Som kvinna i dagens moderna samhälle förväntas man att alltid att se vacker och fräsch ut. Det låter kanske värre än det egentligen är, då detta är helt naturligt för de flesta kvinnor - människor har gjort detta sedanurminnes tider för att bli mer attraktiva och på så sätt få större självförtroende. Det krävs egentligen inte mycket för att framhäva sina egenskaper på bästa möjliga sätt, så låt oss titta på 5 enkla men viktiga tips som du måste känna till..

Din kroppsfigur

Kroppsfiguren är en ytterst viktig sak att tänka pånär vi väljervåra kläder.Känn din kropp ochutgå från det och inte vad somser snyggt ut på andra då ni kan ha olika kroppsbyggnad.

En lång kvinna ska undvika mönstrade kläder och försöka hålla en strömlinjeformad form, och på så sätt tänka på proportionerna. En mindre kvinna ska undvika starka mönster och använda subtila färger, på dem passar formsytt bäst. Har du en stor byst -lägg fokus på till exempel en kortkjol för en tydligarehelhet. Breda höfter tonas ned med mörkare plagg, ljusare topp och iögonfallande skor. Till en kvadratisk kroppsbyggnad kan man gärna använda mönstrade kläder. Använd gärna en överdel med rundad krage där du kan lägga fokus på ett rundat halssmycke.

Makeup

Här finns mycket attdiskutera men ett tips är att hålla det enkelt. Använd lättare och ljusare färger som passar din hudfärg; vill du framhäva läpparna så tonar du ned ögon och vice versa. På sommaren så använder du med fördel lite brons-skimmrande toner och på vintern är det alltid snyggt med mörkare toner som kontrasttill en vinterblek hud. Anpassa alltid din sminkning efter årstiden för att ge ett friskt ochsunt intryck.

Accessoarer

Dessa är perfekta för att skapa illusioner och blickfång oavsett om det gäller byst, hals, hår eller händer. En kvinna kan aldrig ha för mycket accessoarer att välja på, så försök att ha olika set som du kan mixa med för att skapa variation.Sedan har vi som bekant väskan; Den är mycket viktig och skall väljas med omsorg utifrån ett specifikt tillfälle och klädsel. Planerar man för ett par dagar kan det var bra med en snyggare och elegantare bag. I affärerna idag finner man väskor i olika modeller,men att hålla den simpel och elegant r alltid till fördel. Det är på så sätt enklare att matcha denmed olika typer av stilar. Elegantahandväskor fördamer och tjejer hittar man enkelt online. Tänk på att det alltid är bättre att ta i för mycket än för lite, oavsett vadmannen brukar tycka om det vill de se en vacker kvinna. Det viktigaste är dock att man är bekväm och känner sig fin själv. Detta lyser igenomoch gör alla ett snäpp snyggare.

Årstider

Att ha rätt kläder för årstiden kan låta simpelt men det är förvånansvärt många som bara tar det som finns i garderoben just för att det hänger på plats. Se till att haordning på din garderob och häng undan vintergarderoben när våren och sommaren kommer så undviker man enkelt det problemet. 

Underkläder

Välj dina underkläder först och sedan kommer duautomatiskt att välja rätt från din garderob utefter det. Se till att ha en stor variation på dina underkläder och att det finnsolika kombinationer även här.

Enkelt och simpelt, shoppa smart!

Likes

Comments