Header

Jag har länge funderat på om det är något här jag vill skriva här, men slutar alltid upp med att radera texten. Senaste uppdateringen var den 19e Augusti. Trots det ser jag fortfarande ni, mina hjärtan är inne här då och då för att kika om det kommit något nytt.

Jag känner att ett nytt kapitel har öppnat sig för mig. Jag har fått mer ordning på mig själv samtidigt som jag inte riktigt vet vem jag är. Min behandling har avslutats och jag är friskförklarad, har börjat på ett nytt jobb, träffat nya människor och börjat träna. Fokuserat på mig själv. Vilket känns viktigt och skönt. En blandning av skräckblandad förtjusning till nya kapitel. Eller hur?

Jag har så dåliga minnen med bloggen och social media från min sjukdom då det kopplades så mycket till utseendeprestation och bekräftelse att jag har känt att jag inte vill vara en del av det just nu. Kanske någon dag framöver kan jag se på det med nya ögon och finna en inspiration i att berätta om mitt liv. Men just nu vill jag nog bara låta det vila i mina egna händer och hos nära och kära.

Ta hand o varandra. Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bor så fint på Lexington Avenue tillsammans med min familj. Igår strosade vi runt, åkte dubbeldäckare, tunnelbana, shoppade och åt på en så fin resturang som snurrade runt!!
Gillar att få kvalitetstid med familj såhär.

Likes

Comments

Äntligen min tur.
I lördags fyllde jag 20 år tillsammans med familj och de närmsta vännerna. Fick så fina presenter och hade det väldigt trevligt med god mat och dryck. Eftersom pappa snart fyller 50 och jag fyllde 20 så fick vi en resa till New York tillsammans med familj. Fira 70årskalas. Vi åker imorgon!!! Kyssar

Likes

Comments

Flänger runt mestadels och jobbar på lite här och var. Antingen är jag på hemtjänsten eller så hjälper jag Eric i hans nya hus. Snickarbyxorna blir allt mer och mer en vardagsklädsel. Jag som inte kan så mycket alls om bygge sedan tidigare tycker faktiskt att det är väldigt roligt att få vara med och testa. Snart är vi klara med övervåningen, wii. Trots att det sliter på kroppen en hel del så är det fantastiskt hur skönt man sover om nätterna nu. Igår somnade vi vid 9 och vaknade nu vid 7 helt utvilade.

Hoppas ni alla får en fantastisk dag!!

Likes

Comments

Resor får en att må så bra. Fysiskt som psykiskt. Egentligen tror jag inte att våra kroppar är skapta för att leva uppe i norden från början och det märks när man reser till varmare breddgrader.

Mitt senaste år har verkligen varit en resa en enda lång resa. Det känns som att jag bestigit det största berget i världen men som givit mig kunskaper och erfarenheter för livet.
I våras åkte jag iväg med Jonna på en långresa till först Bali, sedan Australien och Filippinerna där jag också mötte upp min pojkvän. Strax efter åkte jag med familjen till China där vi spenderade en vecka tillsammans. Och nyss var jag iväg med Eric till Italien. Snart fyller jag år och ska då med familjen till New York. Känner mig så priviligerad.

Men det största resan hat jag nog gjort inombords. Det har snart gått ett år sedan jag blev inskriven på behandlingen och snart ska jag gå på mitt sista möte och förmodligen bli "friskförklarad", om man nu kan bli det. Jag tror att det här är något jag kommer att få fightas med inombords under en lång tid framöver, men med verktygen jag fått kommer jag att kunna hantera det och sakta förhoppningsvis försvinna helt någon dag.

Likes

Comments

Landade i Sverige igen för tre dagar sedan och har precis hunnit smälta denna underbara resa. Italien är ett land jag verkligen skulle kunna rekommendera alla dagar i veckan, speciellt att hyra en bil för att få se de små smultronställena dit de flesta turister sällan tar sig.

Under dagarna här hemma har jag jobbat, packat upp, städat, hjälpt Eric i det nya huset och firat hans morfar som fyllt 85. Fantastiska dagar.

Igår efter jobbet tog jag mig en härlig springtur runt älven och efter det kickade jag & Eric lite fotboll ihop. Nu längtar jag efter att komma igång med träningen igen på riktigt och få känna mig stark och glad i min kropp. Jag är en person som lätt tröttnar på en och samma grej så därför har jag bestämt mig för att kombinera en del sporter vilket jag tycker är jättekul. Eric är också framåt för de och det älskar jag då man inte alltid behöver träna själv. Med tanke på min bakgrund kring mat och träning så har jag en viss rädsla i att falla tillbaka, vilket underlättar om jag vet att någon är med och uppmärksammar. Vissa dagar brukar vi springa i skogen, andra dagar cykla mountainbike, tennis osv. Sedan har jag kört fotboll i ett nytt lag ibland vilket jag tycker är härligt då jag får den där riktiga lagandan igen.

Likes

Comments

Vi har bilat upp till Piemonte där vi gått på vinprovningar och myst runt. Även besökt Europas största outlet och ätit på en massa mysiga små restauranger med himmelskt god mat. Just nu bor vi på en gård uppe på ett berg i Piemonte med hur mycket åkrar fyllda utav vinrankor runtom. Helt magiskt!!
Får se i eftermiddag om vi rör oss vidare mot Milano eller om vi stannar här ett tag till.

Likes

Comments

Vi har landat i Italieeeeen!!

Strosade runt två dagar i Rom, tittade in i Vatikanstaten och shoppade. Idag hyrde vi en bil, var på en utan Europas största outlets och sedan bosatte oss på en vingård längre norrut. SÅ himla idylliskt. Är kär i detta land. Tackar så mycket för naturen, människorna, maten, värmen, shoppingen. Mums.

Jag har på riktigt världens finaste pojkvän.

Likes

Comments