Hallå! Jag är inte så bra på det här med att uppdatera haha... Funkar inte för mig att ständigt blogga så jag skriver inlägg när jag känner för det och kan :)
Är i skolan för tillfället, yes ni läste rätt. Jag börja på Löftadahlens folkhögskola för 2 veckor sedan och det går super. Gymnasiet kiss my ass, borde börjat folkhögskola direkt när jag gick ut 9:an.
Slösa 2 och ett halvt år på gymnasiet, helt i onödan. Att hoppa av gymnasiet är det bästa jag någonsin gjort, det var inget för mig helt enkelt. Men här trivs jag, har verkligen hamnat rätt.
Jag mår bra, även fast jag går i skolan och har långa dagar.
Kunde inte mått bättre just nu!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 52 Readers

Likes

Comments

Yes jag jobbar just nu. Inte direkt så att jag jobbar arslet av mig men att jobba vaken natt och att passet är 12 timmar är inte så värst chill heller... Men men, pengar är alltid pengar.
Slutar ca 8.30, då åker jag till Jennifer och tanken är att jag skall äta något när jag kommer fram och sedan total däcka i hennes säng haha... Sov bara 5 timmar igår och när jag kom hem i eftermiddags skulle jag försöka sova men då var det en viss idi*t som vägra sluta ringa mig... Så blev på dåligt humör + kunde inte somna.
Alexis (en kille jag jobbar med detta pass) sover, han fick ta någons pass nu inatt när han varit sjuk och inte blivit helt frisk än så tvingade honom att gå och lägga sig. Efter knappt 1 timma stod jag ute och rökte och då kommer stackarn ut och har feber frossa... Fy fan att jobba och va sjuk!
"Bara" 4 timmar kvar, längtar till jennifers säng nu kan jag säga...
Lite bilder på mig och Jennifer g
enom åren!


  • 84 Readers

Likes

Comments

Kom precis tillbaka från hotellet, åt middag på en italiensk resturang och det va as gott, fick hur mycket mat som helst så rulla nästan hem haha. Åker hem imon, planet lyfter 12.45 och vi åker från hotellet 10.20.
Får alltså gå upp ganska tidigt imon, har lagt mig runt 2-3 varje dag och gått upp 10-11 så får se hur fort jag däckar på planet haha.
Sitter för tillfället och röker, dricker pepsi och lyssnar på musik. Nu längtar jag hem.
Tror faktiskt inte man längtar hem när man är utomlands tills det börjar närma sig att man skall åka hem. I vilket fall saknar jag Emil så mycket så jag blir trött på mig själv haha men som tur är hämtar min älskling mig på flygplatsen så behöver inte vänta så himla länge till.
Skall gå in och umgås med mormor och Bertil, dom stannar en vecka till dom lirarna...
Godnatt


  • 85 Readers

Likes

Comments

Rubriken talar. Har bränt mig som f*n på hela framsidan i princip, men mest på smalbenen och shit vad det bränner. Skall inte klaga, har varit sol hela dagen så har solat större delen av dagen! Hur gött som helst, hoppas på lika fint väder imon så jag kan bränna baksidan också ;)
  • 91 Readers

Likes

Comments

Vakna precis och äter frukost, äter själv för alla har redan ätit haha :(Nu har ÄNTLIGEN solen kommit fram så jag skall endast ligga och sola idag!

  • 90 Readers

Likes

Comments

Dricker vin och blåser upp ballonger med min mamma, min mormors man Bertil fyller 70 år imon! (Vi är här för att fira hans födelsedag) Så det skall firas hela dagen, kommer bli skit kul!

  • 94 Readers

Likes

Comments

Vet inte hur många gånger jag sagt hola (med brutalt dåligt uttal) det senaste dygnet haha! Är i Gran canaria nu, landa igår runt 11.30. Gick upp 4 på morgonen och hade sovit i 1 timma, va lagom kul.. Men men, klagar inte ;) sov någon timma på planet, det dock över 5 timmar men satt bredvid Noah som prata non stop från det att vi lyfte till att vi landa haha! Just nu ligger jag i soffan och läser "För dig blottad" en bok jag låna av Johanna. As bra än så länge, har ungefär samma handling som "Fifty shades of grey".
Ligger inne för tillfället för att det blåser och är molnigt där ute, har varit det i någon timma. Men ikväll och imon skulle det bli fint igen.
Några bilder


  • 94 Readers

Likes

Comments

Sitter på bussen mot kba, skall till optikern och göra en synundersökning så jag kan beställa nya linser. Efter det skall vi förmodligen träffa Oskar som jag inte träffat på 1 vecka, vilket blir kul! Johanna är i Mexico, så det har känts lite tomt för mig, klarar mig knappt en vecka utan att träffa/prata med henne och vi har smsat max 5 gånger sen hon åkte för snart 2 veckor sen. Men på lördag är hon hemma igen min favorit!


  • 96 Readers

Likes

Comments

Idag har jag och Emil varit tillsammans i 17 månader, älskar dig❤️Emil sover och jag kollar på how i met your mother, mys. I eftermiddag får jag reda på hur det blir med jobbet. Är nervös kan man ju säga men tror att det gick bra.
Skall bara vara hemma idag, imorgon skall jag på synundersökning så jag kan beställa nya linser och på torsdag skall jag göra ögonbottenröntgen, diabetiker får lättare sämre syn så måste göra sånna tester 1 gång om året... Fun.

  • 101 Readers

Likes

Comments

Intervjun gick skit bra! Var rejält nervös innan haha men efteråt kändes det bra, får besked imorgon om jag fått tjänsten eller inte. Efter intervjun åkte jag, mamma och Emil till kungsmässan och tog en fika, efter det gick vi bara runt en bra stund. Nu är jag hemma och är så trött att jag håller på att somna ståendes haha. Skriver igen när jag hittat på något, pussNyårs kyss med min finaste

  • 98 Readers

Likes

Comments