Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vet inte vad det är med mig. Känner att jag vill radera hela min blogg som jag har haft flera år och börja om. Då jag känner mig som en annan Mollie. En Mollie som vill göra skillnad mer än att bara lägga upp bikinibilder och bara skriva om vad jag köper i veckorna. Mer "äkta" bilder och inlägg. Sånna som riktar sig till unga tjejer som lever i detta hårda samhället som säger till hur de ska vara när de har det som svårast, när det försöker hitta sig själva och är vilse. En sån plats som alla har varit på en gång. Även jag.

Gn.

Likes

Comments

Ibland eller tyvärr ofta kan det framstå som om allas liv är perfekta. Men som dom säger i Skam "everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. be kind. always." Och jag tror verkligen på det quotet. Bland annat på grund av att jag lärde känna en tjej för några veckor sen som var f.d drogmissbrukare och hon hade haft en extremt hemsk uppväxt. Hon gav mig verkligen mig ett annat perspektiv på livet. Helt och hållet. Vill inte säga för mycket men visa har verkligen tur i livet och visa andra har inte det. Och de som har tur, är de som ska hjälpa dom som inte har det. Så be kind. Always.

Likes

Comments

Inatt var första natten på över 2 veckor som jag har sovit genom hela natten SÅ SKÖNT!!! Behövde verkligen lite beautysleep.
Men iallafall så vaknade jag vid 10 och sen vid klockan 1 gick jag hem till Julia och strax efter mig kom Nickie. Både Erika och Freja kunde tvvärr inte så det blev en liten Tappen squad men vi hade det super mysigt ändå! ❤️❤️❤️❤️❤️ Älskar verkligen att hänga med tjejerna.

PUSS

Jag hade på mig min nya tröja från Zara som jag köpte på Rean <333333

Likes

Comments

Hej lilla dagboken!

Nu har jag varit på landet i 5 dagar och jag trodde först att jag skulle få panik över tystanden och tempot. Mest eftersom att jag åkte direkt från Bråvalla men måste erkänna att det har varit så skönt! Jag och min familj hos bott hos på min morfars gård utanför Arboga. Han har både hundar, katter och massa hästar och jag som älskar djur har nog spenderat mer tid med dem än familjen. Under dem här 5 dagarna åkte vi även på en road trip till vår släkt i Eskilstuna och spenderade en hel dag med dem. <3

De andra dagarna har vi mest tagit det lugnt, jag har varit lite sjuk, vi har badat, vi besökte några gravar, åkt in till "stan" och jag åkte även morfars fyrhjuling. Det var sjukt kul!!!
Så nu är jag alltså tillbaka i Stockholm och både mamma och jag sa det, man fick lite ångest över att bara köra genom Stockholm och över att vara tillbaka. Det är verkligen en helt annan värld här. Vill bara tillbaka till världen där inget spelar någon roll och man tar varje dag som den kommer. Hur skönt låter det inte?

Likes

Comments

Imorgon får jag sommarlov och jag har redan gått 1 år på gymnasiumet. Jag tänker inte skriva om hur snabbt det här året har gått för det ger mig bara grov ångest som jag redan har men jag ska
nog göra ett litet inlägg med alla mina favorit bilder och höjdpunkter eftersom det är kul att kolla tillbaka på om 10 år. Puss

Likes

Comments

På onsdagen vaknade jag vid 10 och bara tog det lugnt ett tag och solade. Sen vid kl 3 åkte jag till Maja för att göra iordning mig för vinkvällen hon skulle ha. Alla kom ungefär mellan 7-8 och Maja bjöd på värsta 3 rätters middagen.
Vi var ett ganska stort tjejgäng och det blev super lyckat. Vi kunde till och med sitta ute på kvällen eftersom det var rätt så varmt!
Jag och Maja somnade sen vid kl 2 och sen vaknade vi båda samtidigt vid kl. 5. Vi duschade en snabbis och sen somnade jag och Maja om till klockan 10. Idag ska jag bara sova, sola och ta de lugnt! Puss

Likes

Comments

Dom senaste månaderna har gått så snabbt att jag knappt hunnit andas. Det är redan Maj och snart är det sommarlov!!

Dom senaste veckorna har jag mest pluggat men även firat Julia, golfat med Kricke och med Julia & Julie,spenderat mycket tid i skolan och gått på Hov1 på Gröna Lund. By the way så var den konserten grym! Orkar inte skriva mer nu men dagens lördags planer lite kort är att jag just nu sitter i skolan då jag jobbade idag från 9-13 och skulle inte hunnit åka hem för jag ska träffa Sofia & Vira. Vi ska göra en skolgrej och sen dra hem till Sofia och sova. PUSS & hej Freja <3

Likes

Comments

Hej alla fina! Här kommer en snabb update på min dag:

Jag vaknade vid 8 och sen vid kl. 11 hämtade Kricke upp mig och vi åkte till Troxhammar för att spela golf. Vädret var helt perfekt och vi gick i bara tröjor. Det var så himla underbart! Vi var där cirka 2 timmar innan vi var tvungna att åka hem för att käka lunch med resten av familjen.
Direkt efter lunchen packade jag sovkläder och sen körde pappa mig till Drottningholm. Där mötte jag upp tjejerna för att fota vårt nya projekt i skolan där alla ska göra en egen modetidning. Roligaste uppgiften hittills!! Vädret var även där perfekt och bilderna blev riktigt bra. Vira var även så fin i min balklänning att turister sprang fram och fotade henne hahah dog av skratt för dom trodde hon var någon kändis. Efter vår photoshoot handlade vi jordgubbar och choklad och sen tog vi bussen hem till Sofia.

Lägger upp alla bilder snart!! Puss

Likes

Comments