Header

​Nu har vi kommit hem till Borlänge igen och jag jobbar för fulla muggar. Igår efter jobbet cyklade jag med Eric i skogen och senare på kvällen grillade vi vid älven. Så mysigt. I eftermiddag ska jag få krama om Jonna<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag, Eric och Johan tog en frukost tillsammans på balkongen. Nu ska jag åka och träffa en saknad Beata, mys!

Likes

Comments

Mötte upp Nadia i Tantolunden i Stockholm idag där jag fick träffa några av hennes vänner och hon visade mig runt lite. Supermysigt. En utgång ännu en kväll och vad mer kan man begära av denna stad som redan fallit mig så nära hjärtat.

Likes

Comments

Igår hade vi en glassig stund på balkongen innan vi drog oss mot födelsedagsfirande och mysigt käk. Hade en superfin kväll.

Likes

Comments

Nu börjar lägenheten äntligen ta form. Wihooo! Vi har fått ett badrum som fungerar och rensat balkongen. Så imorse har jag stått hela morgonen och skrubbat plankorna och oljat in det hela. Nu far vi mot Stockholm och det fantastiska vädret!! Ha en fin helg. Kramar

Likes

Comments

Det kommer en våg av minnen tillbaka upp till ytan utan att jag egentligen vill ta mig an dom igen. Antagligen för att jag är extra känslig ikväll. Sovit för lite och stressat runt med jobb och allt. Det är väl okej att känna sig liten och svag ibland. Försöker infinna mig i det och somna ihopkrupen under täcket. Imorgonbitti ringer klockan 05:45, men det försökte jag förneka.

Likes

Comments

Hade en lugn dag igår. Tränade, skrev, hjälpte till hemma hos familjen och handlade mat. På kvällen bjöd jag & Eric hem hans familj till oss på middag. Blev grillat och ugnsbakade rotfrukter tillsammans med efterrätt. Supermysig kväll.

Likes

Comments

Efter bruchen idag åkte jag med mamma & pappa till Vansbro. Först besökte vi Farfar som numera bor på äldreboende efter olyckan. Firade hans 85årsdag i efterskott, åt tårta och kramades. Alla stunder jag får med honom nu är verkligen guld värt.

Sedan åkte vi till mormor och morfar för att äta middag. Så mysigt att få träffas igen då jag inte sett dom sen jag kom hem från min resa. Fick tips av mormor hur man tar hand om blommor (vilket kan behövas haha), åt god middag och pratade med mysigt dalmål. Laddat batterierna. Nu åker jag hem med ett leende på läpparna.

Likes

Comments

Woooow vilken kväll att minnas. Tove hade firande hemma hos sig med lekar och god mat. Superkul uppstyrt!!

Idag fick vi alla komma dagen efter på en hur stor brunch som helst och krama om henne en allra sista gång innan hon tar planet till USA. Jag vet att du kommer få det toppen men ett hejdå är alltid ett hejdå och en liten tår får jag alltid i ögat. Vi ses snart!!

Likes

Comments