Äntligen har jag en stund över till att skriva ett inlägg här på bloggen. Eller ja, egentligen har jag ju inte det men jag tog beslutet att hoppa över några dansklasser idag för att hinna tvätta håret och lägga in den rena tvätten och så blev det lite tid över. Jag insåg för cirka två sekunder sedan att vi har ny TV och jag har ingen aning om hur, när eller var den kommer ifrån. Det säger en hel del om hur sällan jag är hemma.

Varje dag är nämligen den andra lik just nu; upp tidigt, jobb, direkt från jobb till dansen, direkt från dansen till sängen. Jag är endast hemma de få timmar jag sover och därför kände jag att jag idag var i behov av en varm avkopplande dusch, en kopp kaffe och lite kvalitétstid med katten innan kvällens träningen. Jag är oerhört trött idag men med denna pausen, koffein och energi från den härliga vårsolen kommer jag lätt att orka dansa loss ikväll!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

1. Är du social? Väldigt. Dock är de få tillfällen jag faktiskt är ensam väldigt värdefulla för min del eftersom jag annars träffar människor varje vaken timme.

2. Vilken är din favoritglass? Jag äter sällan glass men jag tycker väldigt mycket om häagen dazs. Föredrar det över ben & jerrys faktiskt!

3. Vilken är din favoritefterrätt? Gino eller kladdkaka tror jag.

4. Tycker du om kinamat? Absolut.

5. Tycker du om kaffe? Yes, alldeles för mycket.

6. Vad dricker du till frukost? Uppenbarligen kaffe haha. Ibland transbärsjuice!

7. Tycker du om att mysa/kela? Ja supermysigt.

8. Känner du någon med samma födelsedag som din? Känner gör jag inte men jag stötte som barn på en "stjärnsyster" som hade samma namn, födelsedag och ålder som mig.

9. Vill du ha barn? Just nu nej! Men i framtiden, absolut. Älskar barn.

10. Kan du några andra språk än svenska? Inte så många som jag vill men engelska och en del tyska. Förstår mig även på danska och norska men det är inget jag själv talar.

11. Har du någonsin åkt ambulans? Ja men endast som sällskap till mamma.

12. Föredrar du hav eller bassäng? Att sola gör jag nog helst vid bassäng men tar gärna ett dop i havet när jag vill svalka mig. Har lite bacillskräck för pooler...

13. Vad spenderar du helst pengar på? Resor och dansrelaterat. Eller mat...

14. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Kollar sällan på tv men brott och straff är en stark favorit.

15. Vad har du för ringsignal? Vet faktiskt inte, har alltid min telefon på ljudlöst.

16. Vad har du närmast dig just nu som är rött? En röd skål med nötter i.

17. Flirtar du mycket? Hm ja jag kan vara ganska flörtig av mig. Sådär sarkastisk flörtig att jag själv inte ens vet om jag flörtar ;)

18. Gillar du böcker och vilken var den senaste boken du läste? Jag älskar att läsa, älskar böcker. Läser därför så fort jag har tid över. "Kaninjägaren" av Lars Kepler var den senaste jag läste. Superspännande!

19. Dansar du i bilen? Haha jag har ju varken bil eller körkort, men i bussen eller på hållplatsen brukar jag dansa. Never miss a chance to dance!

20. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Lite citat till Malmö dansakademis hemsida.

Likes

Comments

Hade en sån där leta-utbildning och fundera-över-framtiden dag igår och därmed var det skönt att avsluta dagen med lite mys på Condeco och en sen bio. På Condeco satt jag och J ganska länge, pratade om allt mellan himmel och jord. Närmre 22 mötte vi upp Anton och Jannica vid bion, köpte snacks, letade upp våra platser och hade en kanonbra kväll.

