Vilket fantastiskt 2016 jag hade. Är så tacksam och glad över det gående året även om det samtidigt var ett av de svåraste på länge. Jag tog studenten, jag fick dela några av de största ögonblicken i mitt liv tillsammans med så många fantastiska människor och jag ångrar inte en enda person som jag fått chansen att skapa dessa minnen med. Det finns alltid saker man kan göra annorlunda och människor som inte finns där och delar ens stora dagar, vilket gör det så otroligt mycket viktigare att uppskatta det man har och de personerna som alltid kommer göra allt för att kunna dela och vara med när det händer stora saker i livet.

2016 var året som jag äntligen förstod vilka personer jag behöver i mitt liv och jag har verkligen gjort allt för att uppskatta det som de gör för mig. De förtjänar så himla mycket mer än vad jag kan ge, men jag är så lyckligt lottad som har fått så fantastiskt fina vänner och en helt otrolig familj. De ställer upp på mig något så otroligt och för bara det är jag evigt tacksam.

2016 var året då jag för första gången släppte in någon på livet och gav bort mitt hjärta till etthundra procent. Ett beslut som jag är mig själv evigt tacksam. Jag träffade en sån fantastisk människa de sista månaderna av 2016 och han delar jag min vardag och mitt liv tillsammans med. Hans betydelse för mig är oändlig och jag älskar honom av hela mitt hjärta.

2016 var året då mitt största kliv inom fotbollskarriären togs. Jag startade säsongen som utespelare men fick aldrig chansen att prova min nya matchtröja. Till skillnad från de flesta fotbollslagen så hade inte vi någon målvakt och jag fick hoppa in i målet under säsongen. För första gången på länge kände jag framsteg och att jag faktiskt kunde bli riktigt bra på det jag gjorde. Det resulterade i en serievinst, vi tog klivet upp i division två där vi ska spela kommande säsong och jag fick pris som årets bästa spelare. Är så tacksam och glad för säsongen som varit, men samtidigt så otroligt förväntansfull på kommande säsong då jag ska stå i mål i division två. Känns konstigt att faktiskt spela i division två, men vilken lycka det är att jag får fortsatt förtroende som målvakt efter 1år som målvakt och alla andra gångna säsonger som utespelare.

2016 var det år jag firade jul i Norge och för första gången någonsin uteslutit svensk julmat på julafton. Det var året då min moster fick en fantastisk liten pojke som jag kommer göra allt och lite till för. Det var året jag var extra tacksam över min fantastiska familj och alla runt omkring.


2017 är året då jag äntligen fyller 20år och prövotiden för mitt körkort tar slut. Det är året jag ska sluta ödsla tid på människor som kanske inte är värd min tid. Det är året jag ska spendera varenda minut med människor jag älskar med hela mitt hjärta och uppskatta dom ännu mer. Det är året jag ska skapa minnen med vänner som aldrig kommer glömmas. Det är året jag ska vara så obeskrivligt kär och bara njuta av att få vara med Konrad.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja som rubriken lyder så har jag gått bal och slutligen lyckats ta studenten. Vilken LYCKA och frihet. Den känslan, den dagen och de människorna. Helt obeskrivligt bra och jag är så stolt, både över mig själv och mina vänner som tagit ett väldigt stort kliv in i vuxenvärlden.
Men det var inte själva baldagen och studentdagen som är och var så betydelsefull, utan allt därimellan. Alla studentfester, studentskivor, myskvällar, och alla andra tillfällen vi tog för att spendera mer tid tillsammans och skapa nya fantastiska minnen.

Efter studenten åkte vi även på studentresa, vi var närmare 40 studenter från Älvstrandsgymnasiet som befann oss i Magaluf samtidigt. Vilken fantastisk resa jag fick dela med fantastiska människor. Förfester på balkonger, middagar vid stranden, häng vid stranden där volleyboll och fotbollslir var några av aktiviteterna, balkonghäng dagarna långa, vardagsfyllor, god mat, bra utgångar men framförallt oslagbart sällskap. Nej den här resan var såsåsåså minnesvärd och bra. Gjorde väldigt ont i hjärtat att vinka hejdå till Viktor, Isak och Elias vid flygplatsen när vi där skildes åt efter en vecka tillsammans där vi delat allt med varandra. De åkte mot Årjäng och vi mot Hagfors med många fina minnen i bagaget, men även med många smidande planer om framtiden. Den ser så ljus och bra ut så jag kan inte göra annat än att le åt dessa tre åren som varit och de åren som kommer med dessa fantastiska människor. Älskar dom. Mer än livet.

Varnar för bildbomb från veckorna innan och efter studenten!

Likes

Comments

I lördags hade vi studenter i Hagfors en galakväll och gick nedför röda mattan som blev såå lyckat. Hade en otroligt bra kväll och somnade sedan hos Natte med honom, Lina och Oskar.

Likes

Comments

Oj vad länge sedan det var jag tittade in här. Tiden eller lusten har inte funnits men jag hoppas att det blir bättre detta år.
Blir ett alldeles för långt inlägg angående ingenting om jag ska berätta om allt jag gjort sedan sist så jag tänkte bara visa lite bilder från mina senaste månader.

Likes

Comments

Idag har jag varit i karlstad och kollat linserna, känns så skönt att äntligen ha de där små jäklarna istället för glasögon. Jag började 13.00 idag vilket jag gör varje måndag och det stod skolkort med festkommitén på schemat, resultatet blev helt okej faktiskt, så sköna människor.
Har även hunnit med en del träning idag och käkat ägg och laxmacka, mums. Nu ska jag sova, nattinatti!

Likes

Comments

Hej!
Endast 3 veckor kvar innan det är höstlov och fy vad fort tiden går. Ska bli så skönt att få en paus mellan alla skolarbeten och ska även åka till malmö då med fina personer vilket kommer bli såå fint och såå kul.

Idag har jag legat i soffan precis hela dagen framför Astrid Lindgren och bara tagit vara på denna söndag. Igår spelade jag säsongens sista fotbollsmatch och det blev tyvärr förlust men vi är säkrade i division 3 även nästa år! När jag kom hem åkte jag och Gustav till vår farbror där de bjöd på fika och massa mys, vi styrde sedan till Hagfors där jag kollade innebandy och hängde med Ida och Amanda på HIF:s lagfest och hade en bra kväll med fina personer.

Denna vecka har jag även firat världens finaste Ida som fyllde 18 år i fredags och sedan kollade vi innebandy tillsammans med hennes innebandylag innan jag åkte hem till Sunnemo igen.

Likes

Comments

Om 85 dagar befinner jag med i Thailand tillsammans med mamma, Gustav och Olivia. Ska bli så underbart att åka bort och ladda upp krafterna ordentligt inför sista terminen på gymnasiet. Ser fram emot att fira in det nya året tillsammans med de människorna på den platsen.

Likes

Comments

Känns så sjukt att vi, att jag faktiskt tar studenten i år. Jag har så mycket att se fram mot detta år med alla fantastiska vänner som jag har vid min sida.
I fredags kickade vi igång studentåret med årets första studentfest och den var helt okej faktiskt. Resten av helgen har jag spenderat med Natte och Lina vilket har bestått av pizza, innebandytittande och fotbollsmys med massa godsaker. Mamma och Gustav är på äventyr båda två denna helg så jag har huset för mig själv. Lite ensamt faktiskt men skönt med lite egentid. Det enda jag kommer göra idag är nog att kolla one tree hill och äta nägot gott.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments