Har ju inte ändrats så där super mycket sedan jag var lill liten kan jag ju tycka! Lika trött nu som då.

Jag undrar jag vem som lärde mig detta... Kan det vara pappa kanske? Haha!

Ja... Så här ju jag ut då när jag var liten! Jag och Julia såg i princip likadana ut. Men så är det väl när man har ett jämngammalt syskon? Lika frillor och lika kläder ska det vara. Jag älskade att vi vara likisar dag in och dag ut, Julia var nog mindre glad efter något år! Haha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 98 readers

Likes

Comments

  • 340 readers

Likes

Comments

Igår fick jag ett ryck och pysslade ihop en liten hylla (ish?). Blev faktiskt rätt nöjd! Haha den var lite häftig ändå. Sen fick jag ännu mer ryck så jag för ut i skogen och hämtade en hög med pinnar och påbörjade en nyckelkrok, lampskärm och en till slags lampa. Ska ta kort på det när jag är klar! Tror det kommer bli rätt bra faktiskt.

Som ni ser.... Jag använde mig utav kartongen som studentmössorna i!! Haha, ser lite kul ut.

  • 400 readers

Likes

Comments

Nu blev det en härlig tb till sommaren! Jag har så fina vänner och familj. Det är så lätt att glömma bort det ibland. Blir alldeles varm i kroppen när jag tittar genom gamla bilder! Haha, det finns så många oklara och många tvärsköna minnen som man inte tänker på. Många fler bör vara med på dessa bilder här ovan med det hade blivit på tok för mycket collage! 


Nu är jag på väg till lägenheten för att fixa mig iordning och senare ska jag ner på stan för en fika och lite planering med Carro, Matilda och Daniella! Puss
  • 528 readers

Likes

Comments

Här är fyra kassa bilder ifrån min helg!!

Fredag: Jag drog och diskade och mitt upp i allt ringer Emilia och Nathalie och säger: Vi har dricka, vi har dusch, vi har kläder och vi har smink, du ska hit NU! Kim kommer strax med ditt leg och ett par andra skor. Så sagt och gjort, jag cyklade iväg till Nathalie och senare gick vi vidare till Oscars!! Sådant uppskattar man. Liten men otroligt vänlig gest.

Lördag: Vi hade personalfest!! Åt såå god mat, drack och lekte en massa lekar!! Så himla skönt gäng det där! Andra laget vann tyvärr.... Men man får väl bita i det sura äpplet antar jag! ;-)

Just nu är vi i Hammerdal och är sjuka. Plus att jag har SJUKASTE tandvärken. Är på väg att ploppa upp en visdomstand och jag håller på att gå i bitar. Grät som vara den inatt, äter Ipren, sköljer med munskölj, borstar ut matrester under skinnflikarna och bara lider. Vill bort med den NU!!

  • 657 readers

Likes

Comments

Min tallrik såg lite godare ut än Kims...

Här är ett suuuuuperenkelt och suuuuperbilligt recept på en ovanlig pasta carbonara. Koka bara lite pasta, stek lite (mycket) bacon, och knäck ett ägg över, men bara gulan! Peppra en massa, och salta! Så gott, och nästa för enkelt.

Likes

Comments

En öde ö där man endast hittar tomma sandständer och turkost hav, drömmer rätt ofta om det för att vara helt ärlig. Ni också va? Sant, jag skulle inte klara mig så superbra, så dessa 10 saker skulle jag nog vilja ha med!

1. Svensk cater
2. Världens största båt
3. EN grupp kändisar
4. EN grupp nära och kära
5. Solkräm
6. En motorsåg
7. Hygienartiklar
8. En kamera
9. TON med vatten
10. Ögonbrynsfärg (haha lever för det)

Likes

Comments

Bilder från här om dagen.

Det verkar som att jag bara blir tussigare och tussigare.. Hostar, halsont, snorig och vääärldens mensvärk. Legat i fosterställning större delen av morgonen förutom när jag var ner och tvättade, då gick jag framåtlutad istället. Usch att va tjej ibland. Men det är bäst alla andra gånger, heh.

Nej, nu ska jag väl ner och skicka in tvätt 3 och 4, sen idag blir det jobb till 19.30 ikväll, vilket inte alls kändes frestande. Kram!

Likes

Comments

1. Jag måste fixa mina bryn. 2. VAD LÅNGT HÅR JAG FÅTT!! Eller inte så långt... Men sist jag hade den här längden var för iaf.. 3 år sedan! Grett.

Idag ligger jag hemma med jordens halsbränna och hosta. Inte alls vad jag kände för... Mycket att stå i nu som jag borde göra istället, men har inte orken. Vi ska i alla fall gå ner och köpa sushi sen blir jag soffsittande ikväll minsann!

Likes

Comments

I fredags var vi ett helt gäng hos mig & Kim för lite förfest innan vi skulle gå vidare, alla åt olika håll! Ett plus i kanten var att Denise var hemma! Hon som flyttat till Uppsala och jobbar där nu, stort!

Nu ska jag sätta mig bjuda in lite folk till kalajset som jag tidigare pratade om. Kraaaam

Likes

Comments