En bild säger mer än tusen ord.

En självupptagen karriärsinriktad man i kortklippt hår med slips och portfölj döljer ett par blint stirrandes ögon bakom sinna mörka solglasögon. Ögon som ser rakt igenom och inte in i dig. Han ger sken av stolthet i sin kostym och skjorta men under bär han sin ihoplappade kevlarväst som skyddar hans trevande inre mot alla obehörig, men också behöriga. Med bestämda steg tar han sig fram i sina nyputsade lyhörda brogues, men han saknar riktning. Oavsett hur många steg han tar eller hur bestämda dem är så finner han inte sin plats utan vandrar istället vidare. 

En dag vandrandes utan riktning på samma gata utan plats, i samma kläder och med västen hårt åtsittande ser han en skottskadad ängel utan vingar.  Hans bestämda steg får snabbt en riktpunkt att styra mot. Väl framme utan att säga ett ord tar han av sig kavajen och skjortan sedan tvekar han för en sekund. Allt står stilla men just i den sekunden kommer ett rus som snabbt passerar genom hela kroppen och han vet att han har hittat sin plats. Han tar av sig västen och ger den till ängeln samtidigt som han säger "här, denna kommer skydda dig från allt". 


Söndagkväll 4 koppar kaffe. En kort text som du får tolka hur du vill. 

Ny vecka, Let´s go. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Långa dagar och sena nätter är allt jag har att säga om dagarna som gått. Pennan kom till användning igår kväll igen. Kanske är det en form av själv-meditation, viktig att kunna vara med sig själv och hitta lugnet.

Torsdagkväll 4 koppar kaffe och snart helg.

Likes

Comments

Längesedan man lät fantasin flöda. Skönt att kunna ge uttryck för den kreativa sidan man faktiskt har.

Måndagkväll 6 koppar kaffe och Linnros på repeat. Ny vecka, let´s go.

Likes

Comments