​Börjar fan bli less på mina tankar... 

Först tror man att man har så bra vänner men när en verkligen beter sig som ett svin mot mig så ska man fan inte förvänta sig att den personen ska vara min vän. Aldrig i mitt jävla liv. Visst jag kan ta ord men fan inte smällar. När man kallar mig HORA och idiot så bryr jag mig inte men du ska fan inte tro att du får röra mig ditt as! Är så jävla nära på att hoppa av skolan om inte den personen slutar. Personen ska inte tro att den kan säga vad den vill till mig och behandla mig som att jag är dum i huvudet.

FUCK U!!!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Börjar fan få ångest igen. Jag har fått finnar igen. 😡

Har fan inte haft finnar eller porer på typ 1 år snart. Och förra veckan kom dem igen. Asså pallar fan inte. 

Snälla ni som läser detta hjälp mig! Jag behöver tips på hur man snabbt får bort finnar. 

Jag vet att tandkräm kan funka och dutta på lite och att man ska undvika choklad. Men jag har hållit mig ifrån godis och choklad i snart 3 v. och jag känner inte heller så mycket sötsug efter sötsaker längre. Visst jag kan äta typ nån liten kaka eller muffins. Men inte så mycket mer än det. Jag har börjat tänka på att gå ut och promenera mycket och det har hittills gått bra. Jag tror att jag har vitaminbrist om man nu ska byta samtalsämne. För att få fort jag borstar håret eller sätter upp det så tappar jag minst 10 hårstrån och det är fett läskigt. Jag vet att det  inte är farligt men det är inte så himla kul. 

Imorgon blir det skola och sen blir det jobb klockan 16. Sen så får vi se vad som händer. Jag tror jag ska snacka med ❤ ett tag innan jag går och lägger mig. Asså jag kan fan inte tro att det är torsdag imorgon, Dagarna och veckorna bara rusar förbi. Om 2 veckor så har vi höstlov så då ska jag dem första dagarna sova ut ordentligt för jag känner att jag behöver det. jag sover typ bara 4 timmar om nätterna och det känner jag är inte bra. Så dem 2-3 första dagarna ska jag bara sova och ta det lugnt. Nä nu känner jag att jag har fått skriva av mig lite så nu tänker jag säga: 

GODNATT! KRAM 😊💤🕙

Likes

Comments

idag har vi haft kök på skolam där vi fick baka olika saker och sen till dessert fick vi göra denna goda sak. det är turkisk yoghurt med hasselnötter,mandelspån,honung och det var super gott😍😍 snart ska jag bege mig till jobbet. är svintrött men ska få ihop pengar!

Likes

Comments

Asså va fan är det med människor?? Tycker ni att det är ok med mobbning/utfrysning? Så fan heller! det är helt jävla sinnes att man ska mobba andra!  låt dem vara och sluta med det.  det är inte ok. jag hatar att se folk ledsna och utanför! acceptera personen för hur den är och var med vän med den personen istället för att den personen ska känna sig utanför och utfryst!!

Likes

Comments

​Godkväll/godnatt! 

Denna dag har vart till och från. Var på skolan även fast jag är fucking förkyld. När fan ska det släppa​. Pallar inte mer.

Har fan varit förkyld nu i snart 1 vecka, kunde inte ens vara i köket idag på skolan så jag fick sitta uppe på im och jobba matte från 8,15-12,00. Sen drog jag och mötte dem andra i klassen för att jag skulle käka med dem. Dem hade lyckats jättebra med maten och det var jättegott. 

Efter det så satte jag mig och chillade tills vi skulle sluta klockan 13. Men vi slutade inte 13. utan vi slutade 13.45...... Sen drog jag och Anna till stan och chillade till typ 15.25 och sen gick jag hem. Efter det har jag inte gjort så mkt utan jag har typ mest suttit vid datan och gjort tvätten och sen snackat med världens bästa person ❤😘❤

Godnatt!!! 💤

Likes

Comments

​Blä nu är det 4:de dagen jag är förkyld och hängig. Har inte kunnat vara i köket idag på skolan för att jag är täppt i näsan så fick sitta uppe på IM och jobba med matten. 


Likes

Comments

Fan förlåt att jag inte har bloggat på några dagar men jag kände att det har var sjukt mycket i skolan. 
ska snart gå och lägga mig och sova för jag börjar 8.15 imorn

Likes

Comments

Nu har man sett på idol och jag tycker det var bra fast det är vissa som sjunger lite falskt men alla är duktiga. Imorgon är man ledig för våran mentor är sjuk. Så det blir sovmorgon imorgon jippie!!!

Likes

Comments

Jag blir galen alltså på dessa nätter när man inte kan somna. Ligger vaken i flera timmar och vrider på mig men kommer inte till ro för att somna. Alla jävla tankar som snurrar i skallen...

Likes

Comments