Åhh, jag har både handlat och sålt så mycket på Tradera det senaste och helt ärligt så älskar jag tradera det är ett enkelt sätt att både köpa och sälja begagnade grejer och dessutom så är vissa grejer nästan helt nya.
För mig som är lite lat och knappt orkar mötas upp för att köpa och sälja saker så kommer allt direkt i brevlådan och dom har så stort utbud med allt från barngrejer till heminredning.
Man kan själv bestämma hur mycket man vill att sakerna ska kosta eftersom man budar.
Sen när man vunnit något så sätter man oftast in pengarna till Tradera som då mailar säljaren att betalningen är inne och sen får man pengarna på sitt konto efter ungefär 3 dagar supersmidigt och jag har även sålt ganska mycket på Tradera.
Barngrejer, kläder, skor, smycken osv.
Det är bara att skriva ett utropspris, lite bilder och vad portot blir. Jätte enkelt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 61 Readers

Likes

Comments

Vi har vart på Antons första marknad med och han fullkomligt älskade det, han älskade att åka karuseller men framför allt så älskade han hoppborgen och han kunde faktiskt hoppa därinne lite iallafall så han sprang runt och sa hoppa hela tiden och gör det fortfarande och samma sak med åka, han vill åka allting.

  • 69 Readers

Likes

Comments

I veckan så har min mormor och morfar vart här och dom hade köpt några super fina presenter till Anton och hans lillebror. Tack ❤

  • 77 Readers

Likes

Comments

Okej tänkte ta upp det här med att jag är med barn och som jag skrev förut så ja det är sant. Anton kommer bli storebror i januari och jag är beräknad 9 januari.
Det blir en liten lillebror.
I övrigt så mår jag super bra i graviditeten förutom att jag har huvudvärk till och från mer än vanligt men annars så är jag ganska pigg och fräsch ändå.
Jag är just nu i vecka 21+2 så mer än halva tiden har gått och jag känner mig faktiskt inge så jätte stor trots att jag ser att magen har växt på mig.

  • 118 Readers

Likes

Comments

Hej igen allihopa.
Det har gått ganska bra med Antons inskolning ändå trots att han vart väldigt ledsen. Han är mest ledsen när jag går men dom brukar säga att det gått bra resten av dagen så det är ju skönt att det går framåt i alla fall och blir bättre.
Som dom flesta har läst på Facebook och frågat om är att Niklas la ut en bild på ett ultraljud och sa att vi skulle få en liten och ja det är sant. Anton ska få en lillebror som är beräknad den 9 januari och vi är så taggade och peppade på det.
Sen den 27 januari fyller Anton hela två år.

Likes

Comments

Idag gick inte inskolningen riktigt som tänkt. Tanken var att jag idag skulle lämna Anton på förskolan så jag gick med honom in och gick sen därifrån.
Men efter ca 1timme och 30 minuter så ringde dom från förskolan och sa att dom hade gjort allt men han hade inte blivit på bättre humör utan vart så himla ledsen så jag fick komma och hämta honom min skrotunge. Vi har även vart vid vår sommarstuga en stund idag och där trivs Anton som fisken i vattnet, han tycker det är super mysigt och roligt, eftersom våran tomt är inhägnad med staket så kan han gå och göra lite vad han vill där.

  • 150 Readers

Likes

Comments

Idag har vi vart på förskolan igen.
Det gick bra och jag lämnade honom en liten stund men han blev väldigt ledsen men det är väl sånt dom vänjer sig vid antar jag även om det skär i mamma hjärtat att höra.
Det var tänkt att han skulle sova en liten stund på förskolan idag men det ville han absolut inte så får testa imorgon igen.
Imorgon är tanken att jag ska lämna honom på morgonen och att dom ringer om han är väldigt ledsen så vi får se hur det går.

  • 150 Readers

Likes

Comments

Dag två på inskolningen har också gått bra. Anton är väldigt nyfiken på allt, vill gärna leka med dom andra barnen och kramas.
Idag var vi på förskolan från klockan 09-12 ungefär vi var där till lunch och åt lunch där, dock så vill han inte gärna sitta kvar vid bordet och vänta på att kompisarna ätit klart.
Imorgon så ska vi även prova på att sova på förskolan och kanske lämna en liten stund så får se hur det går.
Nu sover Anton en stund efter förskolan sen så tänkte jag att vi skulle åka och storhandla.

  • 165 Readers

Likes

Comments

Idag har jag och Anton vart första dagen på förskolan och börjat inskolningen, Anton vart lite blyg i början men sen släppte det och han lekte med allt och alla. Kanske lite för mycket.
Idag var vi där 09-11 och det gick superbra personalen är jätte trevlig så det är en super bra start.
Imorgon ska vi vara där lite längre och äta lunch vi ska vara där 09-12 ungefär.

  • 161 Readers

Likes

Comments

Idag har vi vart en sväng på 4h gård ute i stättared och det var supermysigt där ute, ett väldigt trevligt ställe att titta på djur på och dessutom kostar det ingenting att bara gå runt och titta. Man kan gå in i stallen och det finns hästar, kor, höns och kaniner och Anton tyckte mest om hönsen och kaninerna.

  • 176 Readers

Likes

Comments