Header
Allmänt, Mode

Topp: H&M / Jeans: Crocker / Skor: Adidas

Hallå vänner! Här står jag och posar i mina nya jeans. Känns som att jag visar upp något nytt varje gång det blir ett inlägg här, ber om ursäkt för det. Var dock tvungen att inhandla ett par jeans eftersom att jag inte har några jeansfärgade jeans. Jag brukar ju alltid ha svarta jeans på mig annars. Så det var på tiden! Kommer tyvärr inte ihåg modellen, men de ligger runt 700 kronor.

Jag köpte mina jeans inne på JC i Skövde. Vet ni vad de bästa är? De syr upp jeansen åt en! Jag på mina 160 cm har annars svårt att hitta snygga, kvalitativa jeans, som är i bra längd. När killen i affären mätte ut hur mycket han skulle ta av blev det ungefär 6 (!) cm. Livet som kort :-) Dock sparade jag lite till eftersom att jag vill kunna vika upp jeansen, tycker det ger en snygg detalj.

Anyhow, ikväll blir det minsann kräftkalas! Det är en släkting till min pojkvän som vi ska åka till. Jag kommer antagligen äta tills magen står åt alla håll och kanter... Men det äts inte kräftor så ofta så det är bara att passa på. Hoppas att ni får en fantastisk helg och vilar upp er nu innan skolan börjar (några av er kanske redan börjat?). 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt, Tips

Vara organiserad. Beställde nyligen hem en kalender till mig själv. Den ska jag dokumentera flitigt i, speciellt när inlämningar och sådant ska in. Citerar så vackert från Blondinbella, "Låt huvudet vara tomt och blocket fullt. Jag har aldrig något i huvudet. Allt jag ska göra, idéer och sådant skrivs ner." Hur smart, egentligen?

Inlämningar ska det inte väntas med. Jag är en person som kan skicka in inlämningen kvällen innan och fortfarande komma undan med det. Inget mer sådant.

Höja min prestationsförmåga. Det är egentligen inte betygen jag siktar på att förbättra, utan mer min egen insats. Jag vet att jag kan göra bättre.

Unna mig själv. Jag vet själv att hösten och mörkret kan ta kål på mig och ska därför unna mig lite extra. Det behöver inte vara på någon stor investering, men ändå så att jag sätter en guldkant i vardagen, liksom. För att hålla motivationen uppe!

Nu får det vara bra med punkter, sommar med Ernst börjar faktiskt nu ;-) Har ni några mål inför hösten och skolan? Skriv det i kommentarerna så kan vi peppa varandra!

Likes

Comments

Mode, New in

Inlägget innehåller adlinks.

>> LE SPECS // HALFMOON MAGIC STONE <<

Alltså. I'M IN LOVE! Här är en sneak ifrån min senaste beställning från Zalando. Jag bestämde mig för att unna mig själv lite nytt eftersom att jag har jobbat så in i helskotta mycket i sommar. Blev därför väldigt glad när jag insåg att dessa brillor fanns på zalando med 55 (!!!!!) procents rabatt. Hör ni hur galet det låter? Från 549 till 249. KAAAAAAP! Klicka på länken under bilderna för att komma till brillorna.

Förresten, jag gjorde mitt sista jobbpass igår. På ett sätt var det riktigt skönt, på ett annat så är det tråkigt. Både personalen och barnen där är hur underbara som helst. Hoppas verkligen att jag får komma dit någon annan gång. 💗

Likes

Comments

Instagram @mollybergh