View tracker

Ett tag sen jag skrev nu men har hänt en del och haft mycket i skolan.
Idag så har vi vart på barnavårdscentralen och det gick super bra han växer så det knakar han är 67 cm lång och väger ca 9,2 kg.
Idag är det bara 19 dagar kvar till julafton och jag är så taggad.
Anton är nu 10 månader och 1 vecka ungefär och det känns så sjukt att för 11 månader så låg han fortfarande i magen och tiden går så himla fort och han börjar på dagis den 13 februari och det ska bli kul att se hur det ska gå och sådär.
Min lilla prins blir bara större och större och det är så himla kul och spännande att se hans utveckling och allt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej tänkte sprida lite höstglädje genom att dela med mig av ett par höstbilder.
Bilderna är tagna av Nike Johansson.

Likes

Comments

View tracker

Hej hej idag så har Anton vart hos sin pappa så då passade jag på att umgås lite med nike ( min brors tjej), vi bakade en super stor tårta som var för ca 40 personer och super god men väldigt söt.
Sen färgade Nike mitt hår blondare för jag ville färga utväxten och jag blev super nöjd asså.
Så detta har vart en riktigt bra dag.

  • 107 readers

Likes

Comments

Hej just nu sitter jag på praktiken och har rast såklart.
Denna veckan har vart både bra och dålig, jag ligger i fas med allt i skolan fick godkänt på matte provet som gick hur dåligt som helst det enda jag ligger lite efter med är att jag ska läsa en bok och svara på ett gäng frågor om boken.
Kommer inte nämna namn på någon men en nära vän till mig har hamnat på hvb hem en bra bit härifrån och en annan nära vän till mig fick åka hem till sin hemstad som är 5 timmar härifrån så det suger ju!
Annars är allt bra det går skitbra på praktiken, ännu bättre i skolan och allt är bra med Anton han är överallt, klättrar nästan på väggarna och vi har även fått dagis plats till honom så han börjar på dagis 13 februari (lite oklart) beroende på när dagiset ringer och så där.

  • 134 readers

Likes

Comments

Hej ville bara säga att min helg har vart så himla bra!
I fredags så var jag på öppna förskolan med Anton och den öppna förskolan är bara för just unga föräldrar under 23 år.
http://www.stadsmissionen.org/detta-gor-vi/unga-foraldrar/ här är en länk till deras hemsida.
I lördags så var jag, Anton och min storebror och kollade på SM i taekwondo och man blir ju lite sugen på att börja träna igen.
På söndagen var vi hos min mormor och morfar och hälsade på i Borås vi köpte även en ny bilbarnstol till Anton för den vi hade var riktigt dålig enligt mig eftersom den inte alls passade i våran bil och det blev fel lutning och den var jätte svår att sätta fast ordentligt och så där.
Den till vänster är den vi hade innan och den till höger är den jag köpte.

Likes

Comments

Hej allihopa!
Idag har jag vart på praktiken jag började 07.30 och slutade 13.00 så det var skönt.
Om en stund ska jag, Anton, min mamma och min storebror åka iväg till halloween på Liseberg så det ska bli mysigt.
Igår så var vi på Allum för att det var sån där specialkväll då det är mycket rea så jag köpte ett par tossor och en hjälmmössa på polarn och pyret till Anton och på KappAhl köpte jag ett par vantar från Newbie och jag är så nöjd.
Hittade ingen bra bild på tossorna och dom ligger i barnvagnen nu men här kommer bild på mössan och vantarna i alla fall.

Likes

Comments

God morgon, nu har jag vart hos tandläkaren klockan 07.00 på morgonen och sen är jag förkyld så jag bestämde mig för att vara sjuk idag så jag sjukanmälde mig.
Idag blir det bara mysa med Anton och vi ska väl gå ut en sväng snart och sen käka lite ikväll blir det nog bad för Anton i alla fall, när han var bebis älskade han att bada men nu är han lite skeptisk till det men det brukar ändå gå hyffsat bra, han gillar inte att bli blöt i håret.
Han älskar verkligen att gunga i baby gungan på våran gård så snart ska vi ut och gunga en sväng samtidigt som vi tar ut vovvarna.
Imorgon har jag prov på olika lagar som man jobbar inom i äldrevården och på onsdag har jag matte prov.

