Header


Hej på er! Hoppas ni haft en bra dag, det har jag!
Vaknade faktiskt runt 8 imorse och känns skönt att börja komma in i skol rutiner!
Drog och mötte upp en tjej kompis vid 6 som jag inte träffat på sjukt länge! jätte mysigt och väldigt välbehövligt.
Senare under kvällen träffade jag upp några fler vänner och hade de bara chill.

Och jag har nu tagit bort min öppna Snapchat då jag känner att ja behöver egen tid och bara lägga ner all fokus på mig själv. Har en Snapchat för mina nära och kära men är inte längre aktiv på "sneakyjas"

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Som många av er redan kanske vet så hade jag ett möte med en nära släkting för första gången på 4 år, för ett tag sen..

Och det gick inte som planerat. Jag kände inte att han la någon speciell tid och energi på vår relation, tyckte inte heller att han valde att prata om rätt saker, utan fick mig mer må dåligt och jag var då uppriktig och sa att jag inte var redo för vår relation, och han gjorde sina val. Så idag har vi inte längre någon kontakt. Det känns jobbigt då jag hade hopp, men samtidigt så känns det skönt då det inte verkade funka och jag kunde släppa taget på riktigt.

BFU

Likes

Comments

Idag är det ingen vanlig dag för det är min mammas födelsedag! Hon blir idag 37 och har varit mamma i 16 år, världens starkaste och finaste mamma!


I love you

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas att ni har haft en bra dag! Det har jag iallafall, dock har ju vädret inte varit det bästa, men jag ska inte klaga!

Gjorde ett försök att få månen på bild, det gick ju dock sådär😒

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas att allt är bra med er.
Själv mår jag väll helt okej. Det är mycket tankar som snurrar i mitt huvud nu och nervositet för skola & flytt har börjat dra igång rejält.
Jag tror att allting kommer lägga sig när jag/vi väll fått iordning på det mesta, men just nu är jag mest förvirrad om dagarna. Gör inget särskillt heller för den delen är mer bara hemma och umgås med familjen, vilket är riktigt mysigt.

Vet inte hur min uppdatering kommer att vara och bli nu när allting är som det är men jag ska försöka vara så aktiv som det bara går. Har inte mycket tillgång till dator så det blir lite svårare då.

Likes

Comments

Nu ser det ut som att jag ska lämna Norrköping för ett tag iallafall och bosätta mig i en annan stad. Vilken stad får ni veta lite senare beroende på hur allt blir..

Hur känns det? Det känns sjukt skönt och med tanke på att jag har all möjlighet i världen att börja om på nytt och även lägga allt fokus på mig och min familj.
Kommer förmodligen jobba ganska mycket där också. Känns även bra att jag har dom flesta släktingarna där

Är det säkert? Ja det skulle jag väll säga. Vi har förhoppningsvis lämnat Norrköping innan nyår

Hur blir det med skolan?
Allting hänger ju främst på om jag kommer in på skolan där, då dom bara har en skola med den linjen jag ska gå.

Är du nervös? Självklart är jag nervös med det finns fler fördelar än nackdelar med att flytta. Det jobbiga blir ju att lämna mina vänner samtidigt som jag vet att vissa kommer jag fortfarande ha en fin relation med och andra kommer jag kunna släppa taget om. Har ju även en del vänner där eftersom jag bott där tidigare i mitt liv. Det enda jag är "nervös" inför är väll skolan.

Likes

Comments

Jag som person har alltid haft väldigt starka åsikter.
Och något jag just denna kväll tänker på är det här med girl power.
Absolut. girl power är något fint och ett smart budskap till allt fina tjejer där ute. Men varför finns inte "man power" eller "boy power"?? Det kanske finns men jag har aldrig hört talas om det.
Enligt mig innebär Girl Power att tjejer ska visa att dom är självständiga och köra sitt race utan någon annans åsikt. Tycker att det är jätte fint. Men mitt i allt det här så glömmer vi bort killarna i det hela. Killarna som inte dömmer någon och accepterar allt och alla. Vi glömmer också ibland att vi alla är människor och har samma värde och samma rättigheter.
Vet också att många män och andra kvinnor som ser ner på kvinnor utan andledning och ibland med andledning. Men det finns faktiskt kvinnor och män som ser ner på andra män.
Jag tycker att det börjar bli dags att vi faktiskt ser upp till killarna också. självklart ska vi alla människor ha jämnstäldighet. Men vi får inte gruppera oss och sätta folk i fack.
Killarna är lika mycket värda som tjejer. Oavsett ålder, bakgrund, sexuell lägning eller intressen.

Vi alla borde hyllas, och inte bara tjejerna

Likes

Comments