Tjotjoballooo, skriver ett riktigt sent inlägg tyvärr! Men har haft fullt upp idag.Jag gick upp runt 11:30 tiden och hoppade in i duschen och tvättade ansiktet, fixade kaffe och ringde upp min vän jag umgicks med idag.

Inväntade på honom så han kunde komma till mig och göra frukost, (jag är riktigt bortskämd om ni inte vet de ännu) och sedan drog vi till affären och handlade lite saker jag behövde. Drog hem mot mig igen och kollade på TV, såg på en film på kanal 5 som jag reagerade starkt på, men tyckte faktiskt om filmen!

Senare mot 22.00 tiden drog vi oss mot stan till bio och kollade på insidious the last key.

Den var faktiskt bra tycker jag, men att ha små flickor skrikandes och hoppa runt stolarna var lite störande, men jag förstår dom. Skräckfilm är inte de bästa att se på bio om man vill ha de lugnt.

Nu har jag äntligen kommit hem och tagit bort all smink och satt på mig mys kläder och suttit mig vid TV:n igen! Ska ta äta något innan läggdags. Sömnen kallar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Klockan är snart 01.00 och här sitter jag på soffan och kollar på TV4 Fakta. Det handlar om ett program som heter Uppdrag Missbruk. Rätt intressant faktiskt. & det bästa av allt är att jag vaknade upp imorse med ett sms där det stod att min boxer funkar! Så jag vaknade upp med turen på min sida då jag har väntat i flera dagar för att boxern skulle bli fixad. Lycklig Emelie!

Idag har det inte hänt så mycket, har varit hemma och haft mysdag för mig själv, lyckades ta mig ut på en promenard runt slottskogen, haft en egen liten spa-kväll hemma.

Ärligt talat har jag vart rätt fast vid TV:n och sappat runt alla kanaler jag skaffat mig. Nu sitter jag fast här, mina vänner kommer ju inte tycka om det haha!

Iallafall, har uppdraterat bloggen lite. Som vanligt tagit bort alla gamla inlägg för dom e så tråkiga och kolla på, dessutom så passade jag på att göra bloggen lite finare och mer färg. Hoppas jag är nöjd ett tag till iallafall.

Har inte så mycket och blogga för ikväll, men vi hörs imorgon!

Likes

Comments