Fortfarande sjuk, och natten har varit hemskt, har haft sådana olika magknipningar samt att jag är förkyld... värdelöst måste jag säga, så denna natt har det inte blivit mycket sömn! men men , nu på med kläder , borsta tänderna och dra upp mot Andersberg till mamma och se efter henne hela dagen! efter det vet jag inte vad som händer, men antar att jag bli säng liggandes hos syrran eller där jag är nu! för måste bli frisk någon jävla gång, så jag kan börja träna och få ork till viktigare saker än att ligga ner ! förresten så apropå min mamma, hon fick komma hem igår från sjukhuset, visst är det roligt att ha henne hemma igen och slippa sjukhuset, men det är alldeles för tidigt att låta henne komma hem! men sjukhuset gör säkert rätt, men litar inte på Gävle sjukhus alls, dom gör misstag titt som tätt och det skrämmer mig! men som sagt, mamma är hemma och nu får vi i familjen sköta om henne!

Ha en bra dag alla läsare

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är man säng liggandes och har lite smått feber och är väldigt yr, snart ska jag få i mig lite mat också, syrran fixar åt mig och det är snällt av henne! annars idag så kommer min dag bestå av vila och filmkollande. framöver så ska jag köra igång träningen igen, blir paus lite då och då med det, men vet inte varför. händer så mycket i mitt liv så det bara blir så!

Ha en bra dag så länge alla läsare! följ gärna min blogg och kika in på min Instagram på höger sida!

Likes

Comments

Ligger i sängen nu efter en dag med Ulrika och hennes barn, Ulrika är min syster. vi har väl inte gjort så mycket eftersom vi båda har varit sega oh jag med min magvärk! har varit hos mamma på kvällen på sjukhuset och kollat när hon och syster Carola spelat bingolotto , jag låg i sängen utslagen typ hela tiden jag var där! orkar inte skriva så mycket om allt där, men fick i alla fall inte tag i någon läkare som kunde uttala sig om mammas tillstånd , men en sköterska sa i alla fall att hennes medicinering var klar och att mamma är redo att åka hem! jo tjena!!!!!! så i morgon så är jag på sjukhuset från morgonen om jag nu mår bra då! för just nu blir jag bara psykiskt sämre för varje dag som går och det fungerar inte riktigt! men men , jag reser mig som alltid på något sätt, jag är stark och starkare än någonsin, men även den starkaste kan må dåligt och även falla för att ännu en gång resa sig igen!

Likes

Comments

​sitter på sjukhuset hos mamma med mamma och syster Carola, dom spelar och jag ligger i en sjukhussäng och tänker på allt som angår mamma och allt utanför! Känner att jag har NOLL ork till allt! Magvärken är tillbaka igen, och blir orolig för allt som händer och inte händer! Just nu vill jag bara vara ensam och tänka och vila! Just nu är jag inte mig själv alls på något sätt och vet inte vad jag ska göra för att komma på fötter igen! Nej kanske åka hem till mammas lägenhet och vara där över natten och bara vara ! Det är ju det ända jag inte testat men har haft problem med, men ska nog testa det tror jag!

Likes

Comments

​Gävle sjukhus är nötskal! Det är såhär att mamma för 2 veckor sedan åkte in på sjukhus för hjärtinfarkt och har pendlat mellan liv och död under denna tid! Och för 4 dagar sedan så sa 2 läkare att mamma kommer att bli kvar minst några veckor till, kanske månader! Visst där är jag med och tyckte det var bra! Men nu ska idioterna till läkarna låta henne åka hem redan i morgon!!!! Jag som är hennes son vet att hon inte är tillräckligt frisk och pigg i kroppen för att klara sig själv! Jag säger bara, skickar dom hem mamma i morgon och att mamma blir dålig igen och inlaggd igen, då hemsöker jag dessa läkare som är involverad i mammas fall! Det lovar jag!!!!

Likes

Comments

​ikväll blev det film med syrran och nu är vi inne på andra filmen! Annars har dagen bestått av vila och vila, eftersom min mage har varit knas! Mamma börjar bli lite bättre också och det gör mig glad och lycklig, den kvinnan,tanten,mormor,mamma är en riktig krigare, den största krigaren av dom alla! Älskar dig mamma så mycket! Hoppas jag kan köra igång min vardag snart lite bättre, få in sömnen , maten, träningen och ja, allt!

Likes

Comments

​blir att varabmed syrran och hennes barn en dag till, skulle ha åkt ut till Valbo egentligen, men mitt mående stoppar det idag! Annars så har dagen varit väldigt lugn, bara varit hemma och slappat idag! Nu blir det lite film och vila! I framtiden s kommer denna blogg att pyntas med både träningsbilder , bilder från hockeyresor , bilder på familj och min vardag i sig!

Ha en bra dag alla. . .

Likes

Comments

​idag har jag varit på besök hos mamma på sjukhuset och i hela 5 timmar fick jag umgås med lilla mamma ! Känns skönt att hon är på benen igen och att det blir bättre och bättre för varje dag! Sen senare på dagen så var jag hem till min systerdotter och hennes sambo Kristoffer och beställde hem pizza och hade det mysigt! Nu är jag hos Ulrika och nu blir det film och mys hör! Godnatt på er....

Likes

Comments

​idag har jag sovit ut och känns verkligen i kroppen att jag är utmattad! Det är så att för 10 dagar sedan så fick min mamma åka in akut på sjukhus för att hon knappt kunde andas, hon åkte på en hjärtinfarkt den natten! Dag för dag kämpade/kämpar hon för livet, avdelning hit avdelning dit, det har varit många jobbiga dagar och nätter som fått alla i familjen och kompiskretts att må så psykiskt och fysiskt dåligt! Mamma mår bättre och bättre för varje dag, men det är fortfarande kritiskt! Tur jag har alla i familjen samt kompisar sombställerbupp och stöttar! Ni ärbguld värda och ni vet vilka ni är!

  • 226 Readers

Likes

Comments