hei allesammen! 💋 Nå har det vært en stund siden sist jeg sjekket inn her. Det er flere grunner til det, blant annet fordi jeg har hatt mye å gjøre. Blogging er noe jeg virkelig liker å holde på med, men noen ganger strekker ikke tiden til. Framover skal jeg prøve å få postet ut noen innlegg i løpet av uka 😄 Siden sist jeg sjekket innom har jeg jobbet en del. 💗 Skal også prøve å være litt flinkere til å ta bilder 😰

sååå! Da vil jeg bare ønske alle en flott torsdag videre! 💗 Resten av dagen skal tilbringes med familien før snuta vender nedover mot Oslo 😄✨

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei! Da var vi endelig hjemme fra vår lille shopping runde. Før kunne jeg holde ut timesvis. Føler meg SÅÅ gammel haha! 😄 Når jeg først skal kjøpe meg noe så prøver jeg å finne det i de lokale butikkene. Helt ærlig så er det aller best å sette seg i joggeklær og shoppe på nett i stedet..

Meeeen! Idag fikk jeg endelig tak i en oppskrifts bok. Der jeg kan notere alle oppskriftene mine 💘 Hadde håpet å finne meg en ny foundation. 😣

Kjøpte meg også disse to herlighetene på apotek +. Har prøvd dag kremen fra cosmica før og forelsket meg helt i den. Veldig deilig på huden og drøy i bruk. Rescue mist har jeg aldri prøvd før, så det blir spennende. Cosmica har kampanje nå!! 2-for-1 på alt 💗💗 love it

Likes

Comments

💓Hei dere!
Nå sitter jeg og kjæresten og koser oss med godis og fantastic four. Sitter egentlig bare å gleder meg som en unge til i morgen for da får jeg lønning! Vi skal derfor ut å shoppe litt. Forhåpentligvis finner jeg meg en varmere høst jakke. Når det kommer til hva jeg har gjort idag, så har jeg vasket og ryddet leiligheten. Ellers var jeg en tur på jobben for å levere noen nøkler. 😄

Det er rart. I sommer tenkte jeg på alt jeg skulle gjøre når jeg flyttet til Oslo. Når jeg sitter her så gjør jeg ikke stort mye annet enn det jeg finner på hjemme. 😄 haha! Tenker meg at det endrer seg så fort man blir kjent med flere folk!

// Hva har dere gjort idag? 💗

Likes

Comments

Hei dere! kom nettopp igjen fra jobb (klokken er nå 02.21) Denne uken er ekstra hektisk nettop fordi jeg er under opplæring på jobben. I morgen starter jeg litt tidligere så bør komme meg så kjapt som mulig til sengs. Kommer trolig nok ikke til å poste så mye i helga, men lover at det kommer noe bedre neste uke!

//lagde en collage med mine siste weheartit hearts. Brukte pixlr for å sette de sammen //

Har litt lyst å finne på noe gøy til dere! Er det noe dere ønsker å lese/se? sleng gjerne igjen en kommentar.
ilysm guys 😍

Likes

Comments

Hei søte!
I går gikk mesteparten av dagen til å sove og slappe av. Ved fem tiden reiste jeg og jobbet frem til midnatt. Det var min første dag i ny jobb og jeg stortrives!
Nå sitter jeg å nyter en kopp med mocca sjokolade 😍 mmh! Planene for idag er å lage blomkål suppe til kjæresten min er ferdig på skolen. Deretter skal jeg på jobben og arbeide noen timer før jeg skal hjem igjen og legge meg.


Hva er planene deres for dagen?

Likes

Comments

Hei fine! 😍 Som mange vet er jeg veldig glad i mat! Når jeg får satt meg ned og skrevet ned handleliste og planlegge middagen gjennom uka, ja da koser jeg meg. Dette er den første hele uka vi skal bo bare vi to i leiligheta, derfor har vi blitt enige om å kjøpe inn mat uke for uke.

HANDLELAPP:
Lettmelk tine x 2 = 55,40kr. (vi drikker masse melk hver dag! så dette er et must)
Eplejuice eldorado = 20,40kr.
Coca Cola = 31kr. (vi har også blitt enige om å kutte søtsaker. Derfor får vi bare drikke en cola på ei uke)

Ananas i biter, firstprice = 5,30kr
Egg firsprice 12stk = 25,60kr (egg kan brukes til så masse!)
Laksefilet first price 4stk = 69,30 (2 middager)
Brød, Hverdagsgrovt = 16,80kr. Ett tips! Frys ned halve brødet om dere ikke rekker å spise det før det muggner.
Pizzadeig xxl = 19,90kr.
Fiskeboller = 19,90kr.
Lettrømme tine = 14,90kr.
Mais firstprice = 4,40kr.
Melange margarin = 24,20kr.
Kjøttbuljong maggio = 31,70kr.
Klementiner 3stk = 6,85kr.
Gilette barberskum = 27,80kr.
Purre = 5,66kr.
Nestcafe, cafe au chocolat = 30,90kr.
Potetmos vanlig = 6,90kr.
Hvit saus = 10kr.
Pizzafyll, løk og tomat = 15,90kr.
Gulerot 1kg, first price = 14,90kr.
Bacon m/svor, skivet, first price = 35,20kr.
Hollandaise saus, toro = 29,90kr.
Nypotet 1,5kg, gule = 29,90kr.
Kylling kjøttdeig 400g = 13,45kr (denne var på halv pris!)
Sweet and sour sauce = 19,40kr.
champignong 3stk = 5,51kr.
Blomkål = 12,90kr.
Erter og gulerøtter, hermetikk = 7,90kr.
Løk 2pk = 12,90
SUM= 614kr

Middagsplanen:

Mandag: Pizza med kjøttdeig, champignon, purre, mais, ananas og rømme.
Tirsdag: Blomkålsuppe med bacon og poteter.
Onsdag: Laks med potet, gulerøtter, rømme, hollandaise og purre.
Torsdag: Stekt ris med gulerøtter og erter, egg og pølse.
Fredag: Elgkarbonader med brun saus, potetmos, tyttebær.
Lørdag: Lapskaus.
Søndag: Lapskaus. - Vi synes lapskaus er nesten best dagen etter man har laget det.

Veldig spent hvordan det kommer til å gå. Om vi faktisk klarer å holde oss til å bare handle en gang i uka. Hvordan handler dere? Vil dere se mer av matlaging og handleturene våre?

Likes

Comments

Hei alle! Dette er det første innlegget mitt på bloggen. Til nå har jeg blogget på blogg.no i flere år (av og på) jeg har sett at mange har gått over til nouvw.com. Derfor tenkte jeg å prøve det ut og se om jeg liker det. Sålangt er jeg super fornøyd! For at dere skal bli bedre kjent med meg så tenkte jeg å introdusere meg selv i første innlegget.

Mitt navn er Amanda og jeg er ei jente på 19år. ✨Kommer egentlig fra Gudbrandsdalen, men har i år flyttet til Oslo. Planen er å ha et friår der jeg skal ta opp noen fag. Ønsket mitt er å kunne klare å spare mest mulig penger i år og ta meg noen reiser neste sommer. Denne bloggen er også en liten peke pin for meg selv, slik at jeg skal fortsette å være motivert til å spare mest mulig!


Likes

Comments