Header

Jag har det fullt upp och bloggen har verkligen inte prioriterats nu på sistone. Vilket också har varit ganska skönt om jag ska vara helt ärlig.
Men igår var jag med Lisa, Julia och Nora på kvällen. Vi förade lite innan och var svintaggade på utgång. Sedan drog vi till Erik och hängde där ett tag innan det var dags för Liljan. Jag fick dock huvudvärk och mitt tagg försvann helt. Så jag åkte hem och sov, men det var riktigt skönt det med.

Idag har jag varit inne i Falun hela dagen. Det känns som att jag har sprungit ett jävla maraton. Usch fyfan. Det tär verkligen på mig så hårt just nu. Men det behövs. Jag vet ju vart jag vill.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Titta så mysigt. Igår fick jag äntligen lite egentid med Jonny igen. Behöver få din energi då och då. Blir alltid så himla lycklig med dig 

Titt på na<3

Likes

Comments

Jag & Louise var som sagt på Bridget Jones Baby på bio igår kväll. Var längesen jag träffade henne nu så så det var väldigt mysigt och vi hade en del att prata ikapp om. Jag tycker det är så svårt att få in att träffa vänner nu för tiden, då jobbet och måendet tar upp så mycket av min tid och ork. Så att få till dessa stunder är guld värt.

Likes

Comments

Vissa dagar är bättre än andra. Gårdagen och idag har varit riktigt tunga, men som tur är så hade jag tid inne i Falun. Det har blivit lite som mitt andra hem nu, och min andra familj. Det känns så fint, och tryggt.

Ikväll ska jag träffa Louise för att se Bridget Jones på bio. Ska bli så mysigt!

Likes

Comments

Imorse åkte jag in till Falun och gick för första gången på bildterapi. Det var faktiskt väldigt roligt, avslappnande, skönt men också utmattande. Efteråt kände jag mig helt slut då alla känslor kom över mig. Bild är ett fantastiskt sätt att få ut undangömda känslor och tankar inom sig. Ganska häftigt faktiskt. Ser fram emot vad dessa stunder kommer att ge mig framöver.

Likes

Comments

Mycket matbilder här på sistone, men denna middag måste jag faktiskt få skryta lite med. Hemmagjord kantarellrisotto med parmesan, tryffel och superfint vin till. En helt klart bättre söndagskväll!!

Likes

Comments

Träffade Fanny, Kristin, Elin och Andrea hemma hos Moa i fredags. Vi åt en supermysig middag tillsammans som jag & Moa hade lagat ihop. Annars så gled vi mest runt i min BMW med alldeles för många människor och alldeles för hög musik, precis som gamla goda tider i Kenya haha.

Vi strosade också runt en del nere på stan där det var fullt ös med en hinderbantävling. Jag hade en så fin helg tillsammans med er. Är så tacksam och glad över att vi hittar tid till varandra trots att vi bor så långt ifrån varann!

Likes

Comments

Man sitter inte & lipar över en Karl. Man går ut och hittar någon annan, bättre.

Likes

Comments

Blev bjuden på middag igår hos Pinchos. Jag hade aldrig ätit där innan så var helt lost när det kom till beställningen haha. Deras spännande koncept med att man själv beställer maten ifrån en app på telefonen var alldeles för avancerat för min del haha. Annars var det supergod mat och trevligt sällskap :)

Snart ska jag packa väskan och åka ner till Västerås. Ska bo hos Moa i några dagar, så det ska bli riktigt mysigt!! 

Likes

Comments