Det är ni som får mig att varje dag orka gå upp med ett leende på läpparna, ni betyder så himla mycket för mig, precis allt och jag kommer göra allt för er ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 22 readers

Likes

Comments

Nu har vi precis vart på allum och Antons mormor köpte två par nya skor åt honom. Ett par gummistövlar och ett par sneakers.
Super fina men det är så dåligt med utbud av gummistövlar i hans storlek.

  • 40 readers

Likes

Comments

Aldrig i mitt liv har jag vart så kär förut i en människa, jag hade nästan gett upp på att äkta kärlek fanns innan jag träffade världens bästa pojkvän som ställer upp så mycket på mig ❤

  • 58 readers

Likes

Comments

Hej tänkte bara tipsa om matsmart.
Ett smart sätt att handla billig mat på nätet, det är från 20- 90% rabatt eftersom det är kort datum på det och det finns allt möjligt från barnmat till schampoo.
Maten levereras sedan med postnord antingen hem eller till närmsta postutlämningsställe.
Det är super smidigt, enkelt och billigt.
Jag har beställt därifrån ett par gånger och alltid vart nöjd, det har aldrig vart några problem.
Barnmaten är superbillig om man jämför med affären.

Lägger in en länk till hemsidan här.

https://www.matsmart.se/

Likes

Comments

Hej hej jag har haft sån bloggtorka så har inte bloggat på ett tag och det har hänt en hel del.
Anton är nu 1 år och 5 månader och han utvecklas så mycket hela tiden, börjar säga mer ord, trotsa, testa oss och så vidare.
Han älskar verkligen djur och han kramar dom och springer efter dom lite när dom går iväg men annars är han jätte snäll mot dom och klappar fint och sådär.
Han gillar också att leka med andra barn och särskilt större barn och han springer efter dom med när dom går iväg men men...

  • 60 readers

Likes

Comments

Hej!
Tänkte skriva lite om hur mitt liv var innan jag fick Anton och hur jag har förändrats och påverkats.
När jag fick reda på att jag var gravid med Anton så var jag 16 år och jag var väl som många andra tjejer i 16- års åldern festade lite för mycket, skolkade skolan och umgicks bara med vänner. Som många andra tjejer i tonåren hade jag mina upp och nergångar och perioder då man inte alltid mådde så bra men det gick ju alltid över.
Men det var ju en ganska stor självklarhet att jag skulle behålla det var i princip ingen tvekan alls.
Månaderna gick och graviditeten flöt på som det brukar göra men ju längre tiden gick ju flera vänner försvann och idag så har jag bara ett fåtal av dom jag umgicks med innan jag blev gravid kvar. Jag som är ganska naiv trodde ju att dom flesta av mina vänner skulle stå kvar vid min sida eller iallafall att några av dom närmsta skulle göra det men så blev det inte. Det påverkade nog mig ganska mycket eftersom jag var så inställd på att mina vänner skulle finnas kvar där.
Men när Anton föddes var det inga tvivel på att det var värt att förlora alla dom falska vännerna och man hittade ju nya efter ett tag som också har barn.
Det tog ju slut mellan mig och Antons pappa innan Anton föddes så det har ju vart lite jobbigt i perioder och man har fått offra väldigt mycket av sin fritid och allt annat men det finns inga tvivel på att varje sekund har vart värt det till 100 procent.
Jag offrade framför allt min träning och jag hade önskat att jag kunde fortsatt men jag har varken haft ork eller tid och nu har jag ingen motivation till det alls.
När Anton var 11 månader så träffade jag Niklas som är min nuvarande pojkvän och vi har vart tillsammans i 5 månader och dom trivs jätte bra tillsammans och har en jätte fin relation.

Om inte jag hade blivit gravid med Anton då jag blev gravid eller om jag valt att inte behålla då hade ju såklart mitt liv sett helt annorlunda ut.
Jag har ingen aning om hur mitt liv hade sett ut men jag tror att jag kanske hade suttit på psyket för jag mådde inte så bra innan, jag hade kanske till och med valt att avsluta mitt liv för så illa var det.
Tror att alkoholen hade vart en stor del av mitt liv, kanske även drogerna.
Jag hade aldrig börjat plugga.
När jag fick reda på att jag var gravid så fick jag på något sätt en ny kraft, jag orkade kämpa och jag stod upp för mig själv, jag krävde utredningar eftersom jag visste att jag hade rätt till det.
Han gav mig en sån himla inre styrka, det var dags att ta tag i mitt liv och i mig själv, nu var det min tur att lyckas och få må bra och det blev bättre.
Idag ger han mig all lycka i världen och han leende och skratt ger mig så mycket men jag lever inte för honom utan jag lever för mig själv så att jag kan leva med honom och uppleva saker tillsammans med honom.Likes

Comments

Hejsan!
Jag har sån himla bloggtorka så har ni något tips om vad ni vill att jag ska skriva om eller något ni tycker är kul att läsa om så får ni jättegärna kommentera det här under. Frågor går också bra för då kan jag alltid göra om det till ett kul inlägg.

  • 244 readers

Likes

Comments

Idag har det gått exakt 4 månader sen Niklas och jag blev tillsammans och det känns så sjukt att tiden gått så himla fort samtidigt som det känns som att jag och han vart tillsammans i evigheter.
Jag känner så himla mycket för honom och han är så himla fin med Anton och allt känns så himla perfekt.
Han bryr sig om hela mig och han får mig hela tiden att le och skratta när jag är sur och han gör verkligen allt för mig och han ger mig så mycket mer än bara kärlek, han ger mig hela sitt liv och jag kommer aldrig kunna tacka han nog för att han kom in i mitt och Antons liv och jag hoppas och tror verkligen att det här håller nu.

Nu är Anton 15 månader och så himla stor och kramgo han kramar allt och alla.

Likes

Comments

Hej!
Nu har jag inte bloggat på ett bra tag och det finns egentligen ingen riktigt bra anledning till det utan jag har helt enkelt bara inte haft den tiden som jag önskar att jag hade.
Det har vart mycket just nu med skolan och nationella proven, jag har gjort det muntliga i svenska och läsförståelsen i svenska. Har dock missat muntliga delen i engelska så ska försöka göra den så snart som möjligt och sista delen i svenska gör jag på fredag, skrivning.
Sen så har Anton vart jätte dålig i magen så han får inte vara på förskolan och vi misstänker laktos men läkarna hör inte av sig så då måste jag försöka fixa så att jag har barnvakt iallafall när jag har nationella eftersom man aldrig får göra dom någon annan dag. Jag har också ett prov kvar i religion som jag inte har godkänt i.
Niklas har varit här ett par dagar också så vi var på Liseberg när det öppnade och åkte lite saker och jag fick med Niklas upp i dem.
Vi har även hunnit träffa Antons farmor och faster en stund.

Likes

Comments

Igår fick jag en himla kick och bara kände att jag måste börja träna igen.
Taekwondo då som jag höll på med väldigt länge och sen även gym.
Jag är så sugen på att få en sysselsättning på kvällarna och även komma igång och röra på mig och ha ett intresse.
Så nu ska jag se om jag kan börja gymma nu och börja träna taekwondo igen efter sommaren.
Idag så ska jag till praktiken och jag jobbar kväll, har aldrig gjort det förut så ska bli spännande.

Likes

Comments