Byter nu blogg till www.nouw.com/jakobssons hoppas vi ses där 😃 För att komma direkt till bloggen klicka Här

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har ni tänk på det? Hur lätt det är att falla rakt ner på två sekunder från vara världens lyckligaste. Ja, först är man så himla glad & sedan bara faller allt i tio tusen bitar. Sorgligt, ha? Det är så enkelt att gå från glad till ledsen men så svårt att ta sig tillbaka på banan efter att hjärtat brustit. Vissa vågar inte ens vara lyckliga igen för de är rädda att trilla ännu en gång. Sjukt, va? Jag tycker det. Ibland fastnar man ett tag i allt det dåliga & det kan påverka studierna, eller kompiskretsen. Man orkar kanske inte alltid träffas lika ofta därför att man vill inget hellre än att ligga i sängen. Det är inte direkt så att lärarna tar hänsyn till ditt mående, allt som betyder något är dina resultat & ditt slutbetyg. Sådär har det iallafall varit för mig. Är det inte fel? Man kan ju inte alltid rå för hur man mår. Det är så jävla lätt för någon med världen i famnen att säga "man har alltid ett val, att vara ledsen eller ta tag i det som tynger en & förändra". Fast nej säger jag då, man kan faktiskt inte alltid förändra hur mycket man än vill. Försöka, det kan man alltid göra, men för att kunna förändra måste man också lyckas med sitt försök vilket inte alltid är det lättaste. Jag har en vän med depression & hon kämpar varje dag det vet jag om, hon gör alltid sitt bästa. Jag är sinnessjukt stolt över henne, hon ger aldrig upp. För det är ju så - vissa var först världens lyckligaste människor & sedan föll de på två sekunder. Efter det rasade allt & stannade på det viset. Exakt sådär var det för mig, för två år sedan. Det är rätt så läskigt att förlora sig själv, om jag ska vara ärlig.

Likes

Comments

Fyfan för huvudvärk & sura uppstötningar säger jag bara. Riktigt oskönt, speciellt när jag egentligen behöver träna på glosorna i tyskan inför imorgon. Förhoppningsvis släpper det så att jag åtminstone kan träna in några stycken!!

Annars har det varit en mysig dag, åkte in till stan för att handla två puder varav ett kompakt & ett löst samt en foundation. Eftersom det fanns tid kvar innan nästa buss kom gick jag in om espresso house & köpte en latte & satte mig sedan på en bänk i stan. Riktigt skönt faktiskt, jag trivs bra i mitt eget sällskap. 😄

Likes

Comments

I fredags var jag i Malmö & firade Matilda litegrann i efterskott. Det var faktiskt riktigt mysigt att springa i olika affärer & promenera runt i stan under några timmar. Alla borde ha en vän som henne!!

Likes

Comments

Som önskat har jag äntligen skrivit ihop frågestunden! Vilka lösögonfransar använder du? Jag använder ardell wispies.

Är du fortfarande vegetarian? Nej, det är jag inte!

Favorit sminkmärke? Svår fråga, har olika märke för olika kategorier. Till exempel älskar jag Mac's foundation & ett setting spray från Victorias Secret. Det finns många bra märken!!

Något mål i livet? Att bli en framgångsrik mäklare.

Vad skulle du vilja utbilda dig till? Svaret framkom redan i det övre haha, mäklare!

Hur har det med din pappa påverkat dig? Är väldigt uppmärksam på hur andra killar beter sig och har svårt att finna förtroende för killar i början. För några månader sedan var jag även rädd för att gå ut själv och klarade knappt att gå ut på dagen ensam.

Har du haft ett riktigt förhållande? Nej, det kan man verkligen inte kalla det.

Tips inför gymnasievalen? Hm, välj det som du vill och inte vad dina kompisar gör. Spelar ingen roll ifall det bara är du som tänker söka in till en viss linje, intresserar det dig - go for it! 😄

Lägger du mest pengar på smink eller kläder? Haha, hade jag fått denna frågan för ett år sedan skulle jag svara smink utan tvekan. Nu spenderar jag mest pengar på kläder!

Är du fortfarande ett fan av Håkan? Ja!! En gång älskat hans musik, kommer alltid älska hans musik. 😉

Vad tycker du om att trump vann? Uttalar mig inte om det då jag inte är insatt haha.

Vill du flytta till varberg fortfarande? Faktiskt inte. Nu när jag har fått fantastiska vänner här jag bor skulle jag verkligen inte kunna tänka mig att lämna skåne. Dessutom är det ju rätt fint här nere på sommaren! 😉

Vem är din bästa vän? Tova!!! Med henne kan jag vara mig själv till 110%, ett liv utan henne finns inte. Den tjejen är amazing.

