God morgon, nu har jag vart hos tandläkaren klockan 07.00 på morgonen och sen är jag förkyld så jag bestämde mig för att vara sjuk idag så jag sjukanmälde mig.
Idag blir det bara mysa med Anton och vi ska väl gå ut en sväng snart och sen käka lite ikväll blir det nog bad för Anton i alla fall, när han var bebis älskade han att bada men nu är han lite skeptisk till det men det brukar ändå gå hyffsat bra, han gillar inte att bli blöt i håret.
Han älskar verkligen att gunga i baby gungan på våran gård så snart ska vi ut och gunga en sväng samtidigt som vi tar ut vovvarna.
Imorgon har jag prov på olika lagar som man jobbar inom i äldrevården och på onsdag har jag matte prov.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej idag tänkte jag skriva om hur mitt liv såg ut innan jag fick barn. Vad gjorde jag egentligen då?

Vart ska man börja? Vi kan väl börja i 5:an för det var väl då problemen började kan man väl säga, jag var en ganska vanlig tjej lite blyg och tyst av mig. I början av 5:an bytte jag skola till Kålltorpsskolan för att jag inte alls trivdes i min gamla skola men eftersom det var efter sommarlovet så kände alla varandra men jag kände ingen och eftersom jag var ganska tyst så hade jag svårt att bygga kontakt med folk. Jag hängde ändå med lite folk och hängde på dom och sådär men i 6:an så splittrade dom alla klasser och vi fick nya klasser.
Jag hade ganska svårt för förändringar och hade svårt att hitta någon att klicka med i min klass och därför sökte jag mig till andra kontakter, jag hittade lite folk på nätet och började umgås med dom, jätte fina människor verkligen!
Men med vissa av dom jag började umgås med kom det också problem, många drack mycket, vissa använde droger osv.
Jag började dricka klart man faller för grupptryck. Det hände otroligt mycket i mitt liv både bra och dåligt, folk dog, folk lämnade mig, mycket bråk och nästan krig mellan vissa.
Jag började skolka från skolan i 8:an ganska mycket hade hög frånvaro och kom hem sent, hörde inte av mig alls, ljög osv.
Jag gjorde saker som inte alls var bra för mig själv och som i längden gjorde att jag mådde jätte dåligt, psykiskt.
Helt ärligt jag älskade människorna eller dom flesta i alla fall dom brydde sig mycket mer än vad man tror det var som en familj och när det hände något dåligt så fanns alltid någon där och det var min trygghet i alla fall.
Men sen träffade jag Antons pappa och jag började ta avstånd från dessa människor för han fick mig att inse att alla där inte spelade ett rent spel.
Jag umgicks bara med vissa för jag insåg vad dom fick mig att förlora, jag gjorde dåliga saker när jag var med dom, jag hoppade av skolan, jag skolkade mycket, drack osv.
Jag lägger ingen skuld på någon för det var mitt eget val.
Jag blev i alla fall psykiskt sjuk, jag mådde så jävla dåligt och ville till och med ta mitt liv och hamnade på psyket men sen kom jag ut och jag fick reda på att jag var gravid och jag tänkte vad fan gör jag med mitt liv.
Det var lite tvekan på om jag skulle kunna behålla honom men det var ändå ett självklart val för mig och jag bestämde mig för att lämna allt dåligt bakom mig, börja plugga, ge allt för det lilla livet och det har jag gjort, jag har gett honom allt, jag har läst en halv termin nu och har 2 och en halv termin kvar tills jag är klar undersköterska och jag är så jävla stolt över mig själv.


Likes

Comments

Hej hej just nu händer det rätt mycket, igår var min mormor och morfar här och Anton fick ett par superfina svarta mjukisbyxor och en super fin paddington t-shirt.
Idag så flyttar min storebror hem, han flyttade till Linköping men av olika anledningar så flyttar han hem igen så idag kommer han och Nike hans flickvän hit.
Igår tog jag också ut min p-stav jag hade den bara i ungefär 5 månader men pga olika anledningar så tog jag ut den och det gjorde inte alls ont, jag har hört att det ska göra ont och vara obehagligt och sånt.
Obehagligt var det när hon skar och klippte i armen men det gjorde inte ont så det var skönt

Likes

Comments

Idag har jag vart på rusta och handlat lite till Anton för det var skit mycket rea så här kommer lite bilder.
Den första kosta 29,90 och dom andra kosta 49,90 kr styck.