Filmen vi såg heter Split, hört talas om den? Vår allas åsikt om filmen var att den var något skum men väldigt bra. Den handlar om tre tjejer som blir kidnappad av en man med 23 personligheter så för mig med kärlek för psykologi osv. passar den perfekt. Den var liksom både underhållande och lite obehaglig på samma gång. Har själv sällan tid att gå på bio men om ni har tid över och tycker om skräck/thriller så rekommenderar jag att gå och se den!

Likes

Comments

Lördag, min enda dag i veckan att faktiskt pusta ut. Att vakna senare än klockan sex, äta frukost lite för länge och i rätt bra mängder och att för en gångs skull bara existera. Bäst är det när jag, som idag, är hemma själv och de enda ljud som hörs är kaffebryggaren och kattens spinnande. Efter stormen kommer lugnet i nästan en hel dag och sedan är stormen tillbaka igen, haha. Det är så jag älskar det dock. Veckor fullspäckade från morgon till kväll, snudd på stressiga dagar. Men då blir de här lugna lördagarna där jag kan andas en aning väldigt viktiga. På sin höjd får endast jobb som har med datorn att göra planeras in, annars är det bara vila som gäller!

Likes

Comments

1.Hur gammal är du? 19 år. Blir 20 år i oktober. Say what!?
2. Vad är ditt hela namn? Karin Molly Elisabeth Fredin. Elisabeth och Karin efter farmor och mormor, saknar de så!
3.Hur lång är du? Kallas dvärg men är faktiskt 163!
4. Vem har du spenderat mest tid med idag? Favoritkollegorna på jobb, eller möjligtvis katten!
5. Vem ringde du senast? Mamma, ringer alltid och stör henne på jobb bara för att jag kan. Älskade mami!
6. Vem ringde dig senast? Mitt gamla jobb men jag hann inte svara... får väl ringa upp strax.
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "Sugen på att se rings?" Bioplaner! Tror dock inte rings går än?! noll koll.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Mina föräldrar är gifta, vilket jag är glad över. Grät dock när de gifte sig eftersom jag alltid hatat förändringar och inte ville att mamma skulle byta efternamn, haha. Rimligt!
10. När såg du senast din mamma? Sov hos Richelle inatt så i onsdagskväll tror jag att jag såg henne senast.
11. Vilken ögonfärg har du? Blå!
12. När vaknade du i dag? En timme innan jag började ungefär, så lite efter sju.
13. Vilken är din favorit julsång? Hm, mistletoe med Justin Bieber får det nog bli.
14. Vilken är din favoritplats? Min dansskola, Malmö Dansakademi. Tryggaste och härligaste platsen jag vet!
15. Vilken plats föredrar du minst? Busshållsplatsen på värnhem kanske. Där står jag allt för ofta och fryser. Inte jättmysigt och fräsht ställe att vänta på om man säger så.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Tror och hoppas att jag att jag är fotograf/filmare, att jag skriver väldigt mycket och har utvecklats stort inom det och att jag bor tillsammans med någon jag tycker mycket om. Tusentals katter ska förresten också finnas med i bilden!
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Eld. Hade alltid mardrömmar om hus i lågor, eldsvådor och brännskador.
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? När min kollega (och gamla barndomsvän) berättade att alla barn på hans avdelning på förskolan fått för sig att jag är hans flickvän.
19. Hur stor är din säng? 180!
20. Hur många kuddar har du i sängen? Så många jag får tag på. Måste åtminstone ha en under huvudet och en att krama!

Likes

Comments

Fy, jag hatar när man är sådär förkyld att man går runt och nästan kallsvettas hela dagarna. Länge leve varma bad och massa te under dagar som dessa. Dock börjar förkylningen ge med sig nu och förutom den retliga hostan som hemsöker mig främst på nätterna så känner jag mig helt okej. Proppar i mig allt som har med ingefära, citron och honung att göra och hoppas på snabb förbättring. Jag ska minsann bli helt bra redan till imorgon har jag bestämt, jag har absolut inte tid att vara krasslig!

