Header

Helt galet vilken natur och allt vad vi får vara med om. Älskar att vi alltid har något på agendan. Jag har inte riktigt orken att skriva så mycket utan postar mest bilder. Känner att det får vara så just nu. Inatt tog vi bussen 80 mil till Melbourne. Lite lagom trötta nu när vi anlände 07:30 på morgonen och ska försöka kicka igång dagen. Staden har iallafall fångat mitt hjärta so far!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Kroppen värker från topp till tå efter några dagar på surfcampet i Woolgoolga, spot X Mojos. Haft fantastiskt dagar, med så många nya vänner och erfarenheter. Hade rätt tur med vädret ändå och har lyckats lära mig att surfa, så jag är meeeer än nöjd!

Likes

Comments

Paddlade ut på havet i spöregn på Australiens allra östligaste punkt. Men vi fick snabbt sällskap av både sköldpaddor och delfiner. Finaste och roligaste morgonen på länge.

Likes

Comments

Haft superfina dagar på Frazer Island. Vi har badat i rött vatten, i badringar nerför åar och i champagnepooler. Vi har sett Dingos, skriksjungit i våra superfräna 4WD bilar, dansat med lokalbefolkningen, campat i tält och druckit alldeles för mycket vin (goon) om kvällarna. Så tacksam för alla nya vänner jag fått. Bästa dagarna på länge!

Likes

Comments

Har åkt upp till Rainbow beach och imorgon ska vi campa några dagar på världens största sand ö, Fraser Island. Hoppade fallskärm igår, varit på superfina sanddyner och fått färg!!

Likes

Comments