Header

Godmorgon mina vänner. Hoppas allt är bra med er!

Jag hade en jättemysig kväll igår med min familj. Planen var egentligen att dra vidare ut på kvällen med några vänner, men när jag kom hem och mamma hade lagt indisk mat, bjöd på vin och tog fram sällskapsspelet så kände jag bara: nä det här var allt för mysigt.

Jag kom hem runt 23 tiden och tog mig en liten promenad, behövde rensa tankarna lite. Efter ett tag märkte jag att det var en person som gick ca 100 meter bakom mig, och då kom den där obehagliga känslan till liv igen. Ni vet när man tänker "här går jag helt ensam och skulle kunna vara ett lätt offer för vilken man som helst". Jag brukar sällan känna så men när jag väl får det obehaget så blir jag så arg, och jag vet att jag bara känner så för att jag är kvinna.

När jag gick där och stegen blev allt snabbare så mindes jag hur jag hade ett nummer i min telefonlista som jag aldrig ringt på men knappade in det som en "bra att ha nummer". Skrollade i min kontaktlista och mycket riktigt hittade "nattknappen". Detta är ett nummer som polisen sitter och svarar i varje fredag-söndag mellan 23-03:30. Jag vill verkligen slå ett slag för dem, när jag gick där så kände jag mig plötsligt inte lika ensam och vi pratade om allt mellan himmel och jord innan jag var hemma igen.

Ni når dem på: 020-446666.

Vad har ni för planer idag vänner? Själv vaknade jag upp och kände mig lite tung i dag. Men jag vägrade låta den känslan förstöra min dag, utan la ett leende på läpparna och åt lite frukost.

Kramar!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hoppas allt är fint med er godingar!

Trots detta uppehåll från bloggen ser jag fortfarande att det är en del av er som är här inne och kikar. Ni är fantastiska.

Idag har jag träffat Tilda på eftermiddagen under en promenad runt älven. Så kul att hon har flyttat nära oss så att det bara är att gå några minuter emellan oss nu om man vill ses!

När jag kom hem såg jag att vi fått en medhjälpare till hemmet. Lilla Cindy till undsättning! VI har haft problem med möss på sistone i hemmet, då en del mat helt plötsligt har försvunnit och tillkommande små knaprande ljud på nätterna. Men droppen kom då jag skulle plocka upp mitt headset från väskan och det var helt söndergnaget.. typiskt. Nu ska vi mysa till Arsenal tillsammans och hoppas på jacktlycka inatt.


Ha det fint! Kramar

Likes

Comments

Jag har länge funderat på om det är något här jag vill skriva här, men slutar alltid upp med att radera texten. Senaste uppdateringen var den 19e Augusti. Trots det ser jag fortfarande ni, mina hjärtan är inne här då och då för att kika om det kommit något nytt.

Jag känner att ett nytt kapitel har öppnat sig för mig. Jag har fått mer ordning på mig själv samtidigt som jag inte riktigt vet vem jag är. Min behandling har avslutats och jag är friskförklarad, har börjat på ett nytt jobb, träffat nya människor och börjat träna. Fokuserat på mig själv. Vilket känns viktigt och skönt. En blandning av skräckblandad förtjusning till nya kapitel. Eller hur?

Jag har så dåliga minnen med bloggen och social media från min sjukdom då det kopplades så mycket till utseendeprestation och bekräftelse att jag har känt att jag inte vill vara en del av det just nu. Kanske någon dag framöver kan jag se på det med nya ögon och finna en inspiration i att berätta om mitt liv. Men just nu vill jag nog bara låta det vila i mina egna händer och hos nära och kära.

Ta hand o varandra. Puss

Likes

Comments

Bor så fint på Lexington Avenue tillsammans med min familj. Igår strosade vi runt, åkte dubbeldäckare, tunnelbana, shoppade och åt på en så fin resturang som snurrade runt!!
Gillar att få kvalitetstid med familj såhär.

Likes

Comments

Äntligen min tur.
I lördags fyllde jag 20 år tillsammans med familj och de närmsta vännerna. Fick så fina presenter och hade det väldigt trevligt med god mat och dryck. Eftersom pappa snart fyller 50 och jag fyllde 20 så fick vi en resa till New York tillsammans med familj. Fira 70årskalas. Vi åker imorgon!!! Kyssar

Likes

Comments

Flänger runt mestadels och jobbar på lite här och var. Antingen är jag på hemtjänsten eller så hjälper jag Eric i hans nya hus. Snickarbyxorna blir allt mer och mer en vardagsklädsel. Jag som inte kan så mycket alls om bygge sedan tidigare tycker faktiskt att det är väldigt roligt att få vara med och testa. Snart är vi klara med övervåningen, wii. Trots att det sliter på kroppen en hel del så är det fantastiskt hur skönt man sover om nätterna nu. Igår somnade vi vid 9 och vaknade nu vid 7 helt utvilade.

Hoppas ni alla får en fantastisk dag!!

Likes

Comments

Resor får en att må så bra. Fysiskt som psykiskt. Egentligen tror jag inte att våra kroppar är skapta för att leva uppe i norden från början och det märks när man reser till varmare breddgrader.

Mitt senaste år har verkligen varit en resa en enda lång resa. Det känns som att jag bestigit det största berget i världen men som givit mig kunskaper och erfarenheter för livet.
I våras åkte jag iväg med Jonna på en långresa till först Bali, sedan Australien och Filippinerna där jag också mötte upp min pojkvän. Strax efter åkte jag med familjen till China där vi spenderade en vecka tillsammans. Och nyss var jag iväg med Eric till Italien. Snart fyller jag år och ska då med familjen till New York. Känner mig så priviligerad.

Men det största resan hat jag nog gjort inombords. Det har snart gått ett år sedan jag blev inskriven på behandlingen och snart ska jag gå på mitt sista möte och förmodligen bli "friskförklarad", om man nu kan bli det. Jag tror att det här är något jag kommer att få fightas med inombords under en lång tid framöver, men med verktygen jag fått kommer jag att kunna hantera det och sakta förhoppningsvis försvinna helt någon dag.

Likes

Comments

Landade i Sverige igen för tre dagar sedan och har precis hunnit smälta denna underbara resa. Italien är ett land jag verkligen skulle kunna rekommendera alla dagar i veckan, speciellt att hyra en bil för att få se de små smultronställena dit de flesta turister sällan tar sig.

Under dagarna här hemma har jag jobbat, packat upp, städat, hjälpt Eric i det nya huset och firat hans morfar som fyllt 85. Fantastiska dagar.

Igår efter jobbet tog jag mig en härlig springtur runt älven och efter det kickade jag & Eric lite fotboll ihop. Nu längtar jag efter att komma igång med träningen igen på riktigt och få känna mig stark och glad i min kropp. Jag är en person som lätt tröttnar på en och samma grej så därför har jag bestämt mig för att kombinera en del sporter vilket jag tycker är jättekul. Eric är också framåt för de och det älskar jag då man inte alltid behöver träna själv. Med tanke på min bakgrund kring mat och träning så har jag en viss rädsla i att falla tillbaka, vilket underlättar om jag vet att någon är med och uppmärksammar. Vissa dagar brukar vi springa i skogen, andra dagar cykla mountainbike, tennis osv. Sedan har jag kört fotboll i ett nytt lag ibland vilket jag tycker är härligt då jag får den där riktiga lagandan igen.

Likes

Comments