Hej!

Igår var jag på 40 års kalas hos mammas bästa kompis Linda. Jag brukar kalla henne för mamma 2 eftersom att hon är som en mamma för mig ♡.

Det var god mat och trevliga människor. När småbarnsfamiljerna hade åkt hem så var vi runt 15 personer kvar. Då så spelade jag skjutarspel på ps med Lucas och Max tills jag skulle hem (23:00).

När vi väl kom hem så fixade jag en ansiktsmask på mig själv men det blev över så Lucas fick även en. Han råkade dock få all lugg i den och fick hoppa in i duschen.

När jag hade tagit bort den så smörjde jag in ansiktet och fixade sedan en filt på golvet. Filten var till Nami ifall hon ville ligga på den ♡. Sen ropade jag upp henne och gick och la mig. Jag har svårt att somna så jag somnade runt 4.

Just nu är klockan halv 3 och jag städar mitt rum medans jag lyssnar på musik ♡ Vi har främmande så mamma fixar en kladdkaka, mums!

Förut så beställde vi även några fler jumpsuits då jag är som galen i dem! Jag köpte en rosa för ett tag sedan och trodde det var en klänning. Den hette jumpsuit men såg ju inte ut som en på bilden. När den väl kom vart jag överlycklig och den har verkligen bra kvalité.

Vilken tycker ni är snyggast? Mamma klickade hem en i varje färg. Inte rosa dock eftersom att jag redan har den. Dem är köpta på Wish.

Tack för att just du har stått ut med detta Super långa inlägg och att du får en fantastisk forsatt sommar. POK ♡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte skrivit något på bloggen på ett tag. Det beror på att vi har varit på semester och jag ville inte skriva att vi va borta pga tjuvar, jag hoppas ni förstår och förlåter mig ❤
.
Vi var i Ramsvik och det var fantastiskt fint där. Det ligger ca 1 mil ifrån smög och campingen vi bodde på var såå fin! Vi hyrde en husvagn i 5 nätter och allting låg super nära den.

Affären, receptionen & resturangen låg ca 50 meter ifrån husvagnen, Toaletterna, Duscharna & köket låg ca 20 meter ifrån oss!! Sist men inte minst så låg stranden precis utanför förtäljer!  så lyxigt!❤👌 (om jag får säga det själv)

Men vi får inte glömma att vi betalade 100 kr extra för att få havsutsikt vilket totalt var värt det.😃

Hoppas vi ses i nästa inlägg!♡ POK

Likes

Comments

Hej!

Nu är klockan 12:32 och dagen har bestått av att Farmor & Farfar kom en sväng förutt och fikade lite. Men nu måste jag byta kläder inför mitt kusinbarns namngivelse 💕 Hoppas att ni har ett fantastiskt sommarlov och att vi ses i nästa inlägg. POK

Likes

Comments

Hej kära läsare!

Det var längesen jag skrev på bloggen & den vart lite off topic så nu vill jag börja om på nytt. Jag är en väldigt energifull tjej på 13 sommrar! Jag heter Moa och älskar vitt & rosa (Även marinblått & Vitt ) lever ett ganska "normalt" liv om det finns nått som kallas det? Och har en fantastisk familj som består av min mamma,min pappa,min lillebror och våran hund Nami (Utalas Nammi). Bloggen kommer framförallt  handla om mitt liv men det kan ändras. Jag har haft upp och ner gångar i mitt liv som istortsett alla andra. Många ser nog mig som väldigt Speedad person medans andra ser mig som en lugn och snäll tjej :) Det beror ju helt på omgivningen hahaha. Jag har en stor kärlek för Naglar,Teatersminknigar,Emojisar och Engelska. Det var lite fakta om mig, Hoppas ni kommer tycka om min blogg. ♡ POK ♡

Likes

Comments