View tracker

Asså åhh! Hörni, vi får ju inte pengarna! Vår tränare sa ju att vi skulle få pengarna igår, tja vi fick dom inte, för hon satt i möte, så hon sa att vi skulle komma idag istället, men nu fick vi ett meddelande att vi skulle fp pengarna imorgon. Såå jobbigt! Vi sprang ju runt där, i kylan på stan i två timmar, bara för att få 200 kr, men dom kommer ju aldrig!

Ta hand om er finisar!!
❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 2 readers

Likes

Comments

View tracker

Ja, idag var det alltså första advent, vilket betyder skyltsöndag, ahh😭 Mitt fotbollslag håller på att samla ihop pengar, så vi spelare måste stå en timme ute i kylan för att sälja lussebullar, och jag glömde mina täckbyxor i bilen, vilket var väldigt frustrerande (och kallt) Men i tisdags sprang jag och några kompisar runt på stan i två timmar och delade ut lappar om santa run (min förening typ samarbetar med de) och fick 100kr/timme för de, alltså 200 kr! Så imorgon ska vi hämta ut de! Men alltså jag är ju inte så jättetaggad på skola imorgon. Dessutom så har vi två prov plus läxor per vecka, så stressnivån är på topp. Ja, jag vet att typ minerva har typ 70 prov i veckan (iallafall är de den uppfattning jag fått) så jag borde inte klaga egentligen, men ändå.


Men aja, puss och hejdå!❤

Likes

Comments

View tracker

Jaha, så jag antar att de är nu jag ska presentera mig själv osv, så vi kör. Jag hter Molly, är 13 år och bor i Umeå. Jag är en levande ordbok som är allmänt jobbig(enligt dom jag känner iaf, haha) Jag vet inte om den här bloggen kommer fortsätta eller inte, den är mest en spontangrej. Jag kommer nog inte uppdatera på ett schema även om den fortsätter, och jag kommer nog inte ha så många läsare.

Men det var nog allt, tack för att de orkade läsa(om du ens kom så här längt)

Molly

Likes

Comments