JESPER PERSSON

Modo har nu på sistone tappat många spelare, men nuhttp: börjar man bygga från grunden igen. Enligt allehanda/hockeypuls har PERSSON skrivit på ett ett års kontrakt.

http://www.allehanda.se/ishockey/hockeyallsvenskan/uppgifter-modo-varvar-forward-fran-ornskoldsvik-hc

Persson gjorde 54 poäng på 36 matcher 23 mål och 31 assist, han kommer senast från spel i ÖHC men han har spelat j18-och j20-hockey i Modo. Allehanda säger "Välinformerade källor" menar att han har skrivit på ett ett års kontrakt.


36 23 315412 24

36 23 315412 24

FölJ OsS På INSTAGRAM= Modo4ever

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tyvärr så måste vi börja detta inlägg med Leksands IF. För att Modo hockey var ju tvungen att kvala mot LIF, där Modo hockey tar två övertygande segrar i Ö-Vik och I Leksand. Då tänkte nog alla att detta skulle bli en kort historia, men så blev det inte (resultat från dom matcherna kommer sen.) Därför att Då tar Leksand Två segrar borta och hemma.

Så nu står det alltså 2-2 i matcher och match i Ö-Vik, där Modo tar en gigantisk seger med hela 7-0

Och det betyder att Modo har chans att säkra sitt SHL-kontrakt i Leksand. Men den chans tar inte Modo (så LIF vinner med 5-4.) Så det betyder att Leksand tvingar fram en match sju, i Ö-Vik. Inför matchen så vill MODO Hockey att man ska klä sig i rött.

https://www.instagram.com/p/BDlxYJOSBxE/?taken-by=modo4ever

Så det blev ett rött hav i Ö-Vik. Modo inleder starkt och kommer ut i tredje med 3-1, men Leksand lyckas igen vinna på övertid när Otso Rantakari dräller med puck på egen blålinje vilket gör att Brock Montpetit kommer själv mot Adam i målet, tyvärr så över listar Brock Adam.

Så nu spelar vi i Hockeyallsvenskan.

Men var målet korekt? Vad tycker ni kommentera!!

MODO Hockeys säsongskort Återväxten finns nu tillgängligt för säsongen 2016/2017. Läs mer på modohockey.se! #modose#återväxten

kontrakt/Spelarövergångar 

Adam Reideborn, Gustav Possler, Victor Olofsson, Albin Carlsson, Ilari Filppula, Linus Sandin, Axel Ottosson & Erik Flood har redan lämnat Modo. (Adam och Gustav lämnar för Djurgårdens IF, Victor för Frölunda HC, Albin och Linus för Almtuna, Ilari för Malmö, Axel för IF Björklöven och ERik Flood vet vi inte riktigt vart han är på väg.)

Nu verkar Carl Grundström ha bestämt sig för att bli en del av den flyktande skaran.

Samtidigt som Jonathan Bjurö, Oscar Hedman Kristian Jakobsson, Jonathan Leman stannar kvar i MoDo 


Modo kan också presentera Henrik Björklund och David Rundqvist från Bik Karlskoga.

25-årige Björklund som representerade Bik i fyra säsonger är en pålitlig målskytt.

GP G A +/-

48 19 13 3


GP G A TP PIM +/-

GP G A TP PIM +/

GP G A TP PIM +/

Rundqvist har spelat i Färjestad och Djurgården, han har gjort 70 SHL-matcher och 60 i HA


GP G A +/-

11 2 3 5

Sen tycker vi på modo4ever att det är super kul att så många sluter upp för Modo Hockey!!

VI SKA TILLBAKA!!! MOT SHL 2017/2018

FÖLJ OSS HÄR OCH PÅ INSTAGRAM (MODO4EVER)


Likes

Comments

PERIOD 1

Matchen börjat ganska trögt för Modo, för att första 10minuterna så fick Modo iväg bara 3 skott på mål. Men för gästerna Frölunda gick det bättre, dom får iväg 12 skott på mål. Men trotts den tråkiga statistik så skulle Modo spräcka nollan, när Carl Grundström när det är slarvigt försvarsspel hos gästerna. Efter ca 2minutersspel så börjar Lauridsen och Hedman att svinga mot varandra då får båda sätta sig 2 minuter. Denna perioden fortsatte med lägen åt båda hållen men inga fler mål.

