Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår var en lugn och mysig fredag. Jag och Felix var i Kristianstad efter jobbet och jag inhandlade super fina skor inför sommaren ;)

Strax ska jag och Felix bege oss till Holje marknad en runda hade vi tänkt. Jag vill köpa langos..alltså bästa som finns, tänkte även köpa lite karameller och sådant, mums. Ikväll tänker vi ta det lugnt och umgås med min systers barn, Lykke och Elton <3

Ha en fin lördag!


Likes

Comments

Idag när jag åkte hem till mamma kom jag att tänka på hur mycket vårt kära hus betyder för mig.. Känns märkligt att jag faktiskt fyttat hemifrån nu. Ett hem jag spenderat år, månader, dagar, timmar i. Ett hem med underbart fina minnen. Ett hem där jag blivit överöst med kärlek. Ett hem som varit med igenom mina upp och nedgångar genom åren. Ett hem som alltid funnits/finns där för mig.

Ett hem jag älskar väldigt mycket!Mitt fina rum

Likes

Comments

Tog lite sovmorgon idag, såå härligt! Åt frukost för ca 1 timma sedan och nu ligger jag i soffan och kollar på en dokumentär. Alltså jag ÄLSKAR dokumentärer, man lär sig så mycket och det är spännande på samma gång.


Nu ska jag strax ta tag i städning, tvätt, gymmet och ska även söka lite jobb utomlands hade jag tänkt. Lite senare idag tar jag nog mig en sväng till mammsen och syster. Vi får se hur denna dag blir helt enkelt ;)

Ha det gött!


Likes

Comments

Tjena!
Precis kommit hem ifrån en mysig promenad med Felix och det var super kallt men riktigt härligt :) Efter jobbet idag mötte jag upp min älskade mamma på stan och vi köpte med oss en sallad, sedan drog vi hem till mormor en sväng och hängde med henne. Imon tänkte jag ta tag i alla måsten då jag är ledig, så det blir ju super bra :)


Likes

Comments

Ska ta och somna jämte mitt hjärta nu efter en lång arbetsdag <3

Godnatt, så hörs vi imorgon!


(Favorit låten just nu..såå fin enligt mig!)


Likes

Comments