I'm more inspired than ever, even though I wasn't there. But, tomorrow I'm traveling to Miami so next week I'll finally be able to watch her and all the other stars compete in real life. I'm going to cheer on her like crazy!

Likes

Comments

Sport bh 99kr, träningsleggings 199kr.

Oj så sliten och trött efter massa rännande på stan idag men jag måste bara vissa upp detta snygga tränings-set ändå. Jag skulle handla lite nödvändigheter till resan, så som sminkborttagning, adapter och annat smått, men kom över denna sport bh samt matchande träningsleggings på Cubus och kunde inte låta bli när jag såg att det var på rea. Jag handlar sällan på Cubus och hade inte koll på att de ligger inne med fräna träningskläder som dessa för än jag hörde med en tjej på dansen som gick runt och rockade dessa leggingsen för ett tag sedan vart de var köpta. Nu äger även jag ett par och jag måste säga att det är de skönaste träningsleggings jag någonsin haft på mig. Jag är helnöjd!

Likes

Comments

Nya fantastiska naglar av @Rickbojennifer på instagram.

Likes

Comments

Väskorna var tunga, flygbiljetterna låg hemma på skrivbordet, jag fastnade i tullen... Det är precis vad som hände mig inatt, ja i min dröm då förstås! Kan det vara så att jag har resfeber nu någon ynka dag innan vi faktiskt drar? Kan det vara så att jag börjar förstå att detta händer på riktigt? Det verkar lite så.

Jag har inte varit så tydlig med det här känner jag, så medan jag dricker min standard kopp kaffe tänkte jag att jag kunde ta datorn i knät och skriva lite samtidigt. Jag ska alltså till Miami, nu på måndag. Inte bara för att komma bort, semestra och njuta utan även för att tävla i salsa. Yup, ni hörde rätt!

Från början ville jag med för att åka till USA över huvud taget, för att filma/fota och för att heja på mina vänner - min dansfamilj - som tävlar i flertalet kategorier och nivåer på World Salsa Summit i Miami, det vill säga världsmästerskapen. Bella, min danslärare, Mama B och stora inspiration sa då att "Nej minsann, om du ska med så ska även du tävla. Du åker inte hela vägen till Miami för att INTE tävla ;)". Som vanligt, när denna kvinna säger något, så blir det precis så. Jag som knappt dansat salsa och definitivt inte pardans började i mitten av terminen ta alla salsaklasser jag hade tid för plus några privatlektioner utöver det. Snacka om intensivt och mycket att ta in, roligare har jag dock aldrig haft!

Med extrem nervositet men framförallt glädje och nyfikenhet åker jag då alltså på Måndag! Flyger tillsammans med ett gäng härliga själar och möter sedan upp resten, som kommer direkt från Pittsburgh, i Miami. Då jag knappt haft så mycket som en månad på mig att lära mig och med tanke på att resten tränat salsa väldigt länge ska jag tävla i något som heter heats och på de två lägsta nivåerna, newcommer och novis. Heats betyder att det är improviserat och alltså inte förkoreograferat. På privatlektionerna har jag därför lärt mig grunderna, 5 steps of salsa, samt en rad olika tecken och detaljer att hålla koll på. Jag kommer därmed inte veta vilken låt jag ska tävla till och heller inte hur rutinen kommer att se ut. Mitt fokus ligger på rytm, takt, känsla och att följa ledaren. (Och så typ tusen andra saker till för det är ju ändå världsmästerskapen vi pratar om *kippar efter andan* men jag tänker främst fokusera på att HA KUL!)

Likes

Comments

Kvalitétstid i form av kvällsmat vid brasan, skräckfilm i sängen och lite lagom allvarligt snack innan sömn var vad onsdagskvällen bestod av för min del. Hängde hemma hos Nelly, något jag tidigare gjorde precis varje dag men som nu inte hänt på väldigt länge, och hade det kanonbra. Trivs så bra där, oavsett hur lång tid det nu går mellan gångerna. Är så glad, tacksam och stolt över att vi bygger upp vår vänskap på nytt - min finfina barndomsvän och jag.

