Everyday stuff, Travel Around the World

Detta var helt amazing. En av dagarna i Italien gjorde vi en dagsutflykt till Monaco och Monte Carlo och oj vad fint det var. Kolla bara utsikten över landet! Den otroliga hettan (cirka 34 grader) gjorde dock sightseeingen lite svårare, men vi såg ändå väldigt mycket utav Monaco.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Everyday stuff

Idag är det torsdag vilket betyder att vi går på helg imorgon, wihoo. Idag kände jag att jag vaknade med ganska mycket energi vilket är härligt, men lite dumt en dag som denna när det inte händer speciellt mycket. Ska börja förmiddagen med personalmöte här på jobbet och sen fortsätter dagen i vanlig ordning. I eftermiddag ska jag en sväng till gymmet och sedan ska jag hem och städa på mitt rum. Har haft lite fullt upp sedan vi kom hem så har faktiskt inte ens hunnit packa upp min väska från Italien än (skäms på mig). Ska även försöka laga några matlådor då det ekar tomt i frysen nu när vi varit borta en hel del.

Började kolla på Bert sent igårkväll innan jag somnade och oj vilken nostalgi. Älskade Bert! Det är inte många kloka tankar som kommer ur den hjärnan, haha.

Ha en toppen torsdag allihopa och njut av solen!

Likes

Comments

Godmorgon allihopa! Chockades utav hur varmt det var imorse, riktigt härligt. Ny dag och ny vecka, tillbaks till vardagen efter Italien och Spanien, nu är det jobb som gäller ett tag framöver men jag känner mig redo för att få in lite vardagsrutiner igen. Ska försöka träna mer, renovera mitt rum, träffa kompisar och bara va. Det känns ganska skönt ändå måste jag säga. Idag händer det inte mycket mer än jobb och lite träning. Ska gå på ett bodybalancepass vilket är så roligt, så det ser jag fram emot.

Nu ska jag återgå till min frukostfika, ha en fin tisdag allihop!

Underbar läsning, vackra, vackra Rosie!

Likes

Comments

Everyday stuff, Skapa, Shopping

Att shoppa böcker och tidningar på Second Hand, det är en av mina favoritsysslor. Jag älskar bilder och det tär en anings mindre i både plånbok och själ att klippa isär och skapa utav begagnade böcker och tidningar. Att börja klippa i en sprillans ny Vogue är dödssynd, men att göra kollage av en 4 år gammal Elle tidning är underbart.

Dessa böcker här nedan tror jag att jag gav 40 kr för, precis perfekt.

Likes

Comments

Instagram @mollyadam