Hej bloggisen! Jag har precis ätit klart min frukost, vilken bestod av en sallad & lite jordgubbar & just nu sitter jag vid datorn. Snart ska jag gå ut & ta en liten promenad för att sedan duscha! 😃

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Här kommer några små quotes som iallafall får mig att tänka positivt! 😃

ALLA bilderna är tagna från appen "we heart it".

Likes

Comments

Ligger just nu i sängen & gäspar som jag vet inte vad haha. Riktigt trött efter gårdagen verkar det som! Men vart va jag då igår?

Jag va i Halmstad för att umgås en hel dag med min bästa vän & eftersom hon bor i Halmstad & jag i Skåne träffas vi inte såå ofta, ganska synd egentligen men det är ju trots allt en bit mellan oss. 😉

Hur som helst åkte jag Öresundståget dit & hem. När jag kom fram till stationen mötte Mimmi upp mig & vi gick ner till stan & shoppade lite, jag köpte ett litet torr schampo, lösnaglar & två par solglasögon. Mimmi köpte ett linne.

Efter att vi hade gått runt lite bland olika butiker blev jag sugen på glass så vi gick till en butik som sålde glass & satte oss i stan så jag kunde äta i lugn & ro haha.

När jag hade ätit klart tog vi bussen hem till henne & laddade våra mobiler en stund & jag passade på att platta håret eftersom det lockade sig av regnet när jag gick till bussen på morgonen haha.

Vi gick sedan ut igen, en runda i hennes villaområde då jag ville se mig omkring i & med att jag bara varit i Halmstad en gång tidigare med Mimmi & då gick vi bara i stan haha.

Vi gick även en runda förbi hennes skola & förbi åt ett annat håll, vad det heter har jag ingen aning om! 😅

Vi gick bort en sväng till arenan också & hängde där en stund!

Likes

Comments

13:09 & jag har inte vaknat än? Helt slut efter gårdagen, det tar på en mer än man tror att åka iväg & shoppa haha. Sov till ungefär 10, jag som brukar sova till 12 haha, inte konstigt att jag inte vaknat helt än?

Hur som helst ligger jag just nu på soffan & kollar på tv, har nyss ätit två mackor. Skulle åkt till Fanny idag & vi skulle ridit ut, men eftersom jag ska iväg på lördag ville jag vara hemma idag haha.

Senare idag ska vi beställa nya skor till mig & planera ställen vi kan åka till with the family i sommar. Eventuellt baka, men vi får se hur det blir med det!

I övrigt, hoppas ni alla får en bra dag med mycket skratt & leende! 🙌🌴

Likes

Comments

Ytterligare mer shopping idag fast denna gång med hela familjen! Riktigt trevligt, istället för att åka bil tog vi bussen. Lite annorlunda (Dock endast för oss eftersom vi alltid annars åker bil)  men det gick ju det också! 😉 

Vi började med att gå in på ​LAGER 157 ​- mitt favorit ställe haha. Tror vi spenderade typ en & en halv timme där?😅 Hur som helst, efter att vi va klara där inne tog vi lunch inne på ​MAX! Senare tog det fart in mot shoppingcentret & där handlade min lillasyster lite på ​BR LEKSAKER ​& min lillebror handlade på stadium. Det slutade med att jag handlade en bikini inne på ​LINDEX ​efter en del letande, men det gick tillslut haha! 


Hoppas alla ni solstrålar har haft en bra dag trots att det inte har varit så varmt idag heller! 🍃

Likes

Comments

Idag har jag varit & träffat Cajsa, världens finaste Cajsa. Vi gick in en snabbis på väla i Helsingborg, det var ett tag sen man var där haha! 😅

Likes

Comments

Efter att jag la ut mitt inlägg om hur folk utnyttjade Lisa Holms död för likes på ett socialt nätverk började det rulla in några kommentarer på de sidorna via Facebook där jag delade min blogg. Folk, tjejer rättare sagt, som är 19+ började kommentera: "Men du gör ju likadant för att få läsare." & även en annan kommentar men det är ingen jag tänker lägga upp här eftersom jag ändå tagit bort mitt inlägg ur den Facebook gruppen & kommentaren var inget passande. Jag ska verkligen inte hetsa med detta inlägget det är det absolut inte menat till! Men jag var aldrig ute efter att få fler läsare via Lisa, verkligen inte. Vart skrev jag "dela om du håller med!" "Kommentera vad du tycker!" "Gilla detta inlägget om jag har rätt" i inlägget? Jag lade inte ens dit en bild på Lisa.

INGENSTANS.

Liksom vart har det kommit ifrån att jag ville få fler läsare när jag egentligen bara sa min åsikt & försökte sätta ner foten så att någon av de som hållt på att lägga ut sådana bilder på det sociala nätverket jag syftar på tar åt sig av mina ord & faktiskt raderar bilden & inser att man gör INTE så?

Skulle det vara respektlöst av mig att yttra min åsikt & försöka få stopp på sådana bilder vissa folk lägger ut kan man lika gärna säga att alla "till minne av" grupper på Facebook är lika respektlösa. För det är tydligen så folk uppfattar det, så fort man nämner något kring detta är man respektlös.

På MIN blogg skriver jag MINA åsikter & tankar kring saker & ting utan att det kränker eller trycker ner någon & passar inte det vissa människor behöver ni inte ens öppna länkarna hit om ni endast ska klaga. Men nu lämnar jag detta bakom mig för jag tänker som tidigare skrivit inte hetsa då DET skulle vara respektlöst eftersom det trots allt är öppet på internet.

I övrigt, hoppas alla har haft en fin dag! 😋🌷

Likes

Comments