Likes

Comments

En del har hunnit hända sedan senast jag skrev. Jag har fått tillbaka ett fullspäckat schema och börjat jobba på en förskola inte långt från där jag bor. Jag har även dragit på mig världens förkylning från de många och väldigt söta små snorungarna. Jag har börjat dansa som en galning igen, cirka fem timmar varje kväll utom fredag och lördag. Jag har börjat ta privatlektioner i salsa och haft en första träning med bellasitas student team. Jag har tagit promenader i parken och fått vårkänslor när solen tittat fram. Jag har dessutom insett att jag är i stort behov av glasögon då jag testade ett par av mammas och världen plötsligt blev i HD-kvalité. Tyckte väl att allting blivit lite väl suddigt på avstånd på sistone... Steg ett just nu är att kurera mig med massvis av ingefära, citron, honung och sånt där vettigt och sedan blir nästa projekt helt klart att se till så att jag kan se lite bättre igen!

Likes

Comments

Öppethus-veckan på min älskade dansskola är i full gång och eftersom jag är där mer än 5 timmar per kväll för att filma, fota och ha kul i danssalarna har det blivit lite tomt här på bloggen. Det handlar dock endast om en vecka och för er dansintresserade så finns möjlighet alltid att följa min dansblogg som finns länkad ovan om ni tycker att det står allt för still här!

Likes

Comments

Låt oss ta en minut och beundra hur mitt hår såg ut när jag var liten. Hur det plötsligt blev rakt vet jag inte men som barn såg jag alltså ut som en lite pensionär med permanentat hår. Nu vet ni det. Haha!

Du lilla tjej som satte dig bredvid mig på bussen häromdan, världen behöver fler som dig. Sex år gammal sa du att du var, bor i Sverige och född i Marocko - ett land som är varmt och skönt året om men där havets vågor är för höga och där det kan finnas lite arga hajar, som du sa. Innan du fortsatte att prata på frågade du om du fick fläta mitt hår, jag svarade med ett självklart JA!

Medan du testade alla möjliga varianter på flätor pratade på som om vi stod varandra nära. En kvinna intill frågade till och med om vi kände varandra, "nu gör vi det" tänkte jag. För så enkelt det vore om alla vågade prata som vi, om alla vågade ta bort väskan från sätet intill och för en gångs skull låta någon annan sitta bredvid en på bussen. Om alla kunde titta upp från sin mobil en sekund, säga ett enkelt hej. Så fantastiskt det hade varit för oss alla. Det är så mycket man kan lära och förstå bara genom ett kort samtal med en okänd människa - oavsett ålder, kön och ursprung.

Den lilla flicka, som jag hade äran att få sitta och prata med, avslutade med att titta storögt på mig och säga att hon önskade att hon var som mig. "Jag tycker att du ska vara stolt över den du är" sa jag då till henne, "Jag önskar att fler var som precis som DU!"

Likes

Comments

Lasagne och pink lemonade sista dagen i Miami, yummy in my tummy!

Fitness 24 seven, jag är tillbaka. Jag har tränat för första gången detta året (åtminstone i Sverige) och det känns så bra. Herregud så kämpigt det kommer bli att ta sig tillbaka men man får ju börja någonstans. Lite styrka, body jam och stretch blev det idag och nu är jag supertaggad på mer träning i helgen.

Något jag är mindre taggad på är dock vädret. Snö, lika slaskig som slush, täcker alla stans gator och det var väl inte precis något jag var beredd på. I sneakers, som jag tagit på mig då vädret var hyfsat när jag begav mig till gymmet, plaskade jag omkring för att ta mig hem. En bussresa, ytterligare en promenad och massa genomblöta kläder senare var jag äntligen inne i värmen. Som tur är hade jag med mig lasagne hem som jag fått av bästa vän (ja, vi betalar i princip varandra med mat hehe) så vad jag har gjort nu är att krypa under ett gosigt täckte med en rykande het tallrik supergod lasagne i knät som jag ivrigt slevar i mig. Att äta i kvällsmat i sängen kan vara dagens bästa beslut!

Likes

Comments