  • 105 readers

Likes

Comments

1. Vad heter du? Moa
2. Hur gammal är du? 18
3. Vart bor du? Göteborg.
4. Hårfärg? Blont.
5. Ögonfärg? blå gröna typ.
6. Hur lång är du? 160 typ.
7. Kär? Intresserad av någon ja.
9. Hur många har du kysst?  hahaha, räknar man sånt?
10. Vad väljer du, godis eller chips? Båda, jag är gottegris.
11.  Nämn tre saker på din att-göra-lista? In till stan, träffa Pernilla, städa.
12. Cola eller fanta? båda.
13. Vad skulle du ha gjort utan mobil? Få saker gjorda ;).
14. Dumpat någon? Ja
15. Blivit dumpad? ja
16. Vad för killar/tjejer föredrar du mest? Svårt att svara på.
17. Vad har du för mobil? Iphone.
18. Om du vann en miljon, vad skulle du göra?  Resa, shoppa.
19. Favoritland? Favoritland som jag vart i Jamaica eller Canada.
20. Favoritfärg? Rosa.
21. Film? Jag vet faktiskt inte.
22. Bok? Ingen aning gillar tyvärr inte böcker så mycket.
23. Serie? Har ingen speciell.
24. Vad gillar du mest med dig själv? Att jag vågar mycket och chansar.
25. Vad gillar du minst med dig själv? Kan vara rätt otålig och har ett jävla temperament.
26. Nämn två personer du aldrig skulle klara dig utan. Anton och mamma.
27. En person du älskar.  Anton.
28. En person du hatar. Hatar inte någon men ogillar
29. Ut och festa eller myskväll? Myskväll men ut och festa kan också vara roligt och skönt ibland
30. Saknar du någon just nu? Ja.
31. Vad är det bästa som hänt dig? Anton är det absolut bästa som hänt mig.
32. Beroende av något? Inte direkt, men har gärna min mobil med mig
33. Ditt livs största misstag? Det håller jag för mig själv.
34. Om du fick välja en enda person att umgås med resten av ditt liv, vem skulle det vara? Anton.
35. Har du några tatueringar? Ja.
36. Piercingar? nej men haft.
37. Vem är mest lik dig? Vet inte.
38. Har du någon förebild? Nej, försöker vara mig själv och gå min egen väg.
39. Vad ska du göra idag? Träffa Pernilla en stund.
40. Vad är det värsta du vet? Falska personer, otrohet, personer som inte är ödmjuka
41. Vad är det bästa du vet?  Att få vara med de jag älskar
42. Vad åt du senast? Pasta
43. Vad vill du ha just nu? glass.
44. Vad köpte du senast? Ett par  bodys till Anton
45. Vilka är dina favorit skådespelare? har ingen speciell.
46. Om du fick en dotter nu, vad skulle hon heta? Jag har ingen aning tycker det är jätte svårt med namn.
47. Tränar du? Nej men vill börja träna kampsport igen och gym.
48. När går du och lägger dig? Det är sjukt olika.
49. Vad är klockan nu? tråkig fråga.
50. Är du nöjd med ditt liv? Ja

Likes

Comments

Hej hej!
Tänkte göra en liten Update, jag har börjat med min praktik och det går jätte bra tycker jag alla är super snälla och jag älskar verkligen personalen på min avdelning dom är super söta och snälla, hjälpsamma och sånt där.
Vi har även varg på BVC och Anton växer så det knakar, han är snart 9 månader och tiden går så himla fort.
Skolan går också ganska bra, lite skoltrött men det får man faktiskt vara.

  • 122 readers

Likes

Comments

Hej igen!
Jag såg i fredags att Carita Stenberg hade lagt ut en video på Youtube med 10 saker hon stör sig på och tänkte ta efter det, tror jag kanske har gjort en sån här innan men gör en till för jag är en människa som stör mig på väldigt mycket och länkar även Caritas video längst ner i inlägget så ni kan se vad hon stör sig på.

