Jag är så nöjd med mitt senaste kap från Busnel som jag l hittade i en liten secondhand butik vid näckrosen, Solna. Man kan aldrig tröttna på basic med exklusiv detalj och det är ett måste i vilken garderob som helst som känns komplett.

100kr var tröjan värd flera gånger om och det var verkligen ingen fråga om huruvida den skulle bli min eller inte.

Fick samtidigt även med mig en bedårande halsduk i merinoull, handgjorda ringar, Ralph Lauren skjorta i ljuslila och sist men inte minst en jätte söt blus från DAY. Allt tillsammans landade på 600kr. Älskar att hitta guldkornen i varje secondhand butik, denna gång från Robinette Secondhand och nytt vid Råsundavägen 158.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som den list-skrivare jag blivit efter allt så är det mycket att göra just denna dag.
Nu klockan 9 har jag tid hos en specialistläkare som troligtvis kommer korrigera och ändra min medicin vilket jag ser fram emot men samtidigt är nervös för. Så som det ser ut nu behövs en ändring. De biverkningar jag har idag har hindrat mig till att faktiskt stå en hel dag på jobbet. Och tyvärr så har mitt jobb idag nolltolerans för att sitta. Detta gör att jag känner mig fången i en 70årings kropp men äntligen frisk i huvudet..

Sedan klockan 12 idag ska jag faktiskt på en arbetsintervju och av att döma anonnsen så är det ett drömjobb som väntar. Bara detta för sig själv gör att jag vrider och vänder på mig i stolen på spårvagnen.
Allt jag kan göra är att hoppas.

Som att inte det skulle vara nog för en dag så har jag själv ett inbokat möte med en kund på jobbet. Så idag ska jag in till jobbet och driva in en stor affär som äntligen går i lås.

Sen för man ju inte glömma sitt egna privatliv och vad som står på den agendan. Min telefon kom fram igår (ÄNTLIIIGEN).. så fodral och skal är hemskickat från fyndig nu. Under tiden håller jag om den så varsamt jag kan. Så nu kan jag äntligen igen fota till både blogg och allt annat jag kan komma på. Det är sjukt hur beroende man är i en fungerande telefon. Sedan min skickades på garanti över just kameran så bestämde jag mig för att beställa en helt ny för att sedan skämma bort min egna farfar med en ny, när den är tillbaka vilken dag som helst.

Likes

Comments

Okej.. jag vill att du nu räknar ihop alla hudprodukter för kroppen. Hur mycket har du betalat för allt?
Om man som mig gillar att skämma bort mig själv och gärna köper vårdade produkter, särskillt om dem står på REAhyllan.

Sluta med allt sånt. Hellst igår... Sluta smörja in kroppen med olika bodylotion/butter.
Trots vas som står att deb ska hjäpla till med eller hur snäll den är eller ja sägs att vara, så innehåller nästan alla alcohol.
Så i länga loppet trokar salvorna ut och så behöver man ju mer. Just vad som är tänkt för att då köper vi ju mer.

Kockosolja är det bästa man kan ge sin egen kropp utvändigt och invändigt. Jag vet att det låter kladdigt men så är det inte, eller ja det behöver det inte vara.Allt du behöver är en burk kockosolja och en sked.
Att du som hjälp av skeden drar längs kroppen men undersidan utåt, men ojan i skeden för det superenkelt. Hela kroppen blit iprincip mjuk känns det som.
Vad jag främst tycker om är att det ger kroppen ett GLOW, som bara ojla kan se.

Likes

Comments


Det tog mig lång tid innan jag står där jag gör nu med mig själv.
Jag är 21år gammal idag och jag har fortfarande så mycket att lära.... Vem det jag kanske inte ens vet det jag tror att jag vet om världen idag.
Till en början så har jag två underbara ex i mitt pasè. Det gjorde att jag för ett och ett halvt år sedan blev singel, som 20åring hade jag inte varit för mig själv, om jag ska ärlig.. längre än 3 veckor sedan jag var 15år.
Det var inte menat att det skulle ske så kort inpå.. som att inte det räckte så var även mitt första ex en flört sen jag gick i 7an i grundskolan.

Så där jag stod där 20år och visste inte ens vad jag gillade att göra utan någon annan. Idag skulle jag säga att jag var riktigt svag och borttappad eftersom jag inte gjort något enbart för min egna utveckling eller helt vad jag velat sen jag var 13år.

Som tur var så hade jag Lillis, som kom att bli aldra bästa vän.
Den kärleken jag har för henne och tacksamheten för allt hon gav bara av att bara finnas för mig kan jag än idag, fortfarande inte beskriva....
Hon lärde mig, genom en tuff kärlek att stå själv på mina egna ben. Vilket är det finaste jag fått.
Hon lärde mig den tuffa sanningen att inget kommer kunna bli bra och att jag inte kommer kunna älska någon om jag inte älskar mig själv och min tillvaro utan någon annan. Hennes inställning till allt är ett utryck jag fortfarande använder ; "det finns ingen hårdare kuk än livet" och även med en följd av "..ingen för oskuld, vi blir kn*llade av livet varje dag."
Det var den tuffa sanningen jag behövde höra för nu i efterhand se hur rätt hon hade och har. Jag hade aldrig varit den jag är idag utan henne och för det är jag är förevigt tacksam.

Idag skulle det aldrig falla mig in att söka efter någon. Jag behöver ingen för att känna att mitt liv ska komplett (förutom vänner och familj, såklart)
Jag rynkar till och med på näsan åt de flesta när någon visar sitt intresse för mig. Mina tankar går nu, till skillnad från innan Vad har du att erbjuda mig? Det kanske låter narcissistiskt men det är precis så tankarna ska gå.
Efter att jag hållit mig för mig själv i kärleksvärlden i över ett år. Till en början checkade jag till och med in mitt mindset och kropp till ett metaforiskt kluster. Jag skulle inte ha någon alls förrän jag hade mig själv. Kände av vad jag idag skulle kalla för desperat, ringde jag Lillis. Och det fungerade! Att behöva "någon" förespråkar för att du behöver bättre vänner som vill sig väl.
Skillnaden som jag märkt är att jag fått mindre ytlig uppmärksamhet av killar och mer som faktiskt är intresserade om vem jag är.
Mitt bekräftelse-ego har långt ifrån fått samma uppmärksamhet som innan. Men det är så det ska vara. Alla som inte vill mig gott frågar inte ens om mitt namn längre eller så så är det jag som väljer att inte ge inte ut det.

Det är långtifrån alla som förtjänar mig och det är långt ifrån alla som förtjänar dig.

Likes

Comments

// KAPPA, 599KR H&M // POLOTRÖJA, OKÄNT, 39kr MYRORNAS // BYXA, 60KR ONLY , MYRORNAS // SKOR 1699 BUFFALO, UNOSKO//

Nu efter igår natt så är min klädstång i lägenheten omgjord och uppdaterad. Det finns verkligen inget bättre än kompletta outfits på stång!
Varmt att rekommendera om man som mig kan testa 100 olika uppsättningar av kläder innan jag lämnar mitt hem. För mig så sparar jag säkert 30minuter på morgonkvisten (och ja, så fixerad i kläder är jag)
Utöver bekvämligheten så tycker jag att match och kontrast i kläder är oerhört roligt så det görs med nöje oavsett.
För dem där 30 minuterna jag sparar är för att jag själv är, eller ja kan vara som en ODC:ad perfektionist. Jag älskar att kunna uttrycka mig själv genom kläder, vilket för att jag väldigt ofta fastnar vid klädstången eller byrån allt förlänger och mitt sällskap kan ha godkänt dem flesta av valen. Men i och med att jag enbart är så pass insatt och verkligen går igenom min kläddjungel för mig själv så struntar jag i vad som sägs.
Vi vill inte ens veta hur lång tid det tar på en klassisk "ful-dag"...

Idag ska jag även springa förbi Ica stormarknad och se om dem fortfarande har mina hårfärger nedsatta och isåfall köpa en upplaga innan jag tar mig hem.

Likes

Comments

Ny dag nya möjligheter! Tillbaka till världen, sittandes i butiken i Michael Kors stövarna som igår fick följa med hem.

Är brutalt förälskad i dem. Tycker själv att den är hur vackra och stilrent som helst.
Har en brutal förkärlek i att matcha svart och brunt läder och älskar att just skorna just har den kontrasten. Dem bryter ur  basic-facket och  istället, med tidslösdesign, kan lyfta en hel outfit.
Som att allt detta inte nog så var dem även omskodda och klackade som inte ens nuddar asfalten tills idag under mig promenad till tunnelbanan.