Likes

Comments

Hej idag tänkte jag skriva om hur mitt liv såg ut innan jag fick barn. Vad gjorde jag egentligen då?

Vart ska man börja? Vi kan väl börja i 5:an för det var väl då problemen började kan man väl säga, jag var en ganska vanlig tjej lite blyg och tyst av mig. I början av 5:an bytte jag skola till Kålltorpsskolan för att jag inte alls trivdes i min gamla skola men eftersom det var efter sommarlovet så kände alla varandra men jag kände ingen och eftersom jag var ganska tyst så hade jag svårt att bygga kontakt med folk. Jag hängde ändå med lite folk och hängde på dom och sådär men i 6:an så splittrade dom alla klasser och vi fick nya klasser.
Jag hade ganska svårt för förändringar och hade svårt att hitta någon att klicka med i min klass och därför sökte jag mig till andra kontakter, jag hittade lite folk på nätet och började umgås med dom, jätte fina människor verkligen!
Men med vissa av dom jag började umgås med kom det också problem, många drack mycket, vissa använde droger osv.
Jag började dricka klart man faller för grupptryck. Det hände otroligt mycket i mitt liv både bra och dåligt, folk dog, folk lämnade mig, mycket bråk och nästan krig mellan vissa.
Jag började skolka från skolan i 8:an ganska mycket hade hög frånvaro och kom hem sent, hörde inte av mig alls, ljög osv.
Jag gjorde saker som inte alls var bra för mig själv och som i längden gjorde att jag mådde jätte dåligt, psykiskt.
Helt ärligt jag älskade människorna eller dom flesta i alla fall dom brydde sig mycket mer än vad man tror det var som en familj och när det hände något dåligt så fanns alltid någon där och det var min trygghet i alla fall.
Men sen träffade jag Antons pappa och jag började ta avstånd från dessa människor för han fick mig att inse att alla där inte spelade ett rent spel.
Jag umgicks bara med vissa för jag insåg vad dom fick mig att förlora, jag gjorde dåliga saker när jag var med dom, jag hoppade av skolan, jag skolkade mycket, drack osv.
Jag lägger ingen skuld på någon för det var mitt eget val.
Jag blev i alla fall psykiskt sjuk, jag mådde så jävla dåligt och ville till och med ta mitt liv och hamnade på psyket men sen kom jag ut och jag fick reda på att jag var gravid och jag tänkte vad fan gör jag med mitt liv.
Det var lite tvekan på om jag skulle kunna behålla honom men det var ändå ett självklart val för mig och jag bestämde mig för att lämna allt dåligt bakom mig, börja plugga, ge allt för det lilla livet och det har jag gjort, jag har gett honom allt, jag har läst en halv termin nu och har 2 och en halv termin kvar tills jag är klar undersköterska och jag är så jävla stolt över mig själv.


Likes

Comments

Hej hej just nu händer det rätt mycket, igår var min mormor och morfar här och Anton fick ett par superfina svarta mjukisbyxor och en super fin paddington t-shirt.
Idag så flyttar min storebror hem, han flyttade till Linköping men av olika anledningar så flyttar han hem igen så idag kommer han och Nike hans flickvän hit.
Igår tog jag också ut min p-stav jag hade den bara i ungefär 5 månader men pga olika anledningar så tog jag ut den och det gjorde inte alls ont, jag har hört att det ska göra ont och vara obehagligt och sånt.
Obehagligt var det när hon skar och klippte i armen men det gjorde inte ont så det var skönt

Likes

Comments

Idag har jag vart på rusta och handlat lite till Anton för det var skit mycket rea så här kommer lite bilder.
Den första kosta 29,90 och dom andra kosta 49,90 kr styck.

  • 335 readers

Likes

Comments