​För dem som som fortfarande vill läsa mitt bloggande nouw.com/andreasdotter  som snart kommer hoppa vidare till andreasdotter.se. Känns sjukt kul! Så följ den nya bloggen heller klicka in när du vill se mig igen.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det där med utgångar... Gårdagen var egentligen bara ett helvette. Jag öppnade butiken igår och jobbade till och med 18. Jag skyndar mig hem och stressar så mycket för att hinna tillbaka in till stan så jag missar middagen. Jag hade alltså bara ätit en halv kvarg på hela dagen.
Jag stress duschar, springer mellan sovrummet och badrummet för att försöka göra flera saker samtidigt. Jag är sen i alla fall, måste springa in på pressbyrån för att köpa en proteinbar så jag inte skulle svimma. På vägen in fixar jag även med listor så jag vet att alla kan dra vidare.. Och för vad? för att komma till ett halvtaggat gäng som bara pratar om gamla gemensamma ämnen som jag inte känner till.
Ingen vill dra vidare för att dem bara vill bli så packade som möjligt så dem stannar hellre på en billig bar eftersom det inte finns en enda nattklubb som skulle släppa in dem.
seriöst?!
Det är inget fel med att bara hänga på en bar och umgås men om anledningen är att man ska kunna bli halvt medvetslös så är det bara pinsamt.

Alla drog och jag stod kvar. Tog en taxi hem för femhundra-lappen och för vad?

Likes

Comments

​Har varit väldigt frånvarande på bloggen av den sorten att jag anser att jag blivit väldigt opersonlig. Men jag har haft väldigt mycket jobb vilket jag framöver fortsätta att ha men när trubbel i paradiset dyker upp på det så är det inte mycket mer man orkar.

Jag valde efter mycket fram och tillbaka att lämna F förra veckan när det kom till en bristningspunkt där jag kände att vi alltid kommer ha en viss stil mot varandra som jag inte trivs i. Innan del väl hände så har jag även tänkt på det faktum att vi inte längre var på samma plan längre som vi förut alltid har varit på vilket skapade en hel del bråk.

Det tar verkligen emot att inte ha honom vid min sida längre och det känns som jag förlorat min bästa vän och andra halva som jag kunde dela allt med. Jag älskar honom verkligen och kommer alltid att göra det och hade mitt hjärta fått bestämma så hade jag varit på väg till honom just nu men ibland måste man verkligen tänka på vad som är bäst för en själv i längden för jag klarade inte med vårat tempo som vi tillsammans hade. Jag kulle gått in i väggen om jag fortsatte....Likes

Comments

Har skjutit upp detta inköp allt för länge men idag såg jag till att det blev av. Jag har länge känns att jag behöver en vattenflaska för att kunna ha på både jobbet och alltid i väskan. Har känt mig ganska kräsen på modell och storlek vilket har gjort att jag aldrig hittat en som jag vill ha. Men på lunchen sprang jag förbi intersport och såg denna. Kunde inte låta bli att få med mig den. Hade velat haft den i rosa men den var så pass perfekt så jag struntade i det. 0,75 liter med sugrör. Kärleken är funnen.

Likes

Comments

Det finns bara två lunch val för mig när jag jobbar. Kvarg om det bara ska vara enkelt och billigt. Annars går jag direkt till vapiano på lunchen och äter samma sak varje gång, ceasar sallad. Vapiano sallader är bland det bästa jag vet eftersom dem först gör hela salladen när du beställer. Det är fräscht, enkelt och hur gott som helst. Är det en lång dag på jobbet så följer bröder med på brickan och annars inte. Så mer än så ändras inte min beställning.

Likes

Comments

Idag behövde lite lyx i vardagen efter en månad med bara en ledig dag. Gick ner och fixade mina naglar. Spetsiga och vita. Känns helt underbart!
Efter stängning så åkte jag hem till F och vi tog en cykeltur till gärdet och sedan vidare för att köpa godis. Nu är det bara netfix och mysa i sängen.