1. Första saken jag stör mig väldigt mycket på är människor som snackar skit om andra bakom ryggen om deras utseende eller något annat även om det inte är mig dom snackar om så blir jag irriterad förr vad säger hen då om mig bakom min rygg? Det är i alla fall så irriterande.

2. Jag stör mig också på människor man pratat med ett tag och man klickar jävligt bra och sen så berättar man något om sig själv t.ex. att jag har barn, att man har socialfobi eller något annat och dom bara dissar och hör inte av sig mer.

3. En annan sak är människor som är väldigt uppkäftiga mot allt och alla men när någon går emot dom eller något sånt så är det så synd om dom och alla måste hjälpa och skydda dom.

4. En annan sak som jag tycker är sjukt jobbig är när man ringer någon och dom smsar att dom inte kan prata just nu, jag vet på att man kan vara upptagen och så men jag tycker fortfarande att de är jätte irriterande att man har tid att smsa men inte svara och säga att man inte kan prata just nu.

5. Människor som skriver en mening i tio meddelanden och skriver ett ord i varje meddelande, snälla sluta.

6. Folk som ska gå på bussen innan man ens har hunnit av för att få sittplats eller för att dom är rädda att missa bussen, vill ni så gärna springa på bussen innan folk gått av så gå på där fram för bakdörrarna är till för avstigning och framdörrarna för påstigning.

7. En sak som är väldigt irriterande, när jag är hemma har jag nästan aldrig smink och när jag ska ut och sånt så sminkar jag mig men när jag inte har smink gnuggar jag mig i ögonen hela tiden och såklart gör jag ju det när jag har smink också då så ser ut som en riktig clown.

8. När man skriver på någons bild på Facebook eller instagram att den är fin eller snygg och personen hela tiden bara "du är snyggare" sluta med det, hade jag inte tyckt du var snygg hade jag troligtvis inte skrivit det skriv istället "du med" eller något liknande.

9. Människor som skriver och säger att dom aldrig ska lämna någon och att dom lovar det och kommer ta livet av sig om det tar slut, visst det är inte min business men du är 13 år och har många år framför dig.

10. Den sista saken jag stör mig på är när folk skriver att dom ska köpa någonting av en på nätet och sen ska man möta upp dom eller skicka det och dom svarar inte eller kommer inte, så respektlöst.

Det finns mycket mer jag stör mig på men det får vi ta en annan gång.

Här är caritas video https://www.youtube.com/watch?v=DqKgMpA1REk
Lägger även in en bild på mig, människan som stör sig på alla dessa saker även om det egentligen är saker som inte har någon betydelse.


Likes

Comments

I helgen var jag på två barnloppisar en i Majorna och en i härlanda och det var så mycket folk.
Jag fyndade endå en del grejer och tänkte visa lite av det nu.

  • 186 readers

Likes

Comments

Hej.
Idag blir min lilla Anton 8 månader och det är så sjukt vad tiden bara sprungit iväg.
För 8 månader så låg jag på förlossningen och för 9 månader sen så låg han inuti min mage, det känns så himla overkligt.
Han har lärt sig krypa, han har lärt sig stå med stöd och allt detta har hänt på bara en månad eller nånting.
Om 4 månader börjar han på dagis, om 3 månader är det jul.
Tiden går så otroligt fort och jag kan knappt fatta att det har gått 8 månader sen min lilla kom till världen.

Sen vill jag också bara berätta att engelska är det ämnet jag alltid har haft svårt för men det börjar gå bättre nu, jag fick 48 av 50 på mitt förhör och det är betyget B, så vill bara skryta lite för att jag är stolt.


Likes

Comments

Hej!
Jag var med i en tävling på queengniztras blogg och vann en super fin tröja med öppna axlar. Jag gillar den jätte mycket den kom hem i brevlådan i onsdags tror jag.
Jag har redan haft den i skolan och när jag var och hälsade på min praktikplats.
Den är så enkel men endå så himla snygg.

Jag tycker verkligen att ni ska gå in på hennes blogg kolla bara runt eller följ för hon har tävlingar lite då och då, hon skriver om mode och lägger även upp fina och inspirerande bilder.
http://nouw.com/queengniztra


Likes

Comments