Header

Är för det mesta på jobbet nu känns det som. Men lever ändå med sköna arbetstider och timmarna behöver få komma in nu, so I should't complain. Det bästa med jobbet är att man får så mycket frisk luft. Väljer ofta att gå istället för bilen om möjligheten finns då dessa vyer får mig att fyllas med livsglädje.

Imorse var jag inne på behandlingen i Falun. Vi åt frukost, målade och åt lunch. Skönt, men ändå fruktansvärt tömmande på energi. Slut i huvudet på något vis.

Likes

Comments

Alltså titta SÅ underbart!!! Detta är livskvalité på hög nivå. Efter jobbet imorse tog jag mig en tur i spåret, 10 min från vårt hus. Sagolikt.

Likes

Comments

Hade mig en riktig frukostdejt med Jonny imorse innan jobbet. Vi planerade, drömde oss bort och snackade gossip från vardagen. Fick en superhärlig energi som fortfarande bubblar i min kropp. Hoppas ni får en fortsatt fin dag! Kyssar

Likes

Comments

Älskar att man kan lyxa till det såhär under en vardag. I torsdags blev jag medbjuden till Banken i Falun på middag. Jag åt supergoda kikärtsbiffar med ett glas vin till, inte dumt alls. 

Dig kommer jag sakna fruktansvärt mycket när vi reser iväg.. Men jag behöver få göra den här resan för min egen skull nu, och vips så är jag hemma igen. 

Likes

Comments

16 bast? Hur kunde tiden gå så snabbt?? Plötsligt har du vuxit om mig, fått mörk röst och börjat övningsköra. Du kanske inte är så liten längre, men i min ögon kommer du alltid vara min lillebror<3
Det bjöds på fika hemma hos familjen Axelsson i eftermiddag. Även mormor och morfar kikade in en sväng och kramades.

Nu på kvällen åt jag & Simon middag själva och snackade om livet. Så fint. Grattis igen världens bästa bror.

Likes

Comments

Vi gjorde en supermysig brunch imorse och sedan gick vi på en lång promenad efter älven i solen. Nu ska jag hem och gratta min bror som fyller år idag<3

Likes

Comments

Igår bestämde vi oss spontant för en dag i skidbacken Romme i vår hemstad. Perfekt att ha det så nära till hands tycker jag!! Snacka om att vi sov gott inatt då vi varit ute heeela dagen igår.

Måste bara få lägga upp dessa mysiga från igår kväll också. Grillade korv och drack varm choklad. Verkligen bästa på långe.

Likes

Comments

Ikväll besteg vi ett berg och grillade. Supermysigt, med bästa sällskapet. Nu kommer vi att somna gott.

Likes

Comments

Ikväll ska jag hem och börja packa. Denna resa fyller hela min kropp med en sån sprallighet!! Om 25 dagar ligger jag med min bästa vän på en strand och suger in all D-vitamin som går in i denna kropp. Känner mig så tacksam.

Likes

Comments

Tisdagskänslor, målat, stressat runt. Hade mitt avslutningssamtal på behandlingen idag. Endast fem gånger kvar nu innan det är slut. Fem gånger kvar tills vi ska stå på egna ben igen.

Har filat på några kreativa arbeten nu i eftermiddag. Jag vill på något sätt ge vidare erfarenheterna jag fått av de senare åren och har nog äntligen hittat rätt. Ska bli så kul!

Likes

Comments