Likes

Comments

Efter att ha haft mitt livs sämsta dag på länge igår så fick jag upp humöret imorse. Ny dag, nya tag.
Jag ser små förändringar kroppsmässigt för varje dag som går men det börjar ta längre tid. Men jag skulle inte säga att det är något negativt egentligen då jag ändå vill hålla vikten stadig och inte som en berg- och dalbana.
Det finns lite kvar som jag gör att jag fortfarande inte känner mig helt klar men i helhet är jag stolt över mig själv och trygg i min egen kropp.
kläderna sitter bättre och jag behöver hela tiden köpa nya kläder då mina gamla numera är förstora. Jag har ändå gått från S/M (38-40) ner till XS (34). Dyrt blir det men jag har ändå aldrig känt att det är så värt att köpa nya kläder och faktiskt stegvis kunna göra mig av med allt som är förstora. Det känns som att säga farväl till den gamla mig som jag aldrig vill se igen.

Likes

Comments

Efter en ledig dag, utan stress och undantag telefon hela dagen så är jag nu på jobbet. Helt utvilad, jag har sovit som en gud. Känner att jag är på topp idag då jag verkligen gick lugnet jag behövde igår på stranden.

Likes

Comments

Det är verkligen skillnad på lathet och lathet. Det är okej att vilja ta det lugnt, stanna hemma en helg och bara pilla sig i naveln. Det är ingen som förbjuder lugn för alla behöver det någon gång ibland.
Men nu när skolan är slut så har jag märkt att många lever på lånade pengar och föräldrarnas inkomst. Det är inget fel om det är ett mellanläge under tiden man söker jobb, för sånt kan ta tid. Men jag pratade med en vän till än vän häromdagen som sa "stackars dig som behöver jobba nu" och jag trodde först att hen menade nu, när det äntligen är sol och ifrågasatte om det var det hen menade.
Nej, stackars dig som måste gå upp på morgonen och stå i butik hela dagen.
Stackars dig som inte kan följa med på allt roligt på dagtid såsom dagssupa. stackars dig som har en massa ansvar.Jag blev helt ställd!Det är inte synd om mig. Snarare tvärt om.
Stackars dig.
Jag vill vara ekonomiskt oberoende. Jag vill vara ansvarstagande.Stackars dig att du inte är mentalt kapabel till att ha ett jobb och ta ansvar. Stackars dig som sedan kommer stå utan referenser. Stackars dig som kommer stå pank när vännerna och föräldrarna tröttnar på att betala för din lata röv. Jag tycker verkligen synd om dig.För sedan när vi ses igen kommer du se hur lyckligt lottad jag är och hur liten på jorden du kommer känna dig när du står bevid mig.
Jag ler nu och ser fram emot nästa gång vi ses.

Likes

Comments

" Lägg grunden till att må bättre, och att se bättre ut. CHANGE 9 är programmet som på nio dagar kan hjälpa dig att kickstarta din resa mot ditt smalare, hälsosammare jag. Det är effektivt, enkelt att följa och ger dig verktygen du behöver för att starta din förändring i dag! "

Tiden börjar närma sig och jag kommer snart bli en aktiv återförsäljare av Forever livings produkter. Kommer framförallt rikta in mig på hälsopaketen och enstaka hälsoprodukter.

Det som väntar nu är en testgrupp!

Jag har läst och känner andra återförsäljare som både själva testat C9:an och sålt paketet. Jag har ännu inte hlrt något dåligt om paketet. Men jag skulle själv vilja ha en testgrupp där alla samtidigt börjar med programmet, och sedan för en enkel loggbok under tiden. Även före och efterbild.

Detta för att jag vill ha resultaten själv i handen.

Tänkte lägga ut erbjudandet här på bloggen också. Ska samla ihop en grupp på ungefär fem personer som själva antingen vill gå ner i vikt och vill ha en kickstart eller om man enbart är ute efter att rena kroppen. Det är en niodagars "kur" som ska göra att kroppen sätts i balans vilket leder till att man förlorat oönskade kilon på vägen.

(Det finns även fortsättningspaket)

Dem som vill vara med och testa kommer få paketet till mitt inköpspris i utbyte mot för- och efterbild samt en liten "loggbok".

Tänkte att det kan vara roligt om jag kan få med mig någon/några som jag inte känner men som intresserar sig och vill gå ner i vikt och/eller må bättre.

Är du intresserad eller har några frågor? Maila mig, moliblogg@gmail.comLikes

Comments