Header

Jag har tagit helg. Jag har tagit höstlov. Imorgon åker jag till London - SKA JAG FORTSÄTTA??? Allting flyter på så himla bra just nu och det är en väldigt skön känsla. Har bockat av inlämningar som ska in och fått tillbaka prov som jag är nöjd med. Var så fint ljus ute så tog med Zoe på en liten promenad i en av våra hagar. Alltså, finaste tjejen. ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Anledningen till varför ni inte sett Easy på ett tag är helt enkelt för att jag inte längre rider honom. Allt började egentligen i början av sommaren. Min motivation fick sig en rejäl törn och störtdök verkligen. Jag tog det inte fullt seriöst, då jag helt enkelt antog att den skulle komma tillbaka efter några varma sommarkvällar på hästryggen. Dock har min motivation inte kommit tillbaka, och så länge har den aldrig varit borta förut. Jag testade på lite markträning med Easy, med tanken om att han inte behöver ha mig på ryggen hela tiden. Men från att alltid ha haft ett mål att sträva mot och sen stå på marken och inte ha ett enda - så blev det svårt. Och hur mycket jag än vill försöka få det till att "Easy mår inte dåligt av att gå i hagen" så funkar det inte. Han är en häst som kräver att aktiveras flera gånger i veckan. Det räcker inte att hoppa upp en gång i veckan på honom, för då får du en häst med 7 rävar bakom öronen. Och där är det min rädsla sätter stopp. Jag har blivit otroligt försiktig. Och med en rädsla kommer anledningar till att skippa ridpass. Det blir som en ond cirkel som ni säkert förstår.

Istället för att inte göra någonting så har jag valt att lämna honom till en tjej (hans förra ryttare) som ska rida honom i ungefär 3 månader. Efter det är tanken att sälja honom. Hur mycket det än svider i mitt hjärta. Han är min nallebjörn och det är just därför jag väljer att lämna bort honom, för jag vill hans eget bästa. Detta blev ett otroligt luddigt inlägg, men jag hoppas att ni förstår hur jag menar. Det gör jag knappt själv om jag ska vara ärlig, för det känns så otroligt konstigt att säga att jag ska sluta rida.

Likes

Comments

Tänk att jag tar studenten nästa år? Känns fantastiskt kul, det känns verkligen som igår när jag tänker tillbaka på första skoldagen. Därför har jag nu beställt min studentmössa! Den kommer vara otroligt simpel, precis som jag vill ha det.

Annars då? Jag har haft supermega(!) mycket att göra samt gymmat. Den här helgen har bestått av mycket jobb och mycket plugg. Har gått bra. Har dock en sådan träningsvärk nu alltså. Känns som att jag säger det i varje inlägg nuförtiden. Men så är ju läget. Nu ska jag snart äta mitt sista mål för dagen och sedan kolla på GoT med pojkvännen. Vi hörs. (PÅ TORSDAG SKA JAG TILL LONDON, IH, SÅ TAGGAD!!!)

Kommer ni ihåg när jag var veckans blogg här på Nouw? Det gör knappt jag, förrän jag såg dessa bilder haha. Kul :-)

Likes

Comments

Finns så mycket fint ju. Har gått och förälskat mig i skuggorna från Make Up Store. Varför måste de vara så sinnes snygga och sinnes dyra för? Ska hålla utkik efter en färgpalett när jag far till London nästa vecka, och andra välbehövliga saker såsom ännu fler borstar och en bralette. Det bränner redan i plånboken.

Likes

Comments

Bild 1: Skaffade gymkort. Nu har jag ingen återvändo. Känns bra. Har förresten värsta träningsvärken från igår?

Bild 2: Det härliga livet med att ha valp. Zoe är just nu i slyngelåldern och försöker, på alla sätt och vis, att sabotera för resten av familjen. Inte coolt alls säger matte men hon insisterar. Well, jag kanske inte heller var så rolig i slyngelåldern men ändå??

Likes

Comments

Köpte en burk med Mask of Magnaminty från Lush. Helt klart värt mina 118 spenderade riksdaler. Jag tycker att den luktar riktigt fräscht! När du applicerar den på huden känns det nästan ilande kallt - tack vare pepparmyntsoljan som finns i masken (är min hypotes?). Hur som helst, jag applicerar masken med en ren borste för att inte få i bakterier i burken och den glider på lätt som en plätt!

Slutresultatet? Hur fräscht som helst. Känns som att den återupplivar min tråkiga hy. Så köp masken om du vill att resultatet ska vara hur fräsch som helst. Mycket fräscht här, men det är ordet jag skulle välja om någon tvingade mig att beskriva den med ett ord. Fräsch!! Eftersom att jag inte har någon annan mask från Lush att jämföra med så får den här masken 5/5 poäng. Har ni testat den?

Likes

Comments

AJ vad musklerna värker. Var på gymmet idag med min syster. Kan ju inte påstå att jag gjorde några större underverk för världen men tungt var det. Påstås ju att det är bra att röra på sig så litar på experterna inom den frågan. Eftersom att jag inte rider längre (ska jag berätta om det i ett inlägg?) så måste jag motionera på något annat sätt. Gym fick det bli och ska ta tummen ur och skaffa gymkort. Den lata demonen i min kropp ska ut!

Annars blev jag alldeles generad och superglad över detta inlägget. Och såklart(!) alla fina kommentarer jag får utav er dagligen. Alltid så vänliga och trevliga mot mig. Skulle ge er en bamsekram om jag kunde - promise! Nu hälsar jag och mina veka muskler hejdå. Hoppas att ni haft en bra dag.

Likes

Comments