PERiod 2

Period 2 blir bara 36 sekunder gammal när Per-Åge Skröder gör sitt 200 mål i Modotröjan när han blir snyggt framspelad av Torp (assist av Torp och Hedman.) 2-1 skulle komma snart, 03:35 så skuter Jacob Larsson ett helt otagbart skott mot Adam Reideborn (assist av Crabb och Dahlström.) Men det skulle komma ett mål till för FHC, för när Otso Rantakari lägger ett blind pass rakt ut i mittzon som Ryan Lasch sätter rakt upp i krysset. Då väljer Andreas Johansson att ta timeout.

Och efter den timeout så vände allt för Modo, först Gustav Possler (assist av Axel Ottossn)

Sen så skulle också Bobby Butler få spräcka sin måltorka (assist av Per-Åge Skröder.) Då var resultatet 4-2.

PErioD 3

Period 3 är inte något märkvärdigt, det kom bara SKOTT!!

Men Modo lyckades hålla FHC borta och tog viktiga poäng!


4Mål2
26Skott på mål29
4Skott utanför mål9
27Räddningar22
93Räddnings-%85
4Utvisningsminuter8
0Powerplay-mål0
2Antal powerplay0
0Powerplay-%0
0Boxplay-mål0
0Antal boxplay2
0Boxplay-%100
9Tacklingar3
25Tekningar31

SITT 200:e MÅL I MODO!
SPELARBETYG (ALLEHANDA)

Målvakt:

Adam Reideborn3

Förstafemma:

Otso Rantakari1

Emil Djuse3

Per-Åge Skröder4

Byron Ritchie3

Bobby Butler3

Andrafemma:

Joel Kwiatkowski3

Shaun Heshka4

Bill Thomas3

Ilari Filppula3

Victor Olofsson2

Tredjefemma;

Oscar Hedman3

Nichlas Torp3

Carl Grundström4

Emil Pettersson3

Gustav Possler4

Fjärdekedja:

Kristian Jakobsson3

Ludwig Nilsson3

Tim Wahlgrenspelade för lite

Extraspelare:

Axel Ottosson3

Betygskala: 5 = mycket bra, 4 = bra, 3 = godkänd, 2 = kan bättre, 1 = underkänd.

Betygsättare:

Per Hägglund

Nu väntar match mot DIF där vi hoppas på 3poäng.

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM (modo4ever)

Likes

Comments

PeRiOd 1

Matchen börjar ganska trögt för Modo när Per-Åge Skröder dra på sig en 2 minutare, men den stormen lyckas Modo reda ut. Sen 07:00 så kommer Victor Olofsson och klipper till och Modo får ledningen, (assist av Ilari Filppula,Noah Welch.) Sen så 55 sekunder efter målet så får Modo chansen att utöka sin ledning när Christian Jaros får åka och sätta sig, men det blev inga farliga lägen där. Men Modo skulle inte få pusta ut en, för 16:55 så kvitterar Luleå genom Peter Cehlarik (assist av Jonathan Granström.)

pErIoD 2

Period 2 startar med att Modo får ett pp, men det pp:et blev inget hot. Sen i matchminut 04:27 så får Nichlas Torp sätta sig 2 min, men det blev ett fiasko med bara ett skott på mål. 17:34 så fick Modo ett läga ett göra 2-1 i ett pp i slutet av perioden, men dom lyckas tyvärr inte. 19:53 så drar Ilari Filppula på sig en utvisning och får åka och sätta sig.

periOD 3

Modo fick spela boxplay i 01:53 sekunder i början på tredje men man lyckas hålla tätt. Luleå pepprar skott på Adam i målet men Adam gör en riktigt kanonmatch i Målet. Modo lyckas inte skuta många skott i tredje men målet skulle endå komma.16:37 väljer Modo att ta en Timeout så att spelarna får vila upp sig, och den Timeouten gynnade Modo. Luleå avlossar ett skott men sen så tar man med sig pucken upp i den offensiva zonen, och då passar Bill Thomas på att visa upp sig när han klackar pucken till Ilari Filppula som får göra sitt första mål i Modotröjan, (assist av Bill Thomas, Victor Olofsson.) Då väljer Luleå att ta sin Timeout eter 18:23, det verkar gynna sig efter som att Luleå får upp en press och då plockar men ut Joel Lassinantti. men då lyckas Modo sätta spiken i kistan genom Emil Pettersson (assist av Gustav Possler,Bill Thomas.) Men Luleå ville inte ge sig där, man plockat ut Joel L igen och då är Per-Åge Skröder så nära att göra 4-1 men pucken går stolpe stolpe ut.

SE ANDREAS JOHANSSONS UTBROTT PÅ DOMMAREN

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/sverige/shl/article22301523.ab

Nu väntar ny match mot Skellefteå aik. KÄMPA MODO!!

FÖLJ oss på Instagram (modo4ever)

Likes

Comments