Spejl fra By Lassen / Kasser fra By Lassen / Lysestage fra By Lassen / Vase fra Ferm Living


Godmorgen til jer!

Flere af jer har efterspurgt billeder fra vores entré i lejligheden. Jeg må indrømme, at jeg ikke er helt så tilfreds med den og kan derfor heller ikke vise jer de mest inspirerende billeder, da vores gang "lige pt." eller nok nærmere altid har været et samlingspunkt for møbler, plakater, diverse loppefund og andet nips, der ikke kan være i resten af lejligheden.

Sådan er det desværre, når vi hverken har et kælderrum, loftsrum eller skabe, der kan indeholde min store begejstring for at shoppe! ;-) Selvom min kæreste nok vil mene, at jeg burde skille mig af med de fleste af tingene, så vil jeg hellere "gemme" det til, vi flytter i noget større, eller til jeg indimellem kan udskifte med noget af det andet, der har fået "lov" at komme helt ind i lejligheden. Måske I også kender til dette? ;-)

Nå men det betyder altså, at vores gang ganske enkelt altid fremstår rodet! En ting jeg meget gerne snart vil lave om på.
En entré er det første rum, vi møder, når vi træder ind i vores hjem. Det er her vi modtager vores gæster, og det aller første vi ser, når vi kommer hjem fra en lang dag. Netop derfor er det vigtigt for mig at kunne skabe en hyggelig og velkommende atmosfære, så vi selv, vores venner og familie rigtig kan føle sig hjemme, når de træder indenfor.

For mange kan det være et af de sværeste rum at indrette, og jeg forstår virkelig godt hvorfor! Specielt fordi udfordringen om rummets størrelse og form kan sætte en begrænsning for vores kreative side. Vi ved, at den skal indeholde de praktiske elementer såsom knagerne og skohylden, men hvordan får vi den samtidig hyggelig og indbydende?

Det vil jeg forsøge at komme med nogle løsninger på i kommende indlæg, hvor jeg også vil inddrage jer i nogle af mine egne ideer omkring vores gang og derudover vise jer min lille make-over.


Stay tuned! Ha' en rigtig dejlig tirsdag ;-)
Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Jeg har længe sukket efter denne smukke Mobile loftslampe fra Pholc, som jeg har set i flere forskellige butikker i Göteborg, så da jeg fandt den hos Room21 var jeg ikke i tvivl om, at den skulle klikkes hjem! Lampen blev også vinder af Elle Decoration Design Award i år, og det forstår man jo godt hvorfor! 

Den passer perfekt over sofaen, som I ser her, men også over spisebordet, i soveværelset eller i trappeopgangen vil den være helt perfekt! Den giver nemlig et lækkert lys uden at være alt for skarpt. 

Mobile lampen er designet af Monika Mulder, der ønskede at producere en lampe med klar New York karakter. Da hun skabte denne serie af lamper, hentede hun inspiration fra det klassiske balkon gelænder, som findes i New York og de runde gadelygter på Brooklyn Bridge. Resultatet blev en virkelig sirlig loftlampe med runde glaskugler af opalglas! Helt ideel til den nordiske indretning ;-) Den fås både med hhv. 3 og 5 arme i nikkel, messing og sort, som I ser her. I kan finde dem alle hos Room21.dk 

Jeg er nysgerrig på at høre, hvad I synes om vores nye lampe i stuen? ;-) Photos © Carla Sofie Molge

Likes

Comments

Normalt er jeg hverken til synlige højtalere, anlæg, store fjernsyn eller andet elektronik der forstyrrer mit øje og særligt påvirker indretningen. Måske kender I det alt for godt? ;-) Indretning med ovenstående lyder mest af alt som et æstetisk mareridt, har jeg ikk ret?

Det er nok primært et kvindeproblem, men det der med fjernsyn, kæmpe anlæg og indretning, det er bare ikke altid en god kombi! Men alligevel må jeg indrømme, at jeg heller ikke kan undvære mit daglige viaplay fix, høj musik, når jeg nusser rundt, gør rent eller har veninderne på besøg. Man kan selvfølgelig arbejde med diverse integrerede løsninger, men selvom der findes nogle ret smidige varianter i den kategori, så oplever jeg altid, at det bliver lidt for tungt og voldsomt til min smag.

