Header

Hello, idag har jag inte gjort så speciellt mycket! Har städat förrådet & hela lägenheten, även startat två maskiner med tvätt & gått ner till Ica & Coop! Sedan var jag inne på Lindex en snabbis och köpte hen låga strumpor! Det går alltid åt hehe! Har även plockat ner julgranen & fixat lite smått här och där! Killen kom hem runt halv 5 och då började med maten! Idag åt vi potatis gratäng med fläskytterfilé & lite grönsaker! Mums!

Likes

Comments

Då jag fixar naglar, så var det väldigt billigt med nagellack på mellandags rean, så jag köpte mig närmare 30 nagellack! 😅

Vi köpte oss även en ny Sony 48" tv till sovrummet! Och kan inte mer än att vara nöjd!
Så nu har vi tre tv apparater men ena ska säljas för en billig peng!

Likes

Comments

Åh halleluja nu är äntligen snön här! Vet liksom inte om jag ska vara lycklig eller gråta, snön är ju så vacker & det lyser ju upp allting! Men samtidigt så känns det konstigt att vintern ska slå in så sent! Hade jag fått välja hade jag nog valt att vara utan snö!

Just nu sitter jag och tänker på alla djur som gått upp från ide då dom trodde som vi att vi får ingen snö oh våren var ju nästan framme! Liljorna kunde man redan plocka på vissa ställen? Hmm hur ska detta gå?

Vi får väl se hur länge snön håller i sig! Men jag hoppas på ett tag iallafall!

Likes

Comments

Jag somnade runt 02.30 skit sur på alla killar! Men vaknade upp vid 3 tiden för att jag behövde gå på toa & då log två av killarna i hallen lagom fulla sådär, sedan säger ena killen Philip att jag ska vaxa han mellan skinkorna & det kan vara det sjukaste jag någonting har gjort haha! Men med den håriga räven han hade så behövdes det allt lite vaxning!

Tror att han fick lite ont? Men jäklar vad han skötte det där bra haha! Blev lite hår eller vad säger ni? 😱

Likes

Comments

Blev visst lite party, direkt när vi kom fram körde vi ölspelet, var rätt roligt ändå haha

Jag skulle enbart ditt enstund för att komma ifrån allt en stund men blev kvar ända till nu (02,05) kan ju säga att killarna ville få mig lite full hahah, men valde att gå hem för ska ju upp till mellandags rean i morgon!

Alarmet står på 09,00 då hade jag tänkt att ställa mig i duschen och börja fixa mig lite smått!

Får även se hur bakis killarna är i morgon bitti!

Likes

Comments

/gamla texter på insta!

Ibland är inte hela mitt hjärta komplett, det är som att vissa bitar bara faller ner och försöker ta sig upp men inte lyckats? Är det nån mer än jag som känt så? Att från ena stunden vara hur glad som helst till att vara den som sätter sig i ett hörn i ett mörkt rum och bara gråter?
Slutet av förra månaden och denna månad har varit sjukt svår för mig! Jag kan vart hur glad som helst sedan bara pang bom pang så är jag hur ledsen som helst! Ibland får jag reda på vad mina tankar och känslor säger! Men som idag vet jag faktiskt inte varför jag mår så här dåligt? Ibland klarar jag bara ingenting! Jag vill jätte gärna vara social med grabbarna men jag kan inte? ( jag vill liksom inte att dom ska se hur jag mår) jag har jätte svårt att säga till folk att jag mår dåligt, och ingen märker väl mörket i mig då jag lärt mig att dölja allt med tiden och mitt leende jag har på läpparna betyder inte alltid att jag är glad, Dock så finns det en som kan läsa av mig och det är min pojkvän han har kunnat sett att jag mått dåligt innan vi blev tillsammans!
Det är som att han är en scanner och bara scannar av mig och får reda på alla känslor jag har i kroppen!

Tack för att ni orkar med mina CP ryck ibland, behöver skriva av mig lite sådär haha

Likes

Comments

Blev endel tacos förut & jag brukar alltid vara duktig på att göra alldeles för mycket! Men idag tog allt slut för engång skull!

Sedan blev de lite poker & massa andra spel!

Men nu ligger jag i sängen & lyssnar på musik, och tänker en massa. Medans grabbarna sitter i vardagsrummet & spelar Xbox! Har väldigt ont i huvudet & har ätit väldigt dåligt idag.. Och nu sitter jag & funderar på morgondagen!
Funderar på om jag ska åka till min syster eller till mor och sova hos nån av dom! Med tanke på att jag inte mår så bra så vill jag gärna ha lite sällskap! Men jag får helt enkelt se! Kan vara skönt och vara ensam också?

Likes

Comments

Hello! Vi drog in till Elgiganten förut men hittade ingenting, dock kom det ut en ledsen Felicia mitt halsband jag fick utav min älskling igår gick sönder.. Men höll alla tårar inne, sedan åkte vi till lager 157, där köpte jag mig ett par jeans, en tjocktröja som skulle vara i stl S men var i M men det gör inte mig någonting! Alltid skönt med stora tröjor att mysa mig ner i!

Men ut ifrån lager 157 kunde jag inte hålla tårarna inne länge, var så ledsen så jag vara föll mer och mer tårar, pratade inte med någon och var bara ledsen, sen kom vi hem & började prata om att vi skulle åka in i morgon och laga det alternativt köpa ny kedja! Men var fortfarande ledsen, det var som att allt jag har hållt inne kom ut på samma gång, somnade i ca 4 timmar och grät när jag vakna igen! Så dagen idag har varit lite sådär! Men nu mår jag bättre!

Nu är jag och hjärtat påväg till svennevad och gamla låtar spelas ifrån radion & vi sjunger för allt vad vi har haha. I svennevad ska vi hämta Philip, sedan vidare åt andra hållet för att hämta andre! Så blir det tacomys hos oss

Likes

Comments

Nu på morgonen har min mail plingat för fullt om mellandagsrean! Meningen var att jag skulle ta mig till Marieberg & gå runt där och kika efter massa saker, Men dom verkar ha det stängt idag & öppnar i morgon! Dock så har Elgiganten öppet idag & öppnade redan vid 08:00! Så får se om jag kikar förbi där sen, annars så tycker jag att man kan kika in på cocopanda där dom har sjuka priser! Så passa på!

Likes

Comments