Lämna en kommentar så ska jag checka din blogg<3

Okej everyone lets talk about this, fuckboys. Hur många av er tjejer har inte träffat en fuckboy? Herregud jag borde få ett pris för hur många gånger jag har blivit playad detta halvåret. Det är pinsamt egentligen för hur korkad jag var? Det var alltid so obvious att killen bara var ute efter sex, men ändå ville jag ha något med personen? Ugh, antar att man lär sig av sina misstag, vilket jag verkligen har gjort! Efter den fjärde gången i alla fall, haha. Men det var som om varje gång man träffade en kille som man egentligen visste bara var ute efter sex, så trodde man ändå att han skulle förändras för din skull. Eller rättare sagt att du skulle förändra honom.

Life's not a movie, så det hände aldrig, jag tror ändå att jag visste det varje gång. Men jag försökte övertala mig själv att det inte var så, och att varenda kille jag träffade var annorlunda. Även om den frågan de alltid skulle ta upp var "När ska vi japp?" Sen finns det ju de killarna som håller på med dig skit länge för att få sitt ligg och sedan bara lämna dig, istället för att gå rakt på sak och säga som det är. Fuckboys kan bokstavligen aldrig säga sanningen och det ljuger om allt och alla. Enligt mig är ärlighet alltid det viktigaste, såra mig hellre med sanningen än att ge mig falska förhoppningar liksom. Det är inte alltid så att man är ute efter ett förhållande när man håller på med någon. Därför borde bara killen säga "Jag vill bara ligga med dig." Om det nu är det han vill. Det är inte så himla svårt, det lindrar ju så att man inte blir playad och gör något med någon som man kommer ångra. Om man bara säger sanningen så lönar det sig i slutändan.

Har lite svårt och formulera mig på rätt sätt men jag försöker mitt bästa. Det värsta är nog att få känslor för en fuckboy det har hänt mig en gång. Han var bara ute efter ligg, tror han hade legat med 12+ personer, ändå så tyckte jag att det var okej? Vet inte riktigt hur jag tänkte. Var så otroligt intresserad av killen, antar att det gjorde saken svårt för mig att se sanningen. Hur som helst fick jag senare veta att han hade legat med 2-4 personer när vi höll på. Och jag som hade fått känslor för honom satt där med tårarna i halsen och kände mig helt värdelös. Jag var så frustrerad och det var då jag insåg att det flesta killarna är fuckboys, och de kommer playa dig. Snälla jag är 15 år var förväntar jag mig? Dagens samhälle är som det är, och det kommer inte förändras på lååångtid. Tycker häller inte att man borde leta efter ett förhållande nu, jag har hela framtiden framför mig och jag behöver verkligen inte oroa mig för att jag kommer dö ensam.

Det ända jag verkligen undrar är vad tycker killen är så jävla kul med att såra någon så pass grovt som det gör? Vad är det roliga liksom, jag förstår verkligen inte. Skulle så gärna vilja höra deras motiv. De flesta fuckboys är ju inte ens sneaky, utan dem ger tecken direkt så man fattar 100% vad dem är ute efter. Snälla någon, tycker inte sex ska vara så viktigt att man ljuger så mycket för någon och får en person att göra det med dig, för att du sedan ska lämna den? Äsch ingen logik. Min bästa vän playade en kille ganska nyligen, hon fick reda på att han var fuckboy och började hålla på med andra killar. Sen fick han reda på det och jag tror inte han kände sig så värst glad haha. You get what you pay for.

Ha det bra nu allesammans och stay away from fuckboys!<33

Likes

Comments

​Hej allesammans, Jag skapade denna bloggen för seriöst någon timme sedan. Har redan en ganska klar bild av vad mina inlägg kommer vara och hur min blogg kommer se ut.

Hur som helst heter jag Molly och är 15 år (Född 2001). Jag tänkte ta upp ett ämne som jag tror många går igenom eller har upplevt. Att vara trött på skolan, och att tappa intresset helt för att plugga. Det känns bokstavligen som jag är kvävd och min fritid har försvunnit och nu sitter jag här med tusen olika läxor och bara skjuter upp en efter en. Skolan har precis börjat och jag är sömnlös på nätterna för att jag verkligen inte har någon ork kvar. Jag har inte katastrof betyg men för att komma in på det gymnasiet jag vill måste jag verkligen börja plugga ordentligt. Att skippa läxorna och att sova på lektionerna gör ju inget bättre. Sigh. Tror att det är ganska svårt för mig att komma ut ur denna perioden när man inte ser en rolig framtid, har extremt svårt att tänka positivt. Allt jag vill är att sluta nian för gott. Vilket jag kommer? Men jag måste bara lägga manken till och faktiskt göra något med mitt liv. Min motivering just nu är att tänka på det som kommer efter denna skit perioden, nästa sommar åker jag till USA med min bästa vän! Jag kommer få slippa alla människor som jag inte tycker om i skolan, slippa att leka trevlig och bara börja om på nytt. En ny början där folk inte känner mig, och faktiskt kan lära sig att respektera mig för den jag är idag. Det är så jag försöker tänka för att klara mig igenom nian nu. Har super svårt att förstå matten och no:n dock, antar att jag får be om extra hjälp om det är det som krävs. Äsch ska sluta tänka bittert nu! Kommer fixa nian och det vet jag att jag klarar, och ni andra som går igenom samma sak, även om det är gymnasiet, universitetet eller what so ever? Det kommer vara värt det i slutändan! Kämpa på nu, kärlek till er alla!

Lägger in några fina bilder från Spanien förra sommaren som min pappa tog haha!<3 

Likes

Comments