Header

Några mysiga bilder som knäpptes idag!

Hej på er. Tomrummet på bloggen idag beror på att jag mestadels har packat flyttlådor till min flytt. Jag har bland annat packat vinterkläder och varma kläder som jag inte kommer använda förrän det blir kallare ute. Nu börjar det kännas... att jag ska flytta till göteborg - på riktigt!!!

Har också börjat packa inför resan. Vi åker på torsdag och tills dess ska väskan vara färdigpackad. Mitt stora mål är att inte packa med onödiga saker. Till exempel så tar man alltid med 10 tröjor men använder endast 3 av dem. Är ni också så? Att ni packar med saker ni aldrig använde på resan? Vi kommer ändå behöva tvätta där borta så finns ingen anledning till att ta med hela garderoben direkt. Tyvärr kommer dagen bara bestå av att packa flyttlådor och eventuellt göra lite tidsinställda inlägg, som kommer upp under resans gång. Dock kommer jag försöka ladda upp så mycket därifrån som jag kan, men det beror på om vi har tillgång till Wi-Fi eller inte. xx

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ovan är hur min söndag kommer spenderas. Jag är på säsong 5 just nu, men vill kolla ikapp eftersom att säsong 7 har börjat sändas! Kollar ni på Game of Thrones?

Är hos pojkvännen och ska bara chilla fram till att jag börjar jobba. Idag är det sista passet jag gör och sen går jag på en efterlängtad semester. Det är också det första passet där jag ska jobba natt. Börjar kl. 17 och går av kl. 8 imorgon bitti. Spännande! Dock kommer jag sakna jobbet något otroligt då alla personer där är helt fantastiska. Hoppas att ni får en underbar söndag! xx

Likes

Comments

Har precis kommit hem från gymmet, där jag köttade bröst och axlar + 15 min cardio. Jag är den typen som hatar cardio, gör det endast för känslan efteråt haha! Hur som helst. Träningsvärken kommer garanterat befinna sig i musklerna i morgon bitti. Men jag klagar inte, jag gillar känslan av träningsvärk!

Om en stund blir det att dra iväg mot en tjejkväll. Har saknat dessa tjejer något otroligt så ska bli riktigt kul att se alla igen. Hoppas att ni som är lediga får en fantastisk start på helgen - och vi som jobbar helg får kriga på lite till!

Likes

Comments

Jag har alltid tyckt att det finns en charm med analoga bilder. Att fysiskt, kunna vidröra foton och minnas varenda händelse som att det var igår. Alla bilder från när jag var barn, på min släkt och så vidare finns endast i fotoalbum. Analoga bilder känns, enligt mig, värdefullare än digitala bilder. Du har bara en chans på dig att få till en bra bild (man vill inte slösa film, för det är dyrt) istället för att kunna ta obegränsade omtagningar med en digital kamera. Jag tycker det är en spänning i sig haha!

Den här kameran används inte lika flitigt som min systemkamera, då bilderna jag tar med den analoga inte är till för bloggen utan mer för mig själv. Men jag älskar att spara och minnas speciella tillfällen med den analoga! Till exempel vid resor, studentfirande och andra högtider. Känns härligt på något sätt, att så länge jag bevarar de väl kommer de hålla i många år framåt. xx

Likes

Comments

Gårdagen var hur bra som helst!!! Innan bion blev det sushi, vilket alltid är gott. Har dock lite blandade känslor om filmen (Wish Upon). Jag tycker att det var en bra och intressant handling, men inte en film jag skulle kollat på när jag var hemma. Har någon av er sett Wish Upon? I så fall, vad tyckte ni om den? 😊

Nu har jag några få timmar kvar på jobbet, sen tar jag helg! xx

Likes

Comments

1. Spara pengar

Att köpa en produkt second-hand kan spara dig mycket pengar, istället för att köpa en ny. Ett exempel är muggarna på bilderna. Det är ett par muggar från Rörstrand modell Filippa K. Istället för att betala 332:- nya, så budade jag hem dessa (i nyskick!) för 135 kr. KAP!

2. Bespara miljön (och dig själv) farliga ämnen

Genom att köpa second-hand istället för nytt sparar vi: 95 miljoner m³ vatten, 25 600 ton kemikalier och 142 000 ton koldioxid (Livinggreen). Tillräckligt bra argument tycker jag.

3. För att det är unikt

Att handla på second-hand är inte samma sak som att gå in i en butik i stan, där alla människor har samma topp på sig. På second hand har du möjligheten att hitta fynd som det inte finns många exemplar av. Vilket betyder att du kan utforma din helt egna stil - vilket är coolt!

Likes

Comments

Godmorgon fina ni! Hur är läget med er? Med mig är det bara bra. Kom upp bra tidigt imorse, dels för att jag skulle skjutsa min pojkvän till jobbet och för att jag skulle vaccinera mig hos vårdcentralen inför resan (redan nästa vecka åker vi!!!). Både och gick bra! Efter jag kom hem från vårdcentralen, gick jag ut i skogen och plockade blåbär med hunden (som dock inte hjälpte till så mycket). Fick med mig en hel del trots att jag inte har så mycket tålamod för att sitta och plocka bär...

Fick också en mindre chock när jag insåg att det återstår 165 dagar av året? VA? Känns som att månaderna har flugit förbi. Håller ni inte med? Ett år låter långt men går så fort. Planerna för idag är att äta sushi (=livet) och kolla bio. Jag ska kolla på Wish Upon vilket är en skräck, thriller och fantasy - jisses, vad har jag gett mig in på? Jag kollar ALDRIG på skräckfilmer, rent utsagt hatar det. Dock verkade trailern bra så vi får se om jag överlever. Hoppas det. NU - NJUTA AV SOLEN!

Likes

Comments

Mest lästa inläggen