Härligt att jag fått spendera min lediga förmiddag med min systers barn. De är här på besök från Stockholm och ingen är gladare än jag(eller kanske Tyra på bilden nedan).

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Denna helgen har varit perfekt. Har umgåtts med några av de personer som betyder mest i mitt liv. Vi firade mamma som fyller jämt i november. Så vi skämde bort henne i helgen. Hon är värd allt i hela världen.

Jag är så glad att just du är min mamma. Utan dig skulle mitt liv ej vara detsamma. Du stöttar mig i mina beslut och har alltid ett vänligt ord på lut. När det stormar är du min hamn. Min trygghet är i din varma famn. Jag älskar dig mammsen!

Likes

Comments

Tog lite sovmorgon idag, såå härligt! Åt frukost för ca 1 timma sedan och nu ligger jag i soffan och kollar på en dokumentär. Alltså jag ÄLSKAR dokumentärer, man lär sig så mycket och det är spännande på samma gång.


Nu ska jag strax ta tag i städning, tvätt, gymmet och ska även söka lite jobb utomlands hade jag tänkt. Lite senare idag tar jag nog mig en sväng till mammsen och syster. Vi får se hur denna dag blir helt enkelt ;)

Ha det gött!


Likes

Comments

Tjena måndag!
Kom hem från jobbet för några timmar sedan efter en härlig arbetsdag :) jag pratade nyss med min kära pappa i telefon..man saknar ju honom verkligen,  han bor för tilfället i Stockholm <3
Har inte hunnit med så mycket sen jag kom hem från jobbet, har städat lite, lagat mat, duschat och nu ska jag krypa ner i soffan och kolla serier...myyyyys!


DAGENS MIDDAG
-Kycklinggryta med svamp och majs, serverat med couscous


Likes

Comments

Hemma efter en härlig joggingrunda i skogen med en fantastisk podd i lurarna..välbehövligt så att säga! :) Efter det köpte jag och Felix med oss en varsin god sallad inför morgondagens jobb :)


Likes

Comments