Okej idag är det sista dagen på 2016! Hur ska ni fira idag? Skriv i kommentarsfältet.
Ja ska iallafall sova hos en kompis o fira med henne, det ska bli jätte spännande! Vad tycker ni har varit bäst med 2015? Och vad ska bli roligast med 2016? Själv tycker ja att min resa till Grekland i somras var roligast 2015 , 2016 ska ja verkligen sikta på skolan o höja alla betyg och även sikta på gymnastiken! Gymnastiken är en viktig del för mig! Jag har fått så snälla kompisar sen känner ja 3 stycken sen innan ( vi går i samma klass) o ja tycker faktiskt att ja har kommit närmre de! Vilken är eran favorit sport? Vrf gillar du just den sporten ?
Här kommer lite bilder från mitt 2015 gymnastiken bland annat! Hoppas ni får världens bästa nyårsafton! 💘
PÖÖÖSSSS O KRRAMMMM

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Alltid lika mysigt att bada! Älskar det vad tycker ni är bäst? Duscha eller bada? Vad har ni gjort idag skriv gärna i kommentarsfältet!
Själv har ja inte gjort så mycket ja har varit på badhuset typ men annars har ja inte gjort så mycket, Ajja snart ska till en kompis o sova där vi hörs imon igen. PUSS & KRAM

Likes

Comments

Dagen få man har lust att blogga men vet ej om vad! Har ingenting att göra tipsa mig om nån bra film/ serie! PÖÖSSSS!

Likes

Comments

Hej jag heter molly! Jag är 12 år fyller år den 2 november. Jag älskar gymnastik, gymnastiken får mig att må bra att känna att ja hör hemma nån stans! Det här var lite om mig vet inte riktigt vad ja ska skriva mer!

Likes

Comments