Hej på er! Hoppas allting är superbra med er, det är det med mig! Idag ör det tisdag <3 (för er som råkat missat det haha) och jag gillar faktiskt tisdagar. Så skönt att vara över måndagen och komma igång påriktigt! Idag har jag bland annat franska, musik och matte vilket enligt mig känns bra, och jag slutar vid 2!

Idag ska jag göra ett litet hemligt mission som jag tyvärr inte kan skriva ut här, men jag lovar att blogga om det imorgon eller på torsdag haha!

Jag startade dagen så mysigt, jag lagade äggröra, gjorde smoothie och avokadomacka, så lyxig och god frukost!

Nu ska jag till min andra lektion, vi hörs snart igen!

Pussar & kramar 💖

(Länk till världens bästa låt! In och lyssna <3)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej och välkommen! Jag heter Molly, och Har just startat upp en ny blogg. men jag tänkte berätta lite kort om mig själv.

Jag heter alltså Molly, är 13 år och bor i Stockholm. Jag går på musikskola och älskar att skapa musik, spela instrument och sjunga. Jag är ganska kreativ av mig om jag får säga det själv haha, och älskar att pyssla och teckna. Jag har även en bulletjournal som ni förmodligen kommer få se mer av snart!

Jag hade en blogg för ett tag sen, som hade några tusen läsare, men jag tröttnade på att blogga. Nu vill jag få en nystart och det är därför jag skapat en helt ny blogg!

Jag är verkligen så taggad på att börja blogga igen, att ni ska få en annan, personligare inblick i min vardag och lära känna mig bättre! Jag kommer försöka uppdatera varje dag, och jag hoppas och tror jag kommer hålla det haha.


Vi ses, ta hand om er! Puss och kram 💞

Likes

Comments