Header

Skoltrött är nog de flesta just nu. Jag är en utav dom. Just nu vill man bara dra på jullov och så vila ut!! När jag kom hem förut ifrån skolan somnade jag i 3h och är fortfarande helt slut.
Dock idag hade vi ju fotostudio vilket var super kul, många gick även förbi och var nyfikna på vad vi gjorde.
Men hur skönt ska det inte bli att gå på lov nästa vecka!??😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Imorgon har jag min favorit lektion på hela veckan! Vilket är fotografisk bild! Och imorgon ska vi vara i en fotostudie som vi byggt upp på skolan. Vi ska experimentera med ljus och skuggor. Är super taggad för det finns nog inget jag älskar så mycket som att gå lös med kameran. Älskar dessutom att fota människor och speciellt när folk inte gör till sig utan att få fota det naturliga så som när någon verkligen skrattar. Älskar att fota ansikten!!!

Jag tror verkligen jag kommer ha superkul imorgon!! Men nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag iväg till några kompisar för att spela Mario cart hahah.

Likes

Comments

Vilket sent inlägg det blev idag. Det var verkligen inte meningen! Har varit så trött hela kvällen att jag bara legat och kollat på vänner.

Efter skolan kom Becka hem till mig och vi lagade lite mat, käkade och satt och pratade. Känns som en evighet sen vi sågs sist men nu är hon äntligen hemflyttad så vi ska nog ses imorgon igen!

Hade verkligen behövt plugga idag men är verkligen på tok för trött för det just nu.. Jag ska i alla fall lägga mig och sova nu men jag hoppas att ni får en jättefin dag imorgon puss<333

Likes

Comments

Idag var det hemma match mot Mora. Vi spelade verkligen super slarvigt medan Mora hade ett bra spel. Två utan Moras mål var supersnygga, men tyvärr va det ju fel lag som gjorde mål..
Matchen slutade 4-1 till Mora vilket dom förtjänade eftersom dom spela mycket bättre.
Hoppas nu på en vändning så vi vinner lite igen!!
Hoppas ni haft en super trevlig helg i alla fall<33

Likes

Comments

Anledningen att det inte kom upp något är för att jag jobbade långpanna på mitt nya jobb! Var på en resturang och jobbade, vi hade två bokningar så jag var där väldigt länge.
Jag hade mått dåligt redan på morgonen och jag vaknade med riktig huvudvärk. Sedan när jag skulle göra frukost så hade jag inte så mycket frukostmat hemma så istället åt jag en mango då jag tänkte att det är något iallafall!
Detta var då första dagen på detta jobbet men första sittningen gick bra och det var lugnt. Men sen när vi skulle städa efter dom och duka fram för nästa bokning så blev jag super yr. Jag tänkte att jag skulle gå till toan för att sätta mig och skölja ansiktet men väl inne i köket blev allt svart och jag gick in i väggen några gånger eftersom jag inte såg något. Svimmade till för några sekunder men tog mig in till toan där jag kollapsade.
Som sagt var detta min första dag så jag ville ju göra gott intryck så jag vågade ju inte riktigt säga hur illa det var men jag kämpade mig upp och jobbade tills jag kände att det skulle hända igen och jag satte mig. Tog en macka och började jobba igen och samma sak hände igen..
Tillslut så fick jag en talrik mat och lite nötter så jag fick tillbaka energin och jag kunde sedan vara kvar till stängning vid 23. Jag antar att det var ett rejält blodsockerfall och det är inte första gången detta händer..
Det var en speciell dag men som tur var så förstod dom jag jobba med att jag verkligen skämdes och hjälpte till super bra!
Sedan när jag kom hem var jag så trött att jag nästan somnade direkt. Men annars mår jag bara fint nu!

Likes

Comments

Kom precis hem ifrån hockeyn. Färjestad spelade mot Växjö och jag kunde inte va mer argare..

Jag var på matchen med @jenniferekener och allt var väl bra i början, det gick lite långsamt och det var mycket klant annars var det helt okej. Men i den andra perioden, då bestämde domarna att dom skulle göra allt för att Färjestad skulle förlora. Växjö slapp utvisningar, dom dömde inte bort mål även fast det då var spelare i målgården, och helt enkelt lät dom komma undan med allt.

Växjö fick två mål dom inte ens förtjänade men skadade några spelare på vägen. Nummer 31 i Färjestad fick klubban rakt i ansiktet och har nu ett stort sår MEEN det blåstes inte och Växjö gjorde ett mål som dom verkligen inte skulle ha.

Det var verkligen riktigt illa utav domarna och även fast dom kollade på kamerabevakningen så kunde dom inte göra rätt.

Jag lär vara hes imorgon och arg resten av kvällen. Riktigt dåligt.

Likes

Comments