Hej på er just nu är Anton på dagis och lilla Leon sover så jag passar på att fixa lite saker på datorn och sådär.
Idag ska vi inte göra så himla mycket faktiskt.
Anton är lite ledsen just nu när man lämnar han på dagis men det är ju inte så konstigt när han vet att lillebror är hemma och han vill ju också vara hemma och ta hand om sin lillebror, han försöker alltid vara så fin och försiktig även om han ibland är lite klumpig.
Nu har jag sökt lite lägenheter så får se om det kanske ger någon napp.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja då har man fött ut två barn och kan knappt förstå att det är sant, det känns så himla overkligt.
Det finns egentligen stora skillnader mellan att ha ett och två barn men det är ingenting som jag känner av.
Det är väl det att man får ha syskonvagn, ha mer tid på sig för allt man gör t.ex när man ska ut eller göra någonting annat.
Det är väl lite svartsjuka från Anton som snart blir två år då, bebisen tar ju mycket tid i famnen och med matning osv. men Anton vill ändå gärna vara med och hjälpa till trots att han också gärna vill sitta i knät och kan vara lite trotsigare än vanligt.

Likes

Comments

Hej idag har vi inte tänkt att vi ska göra så himla mycket mer än att bara vara hemma och ta det lugnt det kan behövas att vila upp sig lite grann.
Vi har nu bestämt att den lille ska heta Leon så nu kan vi sluta kalla honom för bebis iallafall.
Tycker han ser ut som en liten Leon och han är så himla lugn och snäll och sover bra på nätterna trots att han inte alls är många dagar.
Anton är dock lite svartsjuk men jag tror nog att det lägger sig snart hoppas jag iallafall.


Likes

Comments

Han är fortfarande namnlös. Vi har väl våra förslag men har inte bestämt oss helt så kom gärna med namnförslag så lilla sötnosen som just nu kallas för bebis kan få ett riktigt namn.
Vad tycker ni han ser ut att heta?

Likes

Comments

Hej tänkte bara uppdatera er lite grann.
I måndags så kom världens finaste pojke till världen han vägde 3655 och var 54 cm lång.
Vi var inne vid förlossningen 20.15 och han föddes klockan 20.44. När vi kom till förlossningen så vart jag helt öppen så det gick super fort och vi kom till bb ungefär vid klockan 02.30.
Men allt har i alla fall gått super bra en frisk och glad bebis.
Vi kom hem från bb igår alltså onsdag och det går super bra dock vill Anton gärna hjälpa till vilket är bra men ibland vill han kanske lite för mycket men han är superfin mot bebisen i alla fall så det är så bra.

Likes

Comments

Hej på er nu har jag precis vart och lämnat Anton på dagis, det gick super bra han var glad och sådär när jag lämnade honom trots att han varit hemma i tre veckor så det känns skönt.
Jag ska snart ta bussen ner till mödravårdscentralen och beräknad förlossning är ju egentligen imorgon så får se om det blir någon bebis imorgon.

Inget samarbete.
Tänkte bara tipsa om att bonprix har fri fakt fram tills imorgon med koden 99264.
Jag har handlat ibland från bonprix och tycker att dom har fina och bra saker med bra kvalite, har inte varit missnöjd med någonting därifrån.
Så det är bara in och titta om ni kanske hittar någonting fint.
https://www.bonprix.se/?typ=SEM_BR&anbieter=YahoosearchMS_BRc&aktion=Brand_sync&version=Brand/bonprix&promo=kwd-40907939249

Likes

Comments

Nu är det den 6 januari och 3 dagar kvar till beräknad förlossning som är på tisdag och vad jag märkt så är ingen bebis på väg än men det kan ju komma när man minst anar det eller också så går man över tiden.
Vi har det i alla fall bra allihopa nu har Kristoffer åkt hem tillbaka till Linköping och Anton saknar nog honom lite grann.
Igår så var vi ute och i stan, vi träffade Antons kompis Julia och det var faktiskt riktigt mysigt och att få komma ut lite grann.
På måndag så börjar Anton dagis igen efter 3 veckors ledighet men det kommer nog att gå bra han trivs ju bra på förskolan och det är ju skönt.
Hoppas verkligen att bebisen vill titta ut snart och inte väljer att komma allt för många dagar senare än beräknad för det börjar bli tungt och jobbigt nu framförallt i ryggen och att man måste gå och kissa hela tiden.

Likes

Comments

Hej på er idag är det nyårsafton äntligen och tänk imorgon är det 2018.
Vi har faktiskt bestämt att inte göra så mycket alls idag mer än att äta lite god mat, äta godis, kolla på och spela bingolotto ikväll.
Jag ska även se om vi kan gå ut lite senare och se om vi kan se några raketer på himmelen men vet inte om man vågar för här skjuter folk åt alla möjliga håll.
Jag är absolut inte emot raketer men jag tycker att man ska hålla sig till åldersgränsen vilket är 18 år och inte låta barn smälla eller leka med raketer och speciellt inte utan att någon vuxen är med. Av egen erfarenhet så vet jag att det säkert är jätte kul att smälla och kasta på vänner och sådär men man glömmer faktiskt bort att det kan orsaka sådan himla skada både fysiskt och psykist eftersom det finns en hel del skotträdda både människor och djur.
Jag tycker att nyårsafton är den enda dagen man ska skjuta på och sen är det bra.
Jag vet att det gått en hel del diskussioner på Facebook och andra sociala medier om man ska förbjuda raketer och sånt där så tänkte fråga er.
Vad tycker ni egentligen?

Likes

Comments

Hej på er!
Idag så har vi faktiskt hållt igång en hel del vi har vart på Liseberg hela eftermiddagen och det var supermysigt.
Anton passade på att åka upp sina sista biljetter som han hade kvar från i somras eller nästan alla i alla fall dom som blev över gav vi faktiskt bort till en barnfamilj för vi hinner ändå inte använda upp dom för Liseberg stänger på söndag för säsongen.
Anton verkligen älskar kaninerna på Liseberg. Han är så himla facinerad av dom och vill så himla gärna krama dom hela tiden.
Idag ringde dom mig också från MVC och sa att jag hade för lite b-vitamin och därför så är mitt järnvärde lågt eftersom jag inte tar upp järnet ordentligt i kroppen så ska gå dit på tisdag och ta prover så får vi se vad dom visar helt enkelt.
Det är väl egentligen det som har hänt idag.

Likes

Comments

Hej på er idag så har jag faktiskt inte alls gjort så mycket utan har vart på MVC och kontrollerat bebisen och sådär.
Nu är det bara 12 dagar kvar till beräknad förlossning alltså så är vi i vecka 38+ 1 allting såg bra ut på MVC förutom att blodvärdet var lite lågt men annars var det bra så det är skönt.
Anton är nu med min storebror, hans tjej och min pappa i Borås hos min mormor och morfar vilket jag kan tro att han tycker är superkul.
På söndag är det nyårsafton och vi hade faktiskt inte tänkt att göra någonting speciellt utan bara vara hemma, mysa och spela lite bingolotto med chips och läsk så det blir ett bra avslut på året och en bra början på det nya året.
Imorgon så tänkte vi försöka gå till Liseberg om vädret tillåter har några åkkuponger kvar som Anton ska få åka upp om han vill.
Nu ska jag faktiskt inte alls göra så himla mycket blir väl att ta det lite lugnt och sådär innan Anton kommer hem och busar igen.

Likes

Comments