Header
View tracker

Sitter och attesterar av det sista för kvällen på jobbet. Känner mig fruktansvärt slut, men att jag har en inbokad middag med mitt syre imorgon kväll gör allt så mycket lättare. Ha en fin kväll allihopa. Kyssar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Haft ont i halsen i några dagar, men igår kväll bröt det ut. Blev en tidig kväll med andra ord och idag när jag vaknade mådde jag något bättre. Just nu ligger jag i badet och gottar mig med en kopp kaffe, medan eftermiddagen ser ut att bli en del jobb. Pussar på er.

Likes

Comments

View tracker

Började jobbet 07 imorse och när jag äntligen checkade ut stod klockan på 21:30. Nu ska jag försöka klappa mig ordentligt på axeln, ta en dusch och krypa ner i en varm, mysig säng. Imorgon ska jag in till Falun igen, det ser jag fram emot. Känns som att allt går mot det bättre.

Likes

Comments

Alltså wow. Håkans spelning var lika bra som alltid och jag fick spendera tid med en fantastisk person. Vi har ätit god mat, dansat, träffat sjukt trevliga människor och promenerat längs Oslos gator bland julmarknader tills fötterna värkte. Tusen tack för denna helg. Nu checkar jag ut ledigheten och kastar mig in i en ny vecka med jobb. Här får ni ta del av allt fint jag fått dessa dagar. Puss.

Likes

Comments

Stresspackar det sista innan jag blir upphämtad för att köra mot Oslo. Veckan har gått snabbt, mycket jobb och lite fritid. Men jag har hunnit träffa en del vänner och fyllt på fransarna igen. Nu ska jag försöka pusta ut och ta helg. Är riktigt taggad på att åka härifrån ett tag och se en ny stad. Men inte minst gå på Håkan Hellströms konsert!!!

Haha kan inte ens lyssna på någon av hans låtar utan att det pirrar sönder i magen. Lever i en dröm.

Likes

Comments

Imorse var det dags att måla på bildterapi inne i Falun igen. För första gången på länge mådde jag riktigt bra där inne. Jag är så glad för alla vänner jag fått där. Ni ger mig styrka.

Likes

Comments

Var som sagt på julskyltningen inne i Borlänge idag med familjen. Det var fruktansvärt mycket folk ute för att vara i vår lilla stad, så kul att det händer något!
Senare åkte vi in till Faluns julskyltning där min bror stod med i ett stånd. Fick också med mig en ny vinterjacka hem så jag är mer än nöjd. Imorgon väntas äntligen en måndag och jobb, puss!

Likes

Comments

Första advent!! Äntligen. Jag är i mysfaktor nr1. Kanske för att alla jag är hemma hos på jobbet redan julpyntat i massor och redan önskar varandra en god jul haha. Hela helgen har jag jobbat och imorse klev jag av passen vid klockan 11. Om en stund ska jag med familjen på julskyltning här i stan, supermysigt!

Ha en fin dag hörni.

Likes

Comments

Idag har det varit tufft. Efter 7 timmar inne på kliniken i Falun så hade jag en släng utav huvudvärk. Hjärnspökena hade fått mig till panik och gråt men också till många skratt. Det var helt klart en givande dag.

Utan någon motgång så finns det ingen glädje. Det tror jag är otroligt viktigt att komma ihåg. Hur jobbigt det än må vara så kan man alltid vända på det till någonting positivt. Trots allt tufft min sjukdom har skapat så vet jag att det kommer vara värt det. Jag kommer gå ur det här som en starkare version av Molly än någonsin.

Ett långt telefonsamtal med någon på flera flera mil härifrån fick mig att lätta några kilon ifrån marken. Det är så lätt att glömma vilka framsteg jag har åstadkommit under det senaste halvåret, med mig själv framför allt.

Det händer fortfarande att jag faller för hjärnspökena, men aldrig riktigt handlöst nu för tiden. Det har hänt något inom mig. Jag är inte längre konstant rädd. En frihet har skapats och det händer allt mer ofta att jag finner ro på ett sätt jag inte trodde fanns för några månader sedan. Jag behöver bli påmind om hur dåligt jag mådde när jag levde i det destruktiva och hur mycket jag faktiskt var ute på hal is. För det är så lätt att jag glömmer. Att hjärnspökena vill ta mig tillbaka och att jag inte uppskattar hur jag mår nu.

Det viktigaste som finns för mig är att vara öppen med detta. På bloggen har jag dock varit lite kluven med att skriva vad det faktiskt innefattar för något, och jag känner inte riktigt än att jag är mogen att släppa ut det här. Det får ta den tid den tar och ni som vet ni vet. Men jag pratar jätte gärna med folk om det & jag blir så glad när folk vågar ta upp det med mig. Den största myten som finns är ju att man inte ska prata om det för "då väcker man den Björn som sover". Vilket inte alls stämmer. Inte någonstans i någon slags psykisk sjukdom över huvud taget. Att jag får prata om det hjälper mig på vägen att bli frisk.

Att jag faktiskt har vänner i min närhet som kommer och ger mig en kram och säger att jag inte är ensam. Ni som låter mig vara ledsen, arg, frustrerad när jag är det, som lyssnar och bara finns där, som ringer mig när jag varit borta i några dygn och som låter mig få skratta och bara vara Molly, ni är guld.

Det går inte att beskriva med ord hur fint det är att jag har alla er runt omkring mig. Hade jag inte haft en sån fin familj, underbara vänner och duktiga behandlare så vet jag att jag inte hade stått på samma ställe idag som jag gör nu.

Likes

Comments