Idag har jag inte gjort sÄ mycket mer Àn kurerat mig och stÀdat, tog Àven en pw med Yas i telefon och köpte en celsius vilket inte var sÄ smart att gÄ ute med en kall sÄdan i kylan haha.
Har precis duschat nu sÄ kollar runt lite pÄ datorn och ska strax göra torsk eftersom det Àr torsdag, standard istÀllet för trök pannkakor!
Bakade Àven keso lchf bröd idag, spÀnnande att prova till frukosten imorgon

Ser verkligen hĂ€ngig ut med🙈

Likes

Comments

Jag har verkligen inte haft någon blogg lust alls eller ens tänkt tanken på vad jag ska blogga om därför har jag varit helt död här några veckor nu. Dessutom trött på att människor är så nyfikna på ens liv men känner just nu att jag helt ärligt inte orkar bry mig

Denna vecka har jag jobbat och sedan åkte jag på världens dunder förkylning så köpte en spray på apoteket som man sprayar i halsen och den förebygger så den har verkligen hjälpt. Håller tummarna nu att jag kan komma igång med träningen igen ihelgen nu när jag köpt denna bok!

Likes

Comments

GĂ„rdagen var riktigt mysig.
Vi vaknade Ät frukost och tog oss till stan för massa mys och kollade runt, jag köpte parfym och Alex en kamera. Sedan myste vi runt pÄ nÄgra stÀllen innan vi handlade och Äkte hem.
Nu ligger vi och kikar Wallander som vi gjort hela dagen, underbart!

Likes

Comments

Godmorgon!
IgÄr var vi lediga tillsammans och vi hade en riktig mysdag verkligen, duschade sÀkert tvÄ timmar innan vi Ät frukost och tog oss till solariumet.
Gjorde nyss i ordning en dunder frulle och jag kan seriöst leva pÄ detta, sÄ otroligt gott.
LĂ€ngtar tills dem nya smakerna propud ska komma ut med.
Ska Àta upp frukosten nu innan jag tar en pw, solar och handlar

Likes

Comments

Vaknade vid tio när hjärtat skulle till jobbet, gick upp och drack kaffe då innan jag gjorde en gourme plättfrulle med en hel propud cause it's chocolate cravings 🙈
Har varit ute och handlat ska snart in till stan och handla lite till innan jag möter Alex för att åka hem och mysa igång veckan med god mat

Hoppas alla haft en bra måndag

Likes

Comments