Header

Igår kväll hade vi ett sånt jäkla gött häng på Pretty Posion. En krog där man kan både dricka och hänga, men också skejta. Ett måste om man besöker Canggu!

Likes

Comments

Dessa små älsklingar bor på vårt hotell. Finns väldigt många hundar här i staden, men blir så varm i hjärtat då dom sällan är hemlösa. Vill bara ta hem dom allihopa <33

Likes

Comments

Är ju på jakt efter den perfekta Balibowlen under den här resan och jag tror jag hittade en som tog ledningen imorse. En banan & choklad bowl tillsammans med en cocosnöt för 30kr. Heaven.

Likes

Comments

Älskar det här hotellet. Bilderna säger allt. Bor i en liten bungalow med AC och chillar i poolen. Changgu överträffade alla förväntningar.

Likes

Comments

Vi har nog varit på den bästa men samtidigt sämsta resan ever haha. På båten satt vi på taket, solade, chillade och tog en öl. Men när vi kom i land började helvetet. Vi hade förbokat en bil som skulle ta oss från hamnen till Changgu. Vilket visade sig vara en minibuss utan AC i tre timmar. Herregud, aldrig varit så lycklig i hela mitt liv när vi slängde oss i poolen på hotellet senare.

Likes

Comments

Här om dagen åkte vi ut med en båt över dagen för lite snorkling. Fick äntligen se mina älskade sköldpaddor och lapa en massa sol. Klarade mig från sjösjukan denna gång.

Nu ska jag och Jonna packa ihop det vi har och åkte över till Bali igen. Satsar på changgu denna gång och har bokat ett hotel med pool!!

Likes

Comments

Hade en helt amazing solnedgång igår kväll. Satt på stranden, drack några öl och gick vidare ut på klubben. Hängde med Borlänges eliter ifrån Nya Zeeland och kom inte hem förens solen gick upp. Underbart!!

  • 1248 readers

Likes

Comments

Jag tror att Gili var precis det som jag och Jonna behövde just nu. Vi går runt och gäspar hela tiden. Tar naps på stranden stup i kvarten och äter gott. Kanske är det att vi faktiskt börjar slappna av först nu? Från all stress Sverige erbjuder så behöver våra kroppar laddar upp nya batterier. Just nu sitter jag på trappan till vår bungalow i solen och dricker en Bitanga. Jonna är nere i stan och strosar runt och snart ska jag ta mig en prommis. Allt är så skönt fruktansvärt. Inga måsten alls, bara ta dagen som den kommer. Älskar detta liv.

Likes

Comments

Ryser så fint det är här. Nu har vi bott på Gili Trawangan i fyra dagar och man börjar komma in lite i rutinerna. Planen är att stanna här ett tag framöver och lapa sol.
Igår hade jag och Jonna en alla hjärtans dag dejt på kvällen. Vi träffade några resande vänner ifrån Borlänge också så det var kul.
Nu ska vi hoppa i havet igen, puss

  • Allmänt, Äventyr
  • 1552 readers

Likes

Comments