​Jobbar eftermiddagen och därefter natten! Har några få timmar kvar att få i mig något att äta och vila. Skall jobba från 20:45-07:00. Kommer behöva all sömn och energi jag kan få tillsammans. Kommer därefter vara ledig till tisdagen. Då jag skall på personal och utvecklingssamtal med jobbet. Så hur kommer jag spendera dessa få timmar kvar innan mitt nattpass? Kommer fortsätta se min nya favoritserie, The hundred, och äter lite utav Digestive kexen. Kommer försöka sova några få timmar och ska åka till jobbet vid åtta tiden. Försöka hinna med att åka förbi mataffären för energi drink och något tilltugg till senare. Så håll tummarna för mig och önskar er alla en trevlig söndag kväll - God natt!

Likes

Comments

Det är middagstid och har nu en kvart kvar utav min rast. Arbetar till fyra. Dagen har egentligen gått rätt fort idag. Inga komplikationer eller stress. Utan vi måste enbart hitta ett vak eller extra natt personal. Jag är en av dem som kommer stanna över. Då får jag ledighet tills imorgon. Inget planerat än, utan enbart en möjlighet och förslaget ligger på viloläge. Så om det blir så att jag stannar över inatt. Då kommer arbetspasset sträcka sig från 07:30-16:00 och därefter 21:00-07:00. Blir 18-19 arbetstimmar.. Det löser sig! Men kommer få behöva mycket vila över eftermiddagen - Ciao!

Likes

Comments

​God morgon alla fina läsare! Försökte landa och dra mig tillbaka vid nio tiden. Men somnade antagligen vid tio-elva tiden. Vaknade vid tjugo i sju tiden och mår faktiskt jättebra. Lite små trött och seg. Men skall verkligen inte klaga annars. Har packat väskan och håller på att fixa mig i ordning. Skall snart dra till jobbet och därefter arbeta till fyra på eftermiddagen. Ett helt normalt arbetspass. Kommer försöka hålla mina uppdateringar och skriva så ofta jag kan till er. Så vad kommer annars hända idag? Inte så mycket. Arbetet är det mesta planerat för idag. Kommer förmodligen städa här hemma och pyssla lite. Annars vill jag nog enbart ta det lugnt igen och vilja vila mer tills min tidiga arbetsdag tills imorgon. Jobbar som sagt från måndag som var till söndagen nästa vecka. Kommer bli tufft. Men kommer absolut att klara av det. Så håll nu tummarna för mig. Så hoppas jag verkligen ni alla kommer få en trevlig söndag - Ciao!

Likes

Comments

God eftermiddag! Tycker arbetspasset gick relativt fort, varken stressigt eller komplicerat. Det gick verkligen jättebra. Slutade vid ett tiden och var hemma vid två. Försökt få tag i min fina vän. Utan resultat. Bestämde för att ändra på planerna och ändå åka in. Träffa Anton, käka pizza på "I Love pizza" och därefter promenera omkring på Nordstan! Så har varit hemma ett tag, kollat på en ny beroendeframkallande och spännande serie. Vid namn "One hundred!" Packat väskan, med kamera och varma kläder. Är på väg mot Göteborg nu och uppdaterar bloggen med tiden - Ciao!

Likes

Comments

God morgon! Var verkligen trött och utmattad under gårdagen! Gick till sängs vid åtta tiden, somnade dock vid nio tiden och vaknade vid fyra. Valde dock att somna om och är redo för att förbereda mig inför jobbet. Arbetar nu från sju tiden och fram till ett. Inte ett sådant långt pass idag och vilket ändå är rätt skönt. Har mycket planerat idag och skall ändå tillbaka till jobbet imorgon bitti igen. Har sovit jättegott men har en känsla att jag kunnat sova i några timmar till och jag hade känt mig en aning piggare då. Dock är jag uppe på fötterna, packat väskan och skall nu dra till jobbet - Ciao!

Likes

Comments

Var verkligen inte på humör efter att mina träningskläder hade spårlöst försvunnit innan träningspass! Var så pass motiverad och ivrig med att få börja med träningen. Beställde dock nya träningskläder och hoppas verkligen dem skall vara framme. Hemma hos mig nu på tisdag/onsdag. Vi kan alltid hoppas. Min styvpappa muntrade upp mig med middag och två glas utav "Strawberry daiquiri." Tyvärr är jag väldigt lätt berusad så det tog inte lång tid förrän jag var på bra humör igen. Väldigt glatt humör. Hehe. Så tog en och annan cider efteråt. Nu så är man verkligen jättetrött och klockan är enbart snart halv nio. Men skall upp vid sex tiden imorgon. Så det är lika bra att fixa allt i ordning och dra sig tillbaka. Hade verkligen en kort men jätte trevlig fredag. Underbar! Nu kommer det bli arbete och jobb tills söndagen nästa vecka. Kommer absolut hinna med träning och bloggandet nu under veckan - Sov så gott fina läsare!

Likes

Comments