Likes

Comments

Nyss hemkommen, riktigt skönt. Hade inte direkt smartaste klädvalet på mig idag då det regnade & jag skulle cykla till skolan med vita byxor haha. Men jag kom ju fram iallafall utan att de blev helt genomskinliga!! 😄

Mormor kommer hit idag & sover här i två nätter eftersom mamma ska iväg. Annars händer det inget speciellt idag. Vad har ni för tisdagsplaner? 💖

Likes

Comments

Ligger just nu i min säng & allmänt tar det lugnt haha, riktigt skönt. Var på Ikea igår & handlade en helkroppsspegel samt en slinga med lampor att hänga runtom vilket blev suuper mysigt. Är helnöjd!!

Vi hade även redovisning idag i skolan framför hela klassen plus några från tvåan & trean som jag har varit typ livrädd för haha. Har inga problem med att redovisa framför en större grupp sålänge man gör det i grupp, men när man står där framme helt ensam försvinner mitt självförtroende & jag börjar skaka & läsa fel haha. Inget ovanligt men det är ändå lika jobbigt för varje människa. Är verkligen sjukt stolt över mig själv som klarade av det iallafall, nu vet jag att jag klarar av det. 😄

Likes

Comments

Alla har inte en pappa att ge presenter till idag. Och nej, det är inte synd om mig, istället tillägnar jag denna dagen till min mamma & ger henne något fint. Det är hon som är andra halvan av mig, det är med & hos henne jag tillbringat de senaste fyra åren. Jag behöver ingen pappa, speciellt ingen som utsätter mig för sexuella övergrepp vilka kan räknas under kategorin våldtäkt enligt lag. Jag har min mamma & det räcker mer än väl. Det är hos henne jag gråtit & skrikit mitt i natten för att jag var sårad av en annan människa, det är kvinnan jag vet att jag alltid kan räkna med. Utan min mamma skulle jag verkligen inte se på livet som jag gör idag, stå där jag står eller överhuvudtaget leva. Hon är den finaste & starkaste jag vet. Farsdag är överskattad.

Likes

Comments

Idag har jag gjort exakt ingenting & det har varit det skönaste på LÄNGE. Degat framför min nya mobil på sängen är vad jag gjort hela dagen bortsett från att jag duschade innan. Var igång hela dagen igår & kom hem runt 22:30.

Fick hem en ny foundation i veckan från Milani & kan redan nu säga att jag är kär. För att bara kosta 169kr, om jag minns rätt, täcker den sjukt bra & ligger fint på ansiktet hela dagen. Har fet hy & behövde inte pudra många gånger alls från att jag 06:00 på morgonen lagt den på ansiktet till hemkomsten vid 22:30. Dessutom råkade jag somna med allt smink på mig igår samt lösfransarna, när jag vaknar halv sex på morgonen & tittar mig i speglen ligger den fortfarande kvar på huden precis som innan, dock var jag extremt glansig runt näsan. Men man ska ju helst inte sova med smink så det där kan man ju inte riktigt ha med i en recension då jag även hade på mig den ungefär 24 timmar. 😉 Milani conceal + perfect heter den.

Likes

Comments

Förra sommaren var hela världen min & jag var hur lycklig som helst. Det var ju mestadels tack vare att jag precis kommit ur min depression, blivit av med mitt lilla självskadebeteende & inte längre var självmordsbenägen, men jag var så himla lycklig att jag inte kan beskriva det i ord. Uppskattade vartenda liten sak som hände även om det "bara" var i vardagen. Aldrig någonsin har jag tittat på världen med de ögonen som jag gjorde då, det var precis som att en helt ny värld öppnade upp sig. Att tänka tillbaka på den tiden gör mig så glad. Såklart har man sina sämre dagar & man kan inte alltid vara på topp, fast även om jag hade en dålig dag försökte jag göra det bästa av situationen & satte inte mig själv i en dålig position för resten av dagen vilket jag lätt har gjort på den senaste tiden. Minns ni hur jag alltid brukade skriva om att jag byggde min egen lycka? Hur jag trivdes med mig själv & inte var beroende av andra människor. Jag såg positivt på allting, oavsett vad det handlade om. Det är precis den där tjejen jag vill bli igen, sådär självsäker, glad & positiv. Från & med imorgon börjar min resa tillbaka mot den jag var innan, all denna negativ energi jag bär på ska BORT.

Likes

Comments