I går var jeg igen i mit kreative hjørne og fik lavet lidt enkelt og simpelt julepynt. Jeg synes resultatet af mine træ snefnug blev så fint, at jeg tænkte, at jeg ville dele en lille DIY med jer. Om de kommer til at hænge i vores vindue eller på knagerækken i soveværelset har jeg dog ikke helt besluttet mig for endnu.

Det I skal bruge er:

- 48 stk. træ perler i valgfri størrelse
- Metaltråd
- Snor

Jeg købte træ perlerne i Tiger, hvor jeg fandt poser med ca. 25-30 perler i hver for 10 kr. så det var rigtig billigt. Metaltråden fandt jeg i Søstrene Grene til blot 7 kr. Et lille tip er at vælge en metaltråd, der ikke er for tyk således den bedre kan bøjes og føres igennem kuglerne. Igen hos Søstrene Grene fandt jeg også naturbåndet, der stod til 10 kr. for en rulle. Derudover kunne det også være smukt at hænge snefnugene op i lædersnor, ligesom mine kræmmerhuse.


Jeg har sat tal på en af tegningerne for bedre at kunne forklare jer, hvordan I skal lave dem. ;-)

I starter med at tage et stykke metaltråd på ca. 1,5 m. Her putter I 6 perler på, som I derefter danner en cirkel med ved at stikke tråden igennem første perle. Cirklen I danner er midten, altså 1-6 på min tegning nedenfor.

Herefter putter I 5 perler på tråden, som udgør perlerne 7-11 på tegningen. Når I har gjort det, tager I tråden og stikker igennem perle nr. 10 således den yderste spidse på snefnuget bliver dannet.

Derefter tilføjer I to mere perler, som er perlerne 8-9. Når dette er gjort skal I stikke tråden ned igennem perle 7 og 2. Derefter er I klar til at starte forfra med at putte 5 perler på osv osv. indtil I har 6 spidser rundt i ringen.

Let og simpelt, ikk? Der findes et hav af muligheder for at lave julepynt med træperler. Jeg har også lavet et par enkelte små stjerner og overvejer også at lave et par juletræer. Så det er jo kun fantasien, der sætter grænser ;-)

Jeg glæder mig til at se jeres kreationer!
Tag endelig jeres resultat med #molgedecor på Instagram, så jeg kan se hvordan I har pyntet med jeres snefnug.Glædelig 12. December <3
Photography ©Carla Sofie Molge

Likes

Comments


Jeg mangler stadig at få købt en del julegaver, men kunne ikke lade være med at gå i gang med at pakke de første ind, så I tilmed kunne få fornøjelsen af at se med ;-) Det skal nemlig ikke undre mig, at jeg først får købt resten af julegaverne i aller sidste øjeblik. Det er sket en del gange, da december altid har været en travl måned for mit vedkommende med arbejde og før i tiden med studie.

I år har jeg valgt at mikse to udtryk. Det simple og det mere sprudlende, hvor halvdelen af pakkerne består af brunt gavepapir, mens den anden halvdel består af det fineste lysegrønne papir med små hvide blomster. Jeg synes, det blev lidt for kedeligt med kun det brune gavepapir i år. Derudover har jeg brugt bånd i forskellige størrelser og materialer. Hovedsageligt brugte jeg naturbånd, lædersnor og silkebånd i farverne sort, hvid, grøn, brun og med til og fra mærker, der matcher farven på papiret. Til dekoration har jeg brugt små træ stjerner, hjemmelavet guirlande, blød enebær, tørret eucalyptus og kogler. Alle materialer har jeg fundet hos Søstrene Grene.

Jeg ønskede at mine pakker fik en personlig følelse, så hver enkelt af gaverne er pakket og stylet lidt anderledes, så alle er unikke. Det gode ved at gøre det sådan, er også at jeg hurtig ved hvilken gave, der er til hvem ;-)


Likes

Comments


Som I kan se, så er der sket lidt forandringer i vores soveværelse i forbindelse med etablering af min lille kontorplads i det ene hjørne.. Jeg har længe haft gået og tænkt på, hvordan jeg dog skulle kunne få plads til det hele, nu hvor vores soveværelse ikke er det største rum. Men da jeg fandt det smukke marmor bord på DBA til en rigtig god pris, var der ikke så forfærdelig langt fra tanke til handling. Og heldigvis for det, for jeg er allerede meget glad for bordet. Det har med sine 110x70 cm den helt perfekte størrelse og er utrolig velholdt. Jeg føler selv, jeg har været lidt heldig med at finde nogle gode marmor fund på DBA igennem tiden. Blandt andet med vores spisebord, fade, lysestager, vaser og marmor kugler. Så det behøves ikke altid at koste en formue at indrette eller redekorere ens hjem. Hvis man blot kan lide genbrug kan man hurtigt for en lille økonomi få rigtig mange fine ting. Og hvem kan ikke lide genbrug? ;-) Det gør jo ens indretning lidt mere unik, er tilmed godt for miljøet og så elsker jeg simpelthen, når ting har en historie, hvilket også giver ens indretning lidt mere sjæl..