Likes

Comments

En dag med bara mycket att göra men egentligen inget alls. Just nu känns det som att jag hunnit lösa nästan alla mina personliga lyxproblem.

Brukar aldrig gå upp tidigt om jag ska vara ärlig.. vad ska man säga?.. Haha.. Jag är ingen morgonmänniska helt enkelt. Eller ja inte än i alla fall... Nätterna för mig är helt underbara! Jag älskar att pyssla hemma, spåra på mina idéer och starta projekt när alla sover.. Det är skönt att känna hur världen bara sover på något sätt...

Men för en gångs skull så vaknade jag av mig själv vid sju imorse, själv hade lite rynkad näsa när jag såg klockan. Men jag måste säga att det var sååå himla skönt!
Det gjorde att jag hunnit med tvättstuga, ringa mina viktiga samtal, lämnat post till mormor. Jag hann även titta in i min absoluta favorit butik runt hörnet och fick självklart med mig några plagg och ett par skor från Michael Kors, som senare kommer läggas upp!

Allt detta till att jag nu är påväg till unga vuxna psykiatri, vid Globen för att träffa medicinspecialisten Göran. Jag tror han hette Göran i alla fall...
Vi ska i alla fall gå igenom min medicinering då jag idag har en nödlösning till min faktiska problem. Hur det blir återstår nu att se.

Likes

Comments

Okej, till att börja med kanske jag ska säga "Hej och välkommen till min blogg!...?"

Problemet är bara jag har aldrig varit bra på att dra ihop en text som sammanfattar mig i ett första inlägg. Den personliga biten kommer få komma fram med tiden då jag alltid utttrycker mig filterlöst och kan vara lite för frispråkig. Så för er som läser så kanske ni till och med tröttnar på mi.

Jag är lite för facklös i vem jag är, vad jag tycker- samt inte tycker om.

Känner du inte mig inte och vi gått förbi varandra på gatan, kanske du... med störst sannilikhet... höjt ögonbrynen och tyckt att jag var konstig. Mitt sett att vara speglar min inställning till livet. Det är för kort. Därför kommer jag alltid uttrycka mig färgstarkt i både rörelser och ord. Just det driver mig hela tiden framåt och höjer min livslust ännu mer för varje dags som går.

Det hela började egentligen efter min djupa depression I början av året lät jag mig själv att släppa det som tyngde mig. För mig innebar det vänner, stå rakryggad och till och med, gå emot min närmaste chef när jag fick nog av att bli styrd under ett oprofficionellt ledarskap som inte gav något annat än hårda ord och fick mig att känna mig liten och se dålig ut i det stora hela.

Min sjukskrivning är nu borta ur vädret, mitt liv uppdaterat i min omkrets och jag kan idag säga att allt som var tufft då, har kommit att bli mina mest värdefulla beslut för mig själv och mitt välmående och utveckling. Det har fått min att personligen utveckas, stå på mig och få stöttning av mina närmsta, när det väl är tufft

I denna blogg kommer ni kunna läsa om min vardag, psykiskt ohälsa och välmående ur mitt bipolära perspektiv. ni kommer även få ta del av mitt brinnande intresse för egenskapad konst, mode, inredning från 2nd-hand och recycle av produkter som alla har i sitt hem. Skönhet och okoversiella tips kring val i sminkrutin eftersom det gav en helomnädning i mig själv och så mycket mer lycka i min själv, hur ytligt det än later. Jag erkänner.

Jag har vänt och vridit på varenda sten och skapat mig en vardag där jag kan leva ut mer, få mer och kan ta del av så mycket mer.

Denna blogg kommer för mig vara en digital dagbok. Det här är min start till att gå framåt nu när jag äntligen efter myvket skit star på mina två fötter på jorden. För er så vill jag ge inspiration till att få mer för era pengar för att kunna leva mer. Ge en ärlig inblick i mitt psykiska mående, även med motgångar. Hur jag ser på mode och inredning och vad man själv kan göra för att få mer genom att bara lägga lite extra energi och planering. Ni kanske kommer kalla mig snål, vad vet jag egentligen. Men jag mår bra när jag får känna att jag får mycket och kan ge mer till dem jag bryr mig om.

Likes

Comments