I mer än 13 år har vi varit vänner och det var inte för än förra året som vi för första gången rök ihop på riktigt. Vi var så nära vänner, och hade varit det så länge, att vi på vägen tappade bort oss själva. Gränsen mellan Molly och Nelly suddades ut, vi satt ihop. Genom att ge varandra utrymme att hitta oss själva har vi nu hittat tillbaka till varandra också. Vår vänskap är för stark för att raseras helt, så det är en himla tur att vi kan börja om. Göra om, göra rätt. Vi är så starka i oss själva nu att det inte finns någon risk att samma historia ska upprepa sig. Tänk vad självförtroende och självbild kan påverka relationer med andra människor, tänk vad lite fix och trix med sig själv och sitt egna tankesätt kan göra skillnad!

Likes

Comments

Foto-creds till mig, är inte dessa bilderna ljuvliga?

Vänners lycka är min lycka, därför kan jag inte gratulera detta nya och otroligt fina paret tillräckligt. Är så glad för min bästa väns skull att jag, som älskar att skriva och uttrycka saker och ting i text, knappt får ner ett enda ord. Min bro som gått igenom så mycket, fått stå ut med allt det där man önskar att ingen ska behöva gå igenom, har nu funnit lyckan i världens snällaste och omtänksammaste Zoe! Är så glad för de bådas skull, blir alldeles varm i hela mig bara jag tänker på det.

Ni tillsammans får mig att våga tro att allt är möjligt. Er kärlek för varandra, trots att samhällets normer och distans säger emot, ger mig all världens hopp. Era leenden när ni tittar på varandra har sedan första dagen varit det mest äkta jag har sett i hela mitt liv. Er genuina godhet, ärlighet och omtänksamhet är udda, ni båda ger mer än vad ni tar och för en gångs skull får min fina och starka vän precis den kärlek hon förtjänar. Ni är verkligen varandras halvor, ni passar så perfekt. Hejar på er för tillsammans kan ni klara precis vad som helst. Jag är så glad, för ni är så farligt fina!

Likes

Comments

God morgon, god morgon! Inte för att jag vaknat upp i ett soligt Schweiz idag, snarare ett väldigt grått Malmö, men dessa bilderna skrek "välj mig, välj mig" så jag kunde bara inte låta bli. Trots att det är så oerhört grått här idag känns det dock som att solen skiner. Jag har vaknat på ett toppen humör och mår så ovanligt bra. För min skull, för mina nära. Det känns som att saker och ting börjar vända och styras åt rätt håll. Vågar inte säga och hoppas på för mycket, men just nu är jag glad. Att jag efter helgen ger mig ut på världens äventyr gör saken bara bättre. Inte till ett soligt och kallt Schweiz utan till ett varmt och spännande Miami. Det bubblar i mig av lycka och nervositet. Jag återkommer med mer om det strax... Nu måste jag nämligen göra mig i ordning och dra till Jennifer för att fixa till naglarna. Hej så länge!

Likes

Comments

Dessa gudomligt snygga varelser hade ett genrep på dansskolan inför världsmästerskapen och jag stod stolt bakom kameran samt skötte musiken. Team MarBella, vilket gäng. Så mycket karisma, energi och skicklighet hela gruppen utstrålar... det är helt otroligt. Är så stolt och så så så taggad på kommande äventyr med de alla. Checka in Malmö dansakademins blogg driven av mig för mer om detta!

Likes

Comments

Lite bubbel för att fira den bästa tänkbara nyårspresenten - att brorsan och Sara fått tvillingar! Systeryster och jag är nu fastrar till två söta och precis likadana små pojkar, skål för det!

Definitivt "happy and satisfied"!

Pinchos & lilla torg-mys

Mer bubbel på lilla, ooops!

12 minus? filtar i lager behövs...

Likes

Comments

Flyger och flänger som en idiot idag, mycket som ska fixas. Är nyligen hemkommen från mammas väninna som ska hjälpa mig att fixa till en klänning och ska alldeles strax iväg på nytt. Självklart med en termos i min hand men med betydligt mer på mig på benen än på bilden, snö och massa minusgrader hände nämligen här i vårt lilla skåneland. Nästa stopp, för mitt kaffe och mig, är dansskolan, behöver gå igenom en hel del och fräsha upp minnet innan min nästsista privatträning. Efter träningen ska jag sedan vidare till Maja där jag och några till ska köra en liten försenad "secret santa". Blir säkert mysigt och kul, trots att jag känner mig lite för stressad för det precis just nu!

Likes

Comments

Instagram@mollibob