Header

Inte bloggat på ett tag nu men kände ingen inspiration.
Men under lovet har mycket roligt hän iallafall! fest igår, bada o sen resturang i fredags och sen typ resten av dagarna varit på en ungdomenshus även kallat UH där min skola ligger.

Idag har jag bara legat i sängen ungefär försökt sminka mig men det blev skit så tog bort det, försökte öva på gitarren men fick inte rätt på hur jag skulle stämma det haha Aa en oturs dag! Även snubblat några gånger hehe.

(Bilderna är tagna under lovet)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Varit i stan idag och shoppat lite. Kommer dock inte visa sakerna jag köpt för vissa kommer tro att jag bara vill skryta vilket jag inte vill, så jag tar ej den risken!

Var även inne hos min mormor o fikade med henne. Har varit ganska hypad idag haha så har iaf varit på bra humör.

Bilderna är från idag blev kanske inte så bra men hade inte riktigt tid att fota.

Ge mig gärna tips på vad jag kan skriva om! Så jag kan bli bättre.

Puss puss♡

Likes

Comments

Inte en så intressant söndag, men en söndag är ju aldrig det enligt mig. Jag har iallafall påsk lov denna veckan vilket jag verkligen behövde, ibland behöver man en paus men vi kämpar ändå! Ni som jobbar denna veckar kämpa på snart får ni säkert och ledigt♡
Somnade 3 i natt så det är skönt att bara ligga i sängen och kolla på youtube, chatta med vänner och bara vara för sig själv. Denna dag var gått vääldigt fort, kan bar för att jag vaknade 12 hehe. Men imorgon blir det nog en lite roligare dag, jag och Mamma ska troligt vis till stan kanske kommer lite bilder där ifrån. Ha en fortsatt bra dag/kväll och ta hand om er pussss!♡

Likes

Comments

Heeeej, jag ska berätta om mig själv tänkte jag. Jag är 14 år gammal och har bott i samma lilla tråkiga by i många år. Mina vänner och familje medlemmar betyder verkligen allt för mig, mer än vad man tror. Det känns som att jag tar hand om dem, särkilt när de har problem vet dem att jag finns där så dem kan prata ut och jag vet att dem finns där för mig.
2015 dog min morfar i cancer sen dess har jag en väldigt stor respekt för sjukdomar. Det var hemskt att se han lida så som han gjorde som tur fick han somna in på ett bra sätt. Men det är sjukt att en sjukdom kan få en att må så dåligt.
Just nu oroar jag min mycket över framtiden men man måste alltid tänka positivt. Allt har en mening även om det är svårt att tänka sig det.
Men till alla som har det svårt, be strong och kämpa på, du kommer bli en stolt förebild när du klara det.

Nu har jag visat lite ur mitt liv hoppas detta kan bli bra. Ha det bäst♡

Likes

Comments