Jag är tillbaka i Stockholm!

Om två veckor flyger jag till Kenya, jag är så förväntansfull! Kommer ägna min helg åt att planera lite inför, jag behöver fixa visum och börja tänka på min packning. Vad ska jag ens packa? Help a girl out!

Funderar på att göra en Vlog när jag är där, vad tycker ni? Aldrig gjort något liknande men tänker att jag kommer uppleva en massa feta grejer som jag vill dela med mig av! Såklart! Let me know vad ni tycker!

PUSS

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

VenomTee: Här / Byxor: Här / Foto av: Matilda Hammar

När jag blir stor ska jag köpa en JEEP, så är det bara. Ser ni det eller?

Likes

Comments

Tog flyget till Umeå för lite tid med familjen, såg självklart till att boka in lite möten också när jag ändå är här. Hur firar ni Lucia?

PUSS

Likes

Comments

Paris 2017

Btw, vad lyssnar ni på för musik när ni har ett riktigt bra fokus och ska åstadkomma riktigt bra saker? Liksom ett riktigt workflow? Jag lyssnar iallafall på KWAYE - det funkar varje gång. Kolla bara på den här videon, jag blir liksom taggad på att ta över världen med hans energi eller nåt?

PUSS

Likes

Comments

"Average people who resist the urge to quit"

Blessar det här inlägget med en bild från i somras när jag gled runt i Madrid med min bestie och mådde magiskt! Idag är jag också på topp, men på en helt annan plats! Sitter för tillfället och jobbar på Scandic Anglais i Stockholm vilket är världens bästa workspot. The perks of working for your self?!

December kan beskrivas med en enda simpel hashtag - #maniac! Branschen jag jobbar i håller på att explodera och jag är så glad att få vara med, just i denna tid. Nästan på väg att säga "från början" men det är ju helt fel, då min samarbetspartner funnits i över 30 år (im not that old). Men galet iallafall hur mycket spännande som är på gång! Nu ska jag gå och beställa en kaffe - om ni har tur får ni se bildbevis! Säger hon som aldrig skulle lägga ut bilder på mat...

PUSSAR

Likes

Comments

”Tienes el mundo a tus pies”

Vilka stjärnor ni är som kommer tillbaka! Igår skrev jag lite om att gå utanför sin comfortzone, och vad som kan hända när man lämnar sin trygga zon. Jag lovade också att avslöja var jag har placerat min dreamboard, it´s coming! Något som jag märkt är otroligt viktigt är att ha ett starkt VARFÖR, och det går egentligen att applicera på vad man än sysslar med i livet. Varför gör du det du gör? Vad är det som driver dig framåt? Att ha ett varför är egentligen viktigare än att ha ett mål, för utan ett varför så kommer du aldrig att nå till ditt mål. Trust me. Det är enklare att se vad man vill bort från - alltså att se vad man inte vill ha, än att se vad man faktiskt vill ha!

Att göra en dreamboard kan vara ett bra verktyg, just för att visualisera vad det är man jobbar mot. Jag har fått tipset flera gånger att skapa mig en dreamboard som jag varje morgon kan titta på, för att påminna mig själv om mitt varför. Jag funderade på olika typer av kreativa lösningar men kände att det var lite för cheesy med ett collage i min laptop.

Jag tänkte - Världen är mitt mål, mitt mål är att se världen, att göra avtryck. Så jag bestämde mig helt enkelt för att tatuera min dreamboard. På fötterna. Jag har alltså hela världen på mina fötter - och på så sätt ser jag ju min dreamboard varje dag, rätt smart va?

”Tienes el mundo a tus pies”

Likes

Comments

Hoodie: Missguided / Sneakers: Fenty Puma / Foto av: Matilda Hammar

I got some news for you! Igår var den största dagen sedan jag tog körkort för 2 år sedan. Jag kommer ihåg känslan så väl, det var så stort för mig. Jag gissar att det är ett speciellt adrenalin som fyller kroppen när man uppnår de mål som man satt för sig själv. Ett mål är ju en dröm med en deadline, ellerhur? Anyways så är känslan i min kropp densamma idag som den där dagen för 2 år sedan. Adrenalin. Jag har fått mitt företag godkänt för F-skatt och kan stolt titulera mig som egenföretagare (sedan när liksom???). The fact att jag som 20-åring driver eget företag är större än vad jag någonsin trodde om mig själv. Grattis till mig!

Så hur hamnade jag här?

Till att börja med så har jag vuxit upp i en familj där egenföretagande alltid varit en stor del, och framförallt väldigt naturligt. Jag har vuxit upp med en tanke om att allt är möjligt, och att jag har styrkan för det. Mina föräldrar har på sina två helt olika sätt fått mig till att våga växa. Inte för att skriva nån familjenovell men - jag har haft mycket inspirerande människor runt mig.

Så nu står jag här - men vad är det egentligen jag sysslar med?

För 6 månader sedan kom jag i kontakt med en industri som då var helt ny för mig. Network Marketing. Resan därifrån har varit lång, upp och ner. Det jag såg i branschen var något för stort för mig att ens våga ta på. Jag bestämde mig för att ta reda på lite mer och kom fram till att branschen var helt rätt. Här fanns de verktyg jag behövde för att nå dit jag vill. På tre månader nådde jag den första milstolpen inom min verksamhet och lika snabbt drogs jag ner. Jag tappade allt. Jag hade inte ett nog starkt VARFÖR. Jag kom tillbaka till mitt heltidsjobb efter en lång semester och insåg snabbt att det inte var rätt, inte alls. Kontor? Madde? Därav tog jag beslutet att göra en förändring. Jag sa upp mig och skapade mig mer tid. Jag insåg att det aldrig skulle bli timing om jag inte själv intalade mig att det var timing. Det var dags. Jag hoppade med båda fötterna före, ut i en värld där min comfortzone inte syntes! Det sägs att livet börjar där ens comfortzone slutar. Jag tror på det. Den här månaden har jag, på EN månad, tagit tillbaka allt! Jag är så otroligt stolt. Jag har hela världen framför mig. Nu kör vi!

OBS: Stay Tuned! I nästa inlägg avslöjar jag var jag har satt min dreamboard. Jag lovar, det är inte i ett collage på datorn!

Likes

Comments

/ IF TODAY WAS MY BIRTHDAY / Så skulle jag gå loss på det feta klädmärket I.AM.GIA. Det dom skapar är magi. Deras hemsida - deras designer - deras logo - allt! Mums!

Likes

Comments