Glad påsk!! Jag är i Paris atm och har precis vart i Versailles (ett fett fint slott utanför Paris) O nu sitter ja på starbucks (hehe typical vet). Vi åkte hit i fredags o stannar i en vecka, kollat på eiffel tornet o massa annat intressant. När vi kommer hem är våra kusiner där o vi ska gå på konsert på lördag kväll. Sedan på söndagen ska ja o en kompis till stallet o ha det bra🙌🏻.


Det var nog allt, hoppas ni haft en bra vecka o ätit många chokladägg//Moi❤️❤️ Lägger in några bilder på Paris

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja, igår red jag min bby Emiro. Min ridlärare bara "Är du säker att du vill rida honom? Han e lite galen idag". Blev ba lite rädd😂😂 Nä men han va lite spänd och tittig i början men sedan va han lika fin som alltid. De första 15 min skena han o stegrade (hade inga fötter i stigbyglarna heller) men de gick bra anyways. Fick ner honom i fin form mot slutet och blev nöjd med lektionen men sakna min boo Jenni, som börjat i en annan grupp😫😫 Hej då, ha en bra vecka!❤️❤️ Här är 2 bilder på Emiro o en på Jenni och Wilbur

Likes

Comments

Sitter at the moment på tåget tillbaka till Stockholm, och har relativt trååkigt. Här kan ni hitta mig på sociala medier:

Instagram: moa0330 och moisonsprivata

Snapchat: moadarling

Kik: moa0330

FB: Moa Eklund 

Twitter: moadarling1

Det va nog allt, Love u❤️❤️ PS. Ha en bra vecka även fast d e skola hehe💕

Likes

Comments

Jag har haft ett väldigt bra sportlov än så länge i Åre och hoppas att det fortsätter. Är här med mina systrar, pappa och Nick (vår utbytesstudent) även en familj som jag känt sen ja var typ 1 år. Backarna här är väldigt fina och vår stuga är sjukt cozy. Typ alla jag känner är i Åre eller alperna och därför är jag livrädd för att träffa någon, jag ser ut som fkn Shrek i mina skidkläder, okej. Jag lägger ner lite bilder på Åre och mig❤️ Ha ett bra sportlov!


Likes

Comments

Idag körde vi Statoil cup i Ingarö med laget, kom 3:a. Alla kämpade såå bra och vi blev det bästa Nacka/Värmdö laget, 1:a och 2:a kom AIK😒 Lägger in en bild på oss med pokalen också. Hoppas ni har en bra helg och sportlov❤️

Likes

Comments

10 random saker om mig

1. Rider på stall Compass

2. Går i 6:an (03a)

3. Kör även fotboll i sickla IF F03 nr 8

4. Jag älskar hästen Emiro

5. Väldigt ny och antagligen dålig på att blogga

6. Svengelska is life

7. Kanske gillar att ta selfies...

8. Varit i ca. 30 länder (älskar att resa)

9. Simmat i Skuru hela livet

10. Älskar mina vänner, dom e allt

Likes

Comments