Da bordet flyttede ind i søndags fandt jeg frem til, at jeg blev nødt til at male væggen, hvor skrivebordet skulle stå op ad for bedre at kunne integrere kontorpladsen med resten af tingene i rummet. Det blev hurtigt til tanker om helt at ændre væg farven i rummet til en lysere nuance. Selvom jeg svor jeg aldrig ville skille mig af med den smukke Nordsjö Idé & Design farve "Misty Le Havre ", så skal man nogle gange bare springe ud i ens ideer. :-) Det var dog ikke det største spring jeg foretog mig, idet jeg valgte en grå nuance, der hedder "HoP Grey", igen fra Nordsjö for de har nu en gang de fedeste farver efter min mening. Jeg synes den passer helt perfekt ind i vores soveværelse og fortryder ikke et sekund mit valg om at male væggene. Lad mig gerne høre, hvad I synes? ;-)

For ikke at det hele blev alt for presset med vores tidligere Tray Side Table fra HAY, valgte jeg i stedet at købe en kasse fra IKEA's EKET serie i lysegrå til blot 95 kr. Ved at montere den på væggen, gav det lige pludselig en hel del luft og enkelhed, hvilket er vigtige faktorer, når vi har så mange ting på få kvadratmeter ;-) Farven på kassen viste sig at harmonerer helt perfekt med vores nye vægfarve, hvilket betød jeg undgik at skulle finde malerpenslen frem igen. ;-)
Et lille tip: Det giver en utrolig flot effekt at lade møbler, der står placeret op af væggen være samme farve. Særligt en reol, en skænk eller hyldeknægte og kasser som I ser hos os :-)

Vores soveværelse er dog ikke helt færdigt endnu. Jeg har nemlig et par enkelte ting, som jeg går og drømmer om at tilføre til rummet, heriblandt den lækre bordlampe MANTIS BS3 fra Schottlander, som skal stå på skrivebordet. Derudover stolen In Between Chair i røget eg fra &Tradition og den flotte opslagstavle fra Ferm Living i grå.


Hvad synes I om vores "nye" soveværelse? ;-)

Glædelig 1. December <3

Photography ©Carla Sofie Molge

Likes

Comments

Hvis det skulle være gået jeres næser forbi, hvilket jeg næppe tror på det er, så er det Black Friday i morgen! I den anledning har jeg selvfølgelig selv været på udkig efter, hvor de bedste tilbud kan handles. Allerede nu er der dog flere butikker og webshops, som har taget forskud på glæderne og tyvstartet Black Friday med rigtig gode procenter!

Jeg regner ihvertfald stærkt med at op til flere af mine julegaveindkøb skal handles nu og første bestilling er da også allerede lagt på en webshop ;-) Dét at købe julegaver kan jo hurtigt blive en meget bekostelig affære, så når der er gode procenter at spare, så er det vidst med at slå til. Især hvis det kan medføre, at jeg skulle kunne få råd til en lille julegave til mig selv i år. Haha ;-)

Nedenfor har jeg samlet lidt tips til, hvor I kan handle nogle af de vilde tilbud, som internet butikkerne vil byde på denne dag men måske også henover weekenden ;-)


Hos Moodings har jeg fået lov til at starte deres BLACK FRIDAY weekend med -25% på ALT! Alt I skal gøre er at indtaste koden "CarlaSofieMolgeBF25" når I kommer til kassen. og skal afslutte købet. Tilbuddet gælder fra nu og t.o.m søndag kl. 23.59! Jeg overvejer virkelig stærkt om jeg skal klikke nogle af disse cravings hjem, som jeg snakkede om i dette indlæg. De forhandler nemlig både Kinfolk, &Tradition, Menu, HAY, Frama CPH, AYTM og mange flere lækre brands!


Hos Design Favoritter vil I allerede i aften kl. 20.00 kunne få -20% på alt i anledning af Black Friday og endda inklusiv fri fragt på alle ordrer i DK. De forhandler blandt andet mærker såsom; Fuhr Home, Paper Collective, Skriver Collection og mange mange flere. Bl.a. kan I få den smukke plakat af ballet danseren og bladet, som flere af jer har efterspurgt efter de begge flyttede ind hos os i foråret. I kan finde dem her og her. Som en lille bonus info, kan jeg tippe om, at frem til d. 15. Januar bytter jeres varer, så I kan sagtens handle jeres julegaver hos Design Favoritter ;-)


DESENIO afholder også pre-black friday og giver 40% på plakater ved brug af koden VIP40. Dette gælder dog ikke for collaboration, rammer og handpicked. Tilbuddet gælder til og med i aften kl. 23.59 eller så længe lager haves, så skynd jer forbi dem før det er for sent!! ;-) I kan bla. finde inspiration til jeres næste plakat køb via mit tidligere blogindlæg.


