1. Titta på film
Kryp ner i soffan med lite choklad och titta på en bra film eller serie. Här hittar ni ett inlägg med mina bästa film tips till alla fashionistas.

2. Starta en blogg
Att blogga är riktigt roligt! Visst, det krävs en del jobb, speciellt i början men när man väl har kommit igång så är det verkligen kul.
- Börja med att hitta en sida du gillar, till exempel nouw, devote eller blogg.se
- När du har hittat en sida som passar dig så är det dags för designen. Tänk ut vilka färger och funktioner du vill ha på din blogg och sätt ihop det själv eller använd en färdig design.
- När du är klar så är det bara att tuta och köra! Glöm inte att ta plats, synas, kommentera på andra bloggar osv. I djungeln av bloggar är det svårt att stå ut, men kör på ditt eget race och ge inte upp!

3. Samla inspiration till våren
Pinterest, tumblr och weheartit är perfekta att scrolla igenom när du inte har något att göra. Hitta nya personer att följa, få en massa bra tips, eller kanske hitta lite grymma outfit idéer.

4. Shoppa
Oavsett om du vill trängas i affärerna på mellandagsrean eller shoppa hemifrån så kommer det finnas en massa grymma erbjudanden i många affärer. Även om plånboken kanske svider lite efter jul så får man ju passa på ;)

5. Gör en moodboard/collage
Det spelar ingen roll om du vill göra ett collage online eller sitta och klippa ut bilder själv.
Om du vill göra ett collage online kan du använda till exempel Polyvore. Annars kan du titta igenom gamla tidningar och välja ut dina favoritbilder och sedan sätta ihop det till en mix av inspiration.
Det kan vara outfits, inredning, smink, citat eller en blandning av allt, gör vad du vill hel enkelt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Cartier love bracelet

​Har du 45000kr i fickan? Inte jag heller, tyvärr. 

Armbanden kallas Love Bracelet och syns överallt på kändisar och bloggare. Orginalen från Cartier ligger på 45000kr och uppåt beroende på modell. Däremot finns ett billigt alternativ till lyxarmbanden här.

Likes

Comments