Header


Tilbage i April måned var jeg så heldig at møde en af de personer, som jeg ser utrolig meget op til. Jeg har siden 2013 fulgt Shawn og hans udvikling, så det at stå ved siden af ham var mere end bare urealistisk. Mange kender nok Shawn Mendes fra sangene Stitches eller Treat you better, men før det startede han på appen vine. Her lagde han 6 sekunders videoer ud, hvor han sang og delte sine inderste tanker. Igennem appen kom han i kontakt med andre viners og pludselig var der en hel samling drenge, som sammen turnerede USA tyndt. De kaldte deres event for MagCon, som betyder Meet and greet convention. I mellemtiden begyndte Shawn også at poste flere covers på sin youtube kanal. Faktisk blev et af hans covers, så kendt at det vandt en pris for årets bedste cover. Dette var hans cover af sangen Say Something. Shawn har lige fra starten af hans karriere kæmpet, hvilket også resulteret i at han hurtigt fik skabt sig en fanbase.

Den måde man så ham omgåes hans fans og den måde han så genert, stod med sin guitar var mere end bare sødt. Det var ikke blot hans fantastiske stemme, men også han utrolige åbenhed, som gjorde at jeg personligt blev "fan". Jeg har altid haft et had til det ord, som jeg så mange gange er blevet associeret med. Jeg kan ikke sige at jeg ikke er fan, for jeg støtter op om alt han gør. Der er bare en vis negativitet i ordet som ikke kan genkende mig selv i. Jeg vil nemlig ikke bare være en fan. Jeg vil være deres gode ven, som de ser som værende et normalt menneske. Dette var også noget jeg tog mig selv i at tænke i det jeg stod ved siden af ham. På bunden er han jo præcis ligesom mig. Han er også en teenager, som helt sikkert har sine egne problemer at kæmpe med.

Selve mit møde med Shawn var vildt godt. Jeg var selvfølelig lidt nervøs inden jeg skulle ind, men i det han stod foran mig glemte jeg alt. Det var som om at tiden stod stille og lige her og nu, var der intet andet end dette øjeblik. Følelsen kan være ubegribelig svær at forklare, det er noget man skal opleve for sig selv. Jeg havde medbragt et grafisk design, jeg havde lavet af ham og han reaktion var det sødeste. Han blev helt målløs og kunne ikke andet end at takke mig om og om igen. Han spurgte også enormt nysgerrigt ind til hvordan jeg dog havde båret mig an med at designe ham. Det var næsten som om han takkede mig for at komme, selvom det i bund og grund var mig der takkede for hele oplevelsen. Alle årene var hele ventetiden værd og han huskede mig virkelig på, hvorfor jeg havde fulgt ham så længeKram

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Jeg hedder Emilie og jeg er 17 år. Jeg er lige landet her hjemme efter et år på Hårslev efterskole, hvilket er en helt fantastisk skole. I dag studere jeg på Solrød gymnasium, og har ligesom mange andre et fritidsjob i et supermarked, for at kunne tjene penge til nyt tøj og hyggelige oplevelser med veninderne.


Jeg har en forkærlighed til mode og specielt tøjmærkedet Stine Goya, der altid står klar med en masse farve og mønstre. Jeg har altid haft lyst til at dele ud af min interesse for mode, tøj og meget mere men jeg har aldrig været sikker på hvornår tiden var inde til det, men nu er jeg stolt af sammen med Cecilie at kunne præsenter Modus Spring

Jeg holder meget af musik, og ville ønske jeg selv kunne spille et instrument eller synge, men det kan jeg desværre ikke endnu, men jeg håber at jeg en dag får taget mig sammen og får lært at spille på et instrument.

Jeg glæder mig til at opleve Modus Springs udvikling sammen med jer

Likes

Comments


I sidste uge tog jeg den lille flyvetur hen over grænsen til Berlin. Jeg var der kun i 2 dage, men det var uden tvivl to af de bedste dage i mit liv. Hele sommeren har jeg arbejdet utrolig hårdt for at det kunne lade sig gøre. Jeg har nemlig i en længere periode gerne ville møde to YouTubere, som har gjort stort indtryk i min hverdag. Desværre kom de ikke til Danmark og derfor blev jeg nød til at tage vejen til Berlin. Selvom jeg kun var der i to dage, så nåede jeg en masse. Jeg har dog været der 3 gange før, så mange turistattraktioner blev genset. Jeg fandt ved et tilfælde en lille perle bag ved Berliner Dom, som er en kirke i Berlin. Her lå et museum med de smukkeste omgivelser. Stemningen var enormt romersk og magisk, det var uden tvivl noget af det smukkeste jeg har set i mit liv.

Så her er nogle billeder fra min fantastiske tur. Jeg håber i vil nyde dem. Senere hen vil der komme et følgende oplæg om selve mødet med de to YouTubere, som var helt fantastisk!
Kram

Likes

Comments


Modus Spring er vores lille uslebne diamant. Vi har nemlig gået med tankerne om at starte en blog længe. Mange tanker er blevet sat sammen til en og nu er vi endelig klar på at dele det med jer. Vi er begge to personerne fyldt med utrolig meget energi, gå-på-mod og en kæmpe kreativitet, som vi har brug for at dele med jer. I vores blog vil vi skrive om hverdagen set fra vores øjne. Mode, beauty og oplevelser er kun få af de mange ting vi vil dele og oplyse jer med. Vi vil samtidig give gode råd om f.eks. gymnasielivet og de problemer vi vil møde i vores hverdag. Så endnu engang velkommen til bloggen, vi er mere end klar på at kunne nå ud til jer allesammen!

Kram

Likes

Comments