Alltså tanken var att det skulle komma nya inlägg varje dag, men då hela familjen fyller år nästan samtidigt (med en veckas mellanrum) har det varit fullt upp. Och det kommer det bli i åtminstone i två veckor fram. Det skall förberedas, bakas, planeras och mycket mer. Samtidigt så håller jag på att sätta upp lister i lägenheten och det skall packas och gudarna vet vad mer. Inte nog med att det är fullt upp så har lillen fått feber och vill bara att mamma skall leka med honom. Det enda man hör från honom är mamma kom vi gör det och vi gör det...mamma bygg en Super Mario gubbe i lego..... jaja vad göm man inte en gubbe i lego blev det i alla fall....


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Då var det dags, äntligen efter alla avbrott. Min 30-dagars utmaning är färdig. Det kommer blir tuft men en sak är säkert. Klarar jag den är det bara att fortsätta med träningen. Skam den som ger sig, alla utmaningar är till för att brottas med.

Likes

Comments

Måndag var det idag och dags att vakna till väckarklockan igen. Inte för att man kan sova länge på helgerna men man behöver inte stressa iväg. Jaja, ny vecka nya utmaningar och tanken är att det är dags och börja träna. Tänkte skapa mig ett program i form av 30-dagars utmaning för att komma igång. Då jag har en anställning på timmar avbröts min tanke av telefonen som ville att jag skulle hoppa in till eftermiddags passet. Eftersom jag jobbat hela eftermiddagen och inte hann skapa min 30-dagars utmaning får ni den i morgon men ni får här en bra påminnelse . . .  

Likes

Comments

En solig söndag morgon var det idag. Vår känslorna pirrade i luften. Tanken var att rensa i barnens rum och sortera alla leksaker lillen har växt ut från. Tja planen var bra dock så gick det inte enligt planerna.
Först så skulle vi till svärmor på söndags middag, efter kom några vänner på besök och dottern blev sugen på grill. Ja vad gör man inte, jo grillpremiär självklart. Tyvärr så höll sig inte vädret i på eftermiddagen så vi fick frysa lite tills allt blev färdigt. Och vi kan då inte grilla lite, 1 kg blandfärs och 2 kg karré blev plus sallad och pommes. Hm, till oss fyra är det lite mycket men nu behöver jag inte laga mat imorgon så då kanske jag kommer igång med det som skall göras.


Likes

Comments

God morgon alla. Nu en kopp kaffe, ut med hunden och sedan börja se över vad som dagen inbringar. Kanske dags och börja packa lite då vi skall flytta i slutet på april, och jag kan lova er det finns alltid saker som man inte behöver. ​Alldeles för mycket saker. Gud vad man samlar på sig. Har en skön söndag så återkommer jag senare.

Likes

Comments

Dagen har bestått mest utav känslor, kärlek och tårar. Svärfar fyllde 60 år. Inte så jätte mycket men tyvärr har han fått för tidig demens och bor på ett boende. Känslor började redan på morgonen, man tänkte på hur det skulle vara om allt vore normalt (en stor fest med hela tjocka släkten och alla dina vänner), nu fick det bli en mindre middag och fika med dina barn och barnbarn.

Tyvärr så ligger boende en längre bit ifrån oss så vi var tvungna och resa en och en halv timmes bilfärd. Väl framme utbyts det många tårar både utav glädje och sorg. Många minnen diskuteras och alla har vi trevligt i några timmar. Det är så roligt att se att dotter börjar bli riktigt stor. Hon fyller snart 13. Man ser riktigt kärleken i hennes ögon och hennes sätt att ta han om sin farfar. Vem vet kanske hon väljer ett yrke inom vården, det faller henne så naturligt. Lillen är bara 5 så han förstår inte riktigt varför vissa saker är som dem är, trots att han egentligen förstår att allt inte är som det ska.

Hemresan blir mest tårar. Inte lätt att lämna han där, ensam och övergiven. Egentligen är det ju inte så för personalen är underbar och har bra hand om honom men det känns så konstigt lämna han. Inte lätt för någon, han känner sig lämnad och vi saknar honom redan vid avgång. Enda trösten är vetskapen om han har det bra. Saknaden är stor och tårarna många, MEN vi ÄLSKAR dig ALLA.

Likes

Comments