Designdelicatessen tyvstarter ligeledes Black Friday allerede nu, hvor I kan spare -20% på udvalgte brands såsom &tradition, HAY, Muuto, Menu, Kinfolk, Gubi og mange mange flere. Tilbuddet gælder til og med d. 24/11 kl. 00:59. Køber du julegaver i denne Black Friday tyvstarts-kampagne, kan disse byttes og returneres til og med den 1. februar 2018, så det kan I roligt gøre.


Wasps Living fejrer Black Friday med hele 40% på ALT. Ja, I læste rigtigt. Det er helt vildt. ;-) Med så gode procenter er der selvfølgelig en del trafik på deres webshop. Men fortvivl ej. Prøv istedet på de mere skæve tidspunkter af døgnet. Ellers sidder der nogle rigtig søde personer bag skærmen, som er klar til at hjælpe dig. Deres vilde tilbud gælder t.o.m søndag d. 26/11 eller så længe lager haves, så det kan godt betale sig at være hurtig ude ;-)


Casanova Furniture har også allerede sat gang i Black Friday på deres webshop, hvor I kan spare 22% ved indtastning af rabatkoden "BFVIP". Tilbuddet gælder t.o.m. 26/11 dog med undtagelse af i forvejen nedsatte varer.


Coolshop starter deres Black Friday tilbud i morgen kl. 10.00. De lover det bliver nogle gode og helt uhørte priser, så vær på dupperne. Allerede var i mandags begyndte de dog at varme op til Black Friday og igennem ugen er vi blevet præsenteret for en masse lækre tilbud, som I kan finde lige her. Hvis du mod forventning fortryder dit køb, kan du returnere dine varer helt frem til d. 15. januar, så her kan I igen sagtens handle julegaver.


Olai Furniture afholder Black Friday weekend med 20% på alt, dog med undtagelse af i forvejen nedsatte varer. Rabatkoden til køb online er "BLACK20" og den virker fra kl. 00.01 i nat og frem til søndag kl. 23.59. Det samme gør sig gældende i deres butik i Helsingør.


Room21 afholder også Black Friday, men vil endnu ikke helt ud med hvad og hvor mange procenter vi kan forvente, der er at indhente. Men ligesom mit nysgerrige jeg, kan I også holde øje på deres webshop, hvor de starter deres udsalg med et brag over midnat kl. 00.01. ;-)


Ilva lover mindst 25% på alle varer med undtagelse af i forvejen nedsatte varer og Everyday Low Price. Og helt op til hold nu fast 30-40-50-60 & 70% Der er for alvor en masse penge at spare her! Tilbuddene gælder helt frem til og med d. 26/11. I kan se hvilke varer de allerede er tyvstartet på online lige her.


Kunne I bruge min lille oversigt over de gode tilbud? ;-)


God shoppelyst til jer alle!

Likes

Comments


I fredags modtog jeg lidt nyt lækkert interiør. Heriblandt denne fine bakke i sandfarvet fra det skønne svenske brand Cooee Design. Måske I allerede kender til dem med deres populære Ball vaser, der findes i et hav af farver og forskellige størrelser? Det var ihvertfald sådan jeg selv stiftede bekendtskab med dem første gang. Siden da har de lavet mange fine produkter, der kan passe til ethvert hjem og stil. Det bedste af det hele er, at de tilmed ikke er alt for dyre med deres priser ;-)

Bakken som I her måler 30 cm. i diameter og er derfor perfekt til servering af lidt kaffe og godter, til at samle forskelligt nips på eller til dekorationer nu, hvor vi nærmer os juletiden. Cooee Design laver også de stilfulde bakker i to firkantede modeller, så igen der er lidt for enhver smag. Det jeg især er vild med ved deres produkter er de smukke harmoniserende farve de bruger, så man kan mikse det på kryds og tværs.Jeg får om lidt besøg af min mor, så selvfølgelig skal kaffen og godterne serveres herpå. Vi skal hygge, spise frokost sammen og på jagt efter adventsgaver. Det sker alt for sjældent, så jeg glæder mig!

God onsdag til jer! <3
Photography ©Carla Sofie Molge

Likes

Comments


Jeg er altid i god tid med at lave en liste med julegaveønsker og igen i år indeholder den primært ting til vores lille hjem. Det har den gjort lige siden konfirmationsalderen, hvor jeg ønskede mig interiør og møbler til mit barndomsværelse. Ønskerne er dog kun blevet større og dyrere med alderen, så det er måske mere cravings, for jeg ved godt at nogle af ønskerne er noget over julegave budgettet, men man har vel altid lov at drømme ;-)


Hvad ønsker I jer allermest i julegave i år?


Likes

Comments

Facebook
Bloglovin
Instagram
Blogkeen
Nouw