Er du også en af dem, der har mange bøger eller magasiner liggende til pynt rundt omkring? Magasiner kan være en fin udsmykning i sig selv, når man blot har den helt rigtige opbevaring til dem. Derudover kan de også være med til at skabe hygge og personlighed i indretningen.

En DIY magasinholder som denne kan være løsningen for dig, der har magasiner, som du gerne vil have særligt fremhævet i din bolig. Efter kun 5 minutter havde jeg allerede lavet 6 stk. til en pris på kun 40 kr. for hhv. træperler og den sorte bomuldstråd, som jeg begge købte hos STOFF & STILL.

Fremgangsmåden er derfor nem og enkel! Det første du gør er at måle tråden af. Jeg lavede forskellige længder, så bøgerne ikke kom til at sidde i helt samme højde, men derimod gav et mere tilfældigt udtryk.
Put nu perler på hver deres tråd og bind en dobbeltknude, så perlen ikke kan falde af. Derefter står du med en slags halskæde med en perle i bunden, som du sætter rundt om et par sider i bogen og wupti, så står du med en magasinholder, som er klar til ophængning ;-)


Likes

Comments


H&M Home har fornylig lanceret en kollektion af lækre kvalitetsprodukter til soveværelset - igen til budgetvenlige priser, så alle kan være med! De elegante og bløde hør tekstiler er med til at skabe et luksuriøst hotellook i flotte stilrene farver. Jeg er især vild med deres sengetøj i vasket hør, som jeg allerede har i farven hørbeige, men idet kvaliteten er så lækker, må jeg bare eje flere og især det lysegrå, som ses her, står højt på ønskelisten til jul.Til at fuldende den eksklusive hotel stemning ser det altid skønt ud med en sengekappe i samme materiale, som findes i både lysegrå, hvid og grå. Har du en åben sengeramme kan en sengekappe tilmed være med til at samle sengens udtryk, idet man ikke skal foreholde sig til, hvad der ligger under sengen, da kappen dækker for det. Smart ikk? ;-)Udover de lækre tekstiler har H&M også tilføjet en smuk høj glas vase, fine små æsker i ruskind, duftlys og flere ting, som I kan finde lige her.

Styled by Tina Hellberg, art directed by Therese Sennerholt, photographed by Pia Ulin.

Likes

Comments


Der er netop nu kommet den skønneste lejlighed til salg hos Alvhem og alt er helt perfekt lige med undtagelse af beliggenheden! Hvorfor skal alle de charmerende gamle og flotte lejligheder ligge i Göteborg? :-) Jeg kunne flytte ind med det samme og alle møbler og interiør måtte meget gerne følge med - Haha ;-)
Jeg bliver altid utrolig inspireret af et hjem som dette. Især er jeg helt vild med den lille kontorplads i soveværelset, da jeg virkelig drømmer om min egen lille plads, når jeg arbejder hjemmefra. Hvis I er nysgerrig på flere billeder og information, så tjek Alvhem ;-)

Nu vil jeg smutte ind til åbningsdagen af Nordjyllands største H&M i Friis shoppingcenter. Jeg kan ikke udelukke, at jeg kan beherske mig i deres Home afdeling. Jeg har nemlig allerede udset mig nogle ting, som skal med mig hjem ;-)

God fredag og ikke mindst efterårsferie for jer, der er så heldige at have det!

Photography by Anders Bergstedt via Alvhem

Likes

Comments

Når kalenderen allerede viser d. 12 oktober og de gyldne farver kan ses i naturen, så får jeg virkelig lyst til at dekorere og indrette mig med disse farver. Med skolernes efterårsferie lige rundt om hjørnet, indbyder årstiden for alvor til hjemlig hygge! Derfor er det for mig vigtigt at hjemmet udstråler hygge, varme og behagelige farver.

Jeg har derfor ladet mig inspirere af naturens farver og tilføjet nogle nye elementer i vores stue i form af et lækkert og blødt gulvtæppe i beige viskose og et par nye puder i støvet camel. Sidstnævnte giver noget helt særligt til alt det grå interiør, vi har. Jeg lavede en lille afstemning på min Instagram story, men ikke alle af jer var lige vild med ideen om, at tilføje lidt brune nuancer til vores mørkegrå velour sofa, så jeg er spændt på at høre, hvad I synes? ;-)

Udover at tilføje forskellige slags tekstiler i dybe og varme nuancer, kan I med fordel gå på udkig i baghaven eller i skoven efter kastanjer, men også kviste, grene og blade kan være med til at få naturen ind i indretningen og skabe den hygge, vi elsker!

Nedenfor har jeg lavet en collage med mit bud på en stue med lidt efterårs stemning!Likes

Comments

Indlægget er sponsoreret af Hvalsøe

Jeg har længe ledt efter et smukt og enkelt vægur, der samtidig kunne leve op til mine forventninger om pris og kvalitet. Det fandt jeg hos den danske design virksomhed Hvalsoe-design.dk, som har et lækkert udvalg af vægure til enhver smag og indretning.

Idéen bag Hvalsøe opstod, da ejeren Thomas og hans kæreste Katrine ikke kunne finde et vægur, som levede op til deres ønsker om udseende, kvalitetet og pris. Der var derfor ikke langt fra tanke til handling, og pludselig havde parret en prototype klar. Det udviklede sig til, at de pludselig stod med 40 kg træ i en trælast, som to børn i en slikbutik. Det er gået stærkt siden da og den dag i dag står de med egen webshop med i alt 9 forskellige designs af ure. I kan tjekke alle modellerne ud på deres webshop.

Hvalsøe leverer vægure i forskellige typer træ - alt fra den lyse træsort bøg til den meget mørke afrikanske træsort Wenge. Derudover har de også flere forskellige marmor ure i deres produktsortiment, hvor man kan vælge frit mellem sort, hvid og grøn marmor.

Urene har alle en diameter på 25 cm, men har forskellige tykkelser alt afhængig af materiale. Selve urmekanismen er af typen Quartz, der er produceret af tyske Junghans, som muligvis er en af de bedste urproducenter i verden. De har lavet urværker siden 1861. Uret findes med matte sorte visere i aluminium eller guldfarvede visere i aluminium og fire timestreger, som er graveret på klokken kl. 12, 3, 6 og 9.

Jeg forelskede mig selvfølgelig hurtigt i det flotte hvide Bianco Carrara marmor vægur med sorte visere! Det passer helt perfekt ind i vores nye køkken, eller på den tomme væg ved vores daybed. Det er ikke blot en praktisk foranstaltning i køkkenet, når vi skal holde styr på hævetid, bagetid og kogetid. Faktisk kan vægure anvendes i samtlige af hjemmets rum. På kontoret sikrer det, at møder holder tiden. På væggen ved spisebordet sikrer væguret, at tiden ikke løber fra os, så vi glemmer alt om maden. Uret er dermed med til at skabe en sammenhæng i hverdagen og samtidig være med til at skabe en flot vægdekoration!

Hvad synes I om vægurene fra Hvalsoe-design.dk? I kan også finde Hvalsøe Design på Instagram med navnet @hvalsoedesign, hvor I tilmed kan blive inspireret til jeres næste vægur til hjemmet. ;-)
Likes

Comments

Hvis der er noget, jeg nyder, så er det at gå på opdagelse og finde inspiration til boligindretningen via til salg emnerne hos Stadshem. Denne gang er det de dygtige GreyDeco som står bag stylingen. De gør et så godt arbejde i forhold til både billedmateriale og styling, så det ser ægte og personligt ud. Jeg er virkelig fan!

I dette hjem har de brugt en blød og naturlig farvepalette, der samtidig med at være lys og indbydende har en karakter af efterårsstemning med de brændte farver. Det er svært ikke at være begejstret for en bolig som denne, der emmer så meget af harmoni og balance. Noget af det første, jeg lå mærke til, da jeg så billederne, er at rummene komplementerer hinanden og der er en sammenhængende rød tråd igennem hele indretningen. 

Hvad synes I? :-)Styling by Grey Deco, Photography by Jonas Berg - Stadshem

Likes

Comments

  • Facebook
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw