Förra året var ett jobbigt år. Samt ett otroligt bra ett. Reste mycket och fick se fantastiska platser. Umgicks med fantastiska vänner, nya som gamla. Mycket fantastisk musik och härliga konserter. Men som skrivet ett ganska jobbigt år också, mer för den personliga resan och stegen jag behövt ta, det har varit det jobbiga och svåra. Men jag kände att jag klev in i 2016 med nya ögon, i ett bättre jag, med en massa fantastisk bagage. För det är ju så, det är både det bra och dåliga som gör oss till de vi är.

Därför måste man ju också fortsätta leva och livet vore ju tråkigt om jag är precis den jag är idag om 30 år också. Ja, precis. Så det är därför jag sätter lite nyårslöften, för att utveckla den jag är. Inte för att förändra mig själv utan för att bli och må bättre med mig själv.

Så, här kommer de mina löften, som jag endast gör för mig och för min skull och inte för någon annan.


  • Äta mindre kött. Detta både för att det är nyttigare och för naturens skull. Som jag skrev för någon vecka sedan kan jag inte äta alla vegetariska alternativ men jag ska bli bättre på att äta det vegetariska jag kan äta.
  • Röra på mig mer. Detta handlar inte om att jag ska bli hurtig och gå och träna 5 ggr i veckan. Detta handlar mer om att jag ska ha mer motion i vardagen. Dock skulle jag vilja börja träna men det kommer väl när jag känner för det.
  • Sluta överanalysera. I alla fall saker som verkligen inte behövs grubblas över. För saker händer eller så händer dem inte. Att jag ska tänka på dem 700ggr kommer med högst sannolikhet inte att ändra hur det blir så jag ska bara tänka det 300ggr istället är min plan.
  • Bli mer generös. Jag gillar att bjuda på saker och har inget emot att bjuda någon på en öl eller en vanlig kram. Men man får så mycket tillbaka bara av att bjuda lite, vare sig det handlar om pengar eller inte.
  • Våga mera. Res och upplev saker jag inte gjort förut, hoppa utan fallskärm, gör något galet. Alltså jag menar självklart inte att jag ska hoppa utan fallskärm bokstavligt talat men prova saker utan att veta vad som ska hända. Enligt mig är det så man verkligen lever.


Kommer säkert ha flera saker jag känner att jag vill leva upp till under detta år men detta är fortfarande en ganska bra lista enligt mig. Har ni några löften inför detta år?

Likes

Comments

Har ej varit så aktiv på senaste. I know. Men jag tror att vi alla haft fullt upp med både jul och nyår. Vi hade tre kompisar över på nyår och hade en väldigt trevlig natt. Har fortfarande glitter precis över allt. Men det kan som sagt aldrig bli för mycket glitter. Helt fantastiskt liksom!

Bilden är från weheartit!

Likes

Comments

Jag vet att jag inte uppdaterat sedan förra veckan, typ. Men precis som ni har jag haft en vecka av härliga juldagar. Mycket mat och fantastiskt sällskap. Min pappa hade också köpt "Ugly Christmas Sweaters" till hela familjen också. Så fint, haha!

Och även om jag fick spendera veckan på Gotland så var det en otroligt bra vecka och jag hade så kul.

Det blev mycket spel och fina julklappar!

Hoppas eran jul var lika bra som min!

Likes

Comments

​Ska ordna lite med min packning eftersom att jag ska åka tillbaka till ön för att fira jul. Och det är så många frågor, vad ska man ha på sig på julafton, på juldagen då man ska ut och vad ska man resa i och ha på sig den 26:e? Mycket frågor, inga svar. Och så ska jag få med mig alla julklappar hem och typ alla är ömtåliga och jag har ingen bra väska och ja nej. Det ska bli kul och se om jag får hem allt. Fixade de sista julklapparna idag och kan med gott samvete säga att allt är klart. Lite som ska slås in först bara!

Hur går det för er? Allt färdigt?

Likes

Comments

​Ännu en kväll passerade och vi vandrade kring på söder. Med lite vin i kroppen och ett glatt humör i ett hyfsat varmt Stockholm mitt i decembernatten så vandrade vi. Först skulle vi dit och sedan ändrade vi oss och gick till något annat och sedan vandrade vi vidare och till slut blev vi hungriga och bestämde oss då för att åka hem och käka. 

Likes

Comments

Det är lördag och jag kan nu säga att jag varit utan mat från donken i en hel vecka. Bra gjort av mig måste jag säga. Var dock lite sugen igår men lyckades ta mig från suget. Idag är det lördag och vi ska snart laga pasta och fixa oss innan en kväll på stan. Härligt och gott.


Bilderna är från Weheartit!

Likes

Comments

Så vi bestämde oss för att laga tacos ikväll. Och så hade vi vegetarisk färs i frysen och tänkte att detta kan vi ju äta. Enda problemet är att det var sojafärs och att jag utav den fick en allergisk reaktion. Jag är nämligen allergisk mot soja. Jag skulle verkligen bli världens tråkigaste vegetarian. Och en ännu tråkigare vegan. Jag skulle säkert överleva men det finns så mycket jag inte kan äta så ja, min kost skulle bli ganska tråkig.

Bilderna hittade jag på weheartit!

Nu ska vi ta oss ut i Stockholmsnatten och se om vi lyckas få lite härlig stämning. Otroligt mysigt. Ha en trevlig fredag!

xo​

Likes

Comments