Derfor vil jeg nu introducerer jeg for min nye lækre og ikke mindst veldesignede soundbar fra SONY, der næsten går i ét med resten af indretningen! Og derudover så spiller den også ret fantastisk, selvom førstnævnte nu en gang er vigtigst for mig, haha! Den leverer virtuel surroundlyd, der fylder rummet, med S-Force PRO Front Surround og optimal bas med Sofa-tilstand, hvilket igen er en ret vigtig lille deltaje. Det betyder nemlig en diskret placering under sofaen ;-) Med blot en enkelt berøring med NFC-aktiveret får du øjeblikkelig Bluetooth-parring, så du kan streame din yndlingsmusik direkte fra din iphone, tablet eller pc! Hammer smart og så er den jo tilmed ret lækker at se på med sit minimalistiske og enkle udtryk. Den findes både i cremehvid, som I ser her, eller i sort og står til kun 2.500 kr!Photos © Carla Sofie Molge

Likes

Comments

Tekande fra Menu / Termokop fra Royal Copenhagen / Karklud fra Semi Basic / Teske fra Herdmar / Kinfolk /


Så blev det mandag igen.. En dag jeg i fremtiden kommer til at hade noget så grusomt! Min kæreste har nemlig netop fået nyt job i Varde, hvorfor det kun er muligt for ham at være hjemme i weekenderne.. Det betyder dog mere tid til mig selv og ikke mindst tid til at give jer nogle flere indlæg her på bloggen! ;-) Men hvad har I lyst til at se og høre noget om? Kom gerne med jeres ønsker i kommentarfeltet, så vil jeg prøve at opfylde dem.

Ha' en rigtig dejlig mandag og god start på ugenPhotos © Carla Sofie Molge


Likes

Comments

Hvis I fulgte med på min mystory i tirsdags, så kunne I se, at jeg var i gang med at bestille nogle nye ting fra webshoppen Roomformore.dk og efter at have modtaget og afprøvet, så synes jeg I skal have en lille opdatering på produkterne fra Honest Skincare, hvor jeg bestilte et duftlys, en håndcreme og en håndsæbe.. 

Jeg kan allerede nu røbe, at det absolut ikke er sidste gang, at jeg bestiller noget derfra for hold da op, det er lækkert! Udover at alle deres produkter er i en pokkers lækker emballage, så dufter de himmelsk, er fremstillet 100% naturligt og uden parabener, eller nogen anden form for usunde tilsætningsstoffer. Kort fortalt, så leverer Honest Skincare det, de fleste af os gerne vil have nemlig silkebløde produkter til enhver hudtype - både krop og ansigt ;-) Og som et ekstra plus så koster det ikke en formue. I kan finde alle de lækre produkter hos roomformore.dk

God søndag! Likes

Comments

Langt om længe fik jeg anskaffet mig en krukke til den smukke violinfigen, og jeg endte selvfølgelig ud med endnu en ler potte fra Bergs Potter. Jeg købte den hos Nordic-in.dk, der har et stort udvalg af de smukke potter, men også mange andre lækre brands sådan Hübsch, House Doctor, Meraki, Stoff, Bloomingville og mange flere! Lige nu kan jeg endda tippe jer om, at de giver hele 20% på alle Bergs Potter med rabatkoden "bergspotter", så nu er der da ingen undskyldning for at klikke et par stykker hjem til terrassen, altanen eller stuen? ;-)

Som I kan se, er jeg specielt vild med modellen Københavner i den grå lerfarve mest af alt pga. den lækre kvalitet og den fine kant, der minder mig om blonder. Potten går også under navnet slotspotten, da den oprindeligt blev lavet på Fredensborg slot fra 1860. I dag bliver potterne fremstillet af pottemagere i en lille landsby nær Lucca i Toscana.

Potten kan bruges til mange forskellige typer af blomster og planter og det bedste af det hele er, at den både kan stå inde og ude. De er nemlig skabt af særdeles god ler og brændt ved høje temperaturer, hvilket giver dem en naturlig styrke. Underskålene er diskret behandlet med silikone, hvorfor de er helt vandtætte, så I kan trygt stille potterne rundt omkring på jeres trægulve;-)
I disse potter skal I heller ikke være bange for at rødderne ikke kan ånde, da leret holder godt på fugten. Den høje kvalitet gør også, at potterne med alderen får en flot patina og giver et rustikt look til indretningen! Jeg er helt vild med dem og er sikker på, at der snart flytter en del flere ind;-) På billederne ser I størrelserne 25 og 35 cm. 


Photos © Carla Sofie Molge

Likes

Comments

  